- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
Kocan gitsin sen kal. Tatile yalnız gidiyor ya beyefendi annesinin evine de yalnız gitsin.
Katılıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocan gitsin sen kal. Tatile yalnız gidiyor ya beyefendi annesinin evine de yalnız gitsin.
anladıgım kadarı ıle kaynanadan 8 gunluk kacıs yok gidin o halde
ama ezik durmayın
o iğnelerini size batırdıgında siz de nazıkce cevap verın bagırmadan kızmadan gayet ormal bır soruya cevap verıdıgnızı dusunun ve cevap verın susmayın
alakasız da olsa cevap verın ama susmayın
mesela bunu nıye boyle yaptın falan dıye karısıyor sıze
gayet sakın bır sekılde '' oyle munasıp oldu anne '' deyın ama susmayın
ordan donunce de nereye olursa olsun esınızle beraber sızde gıdın tatıle
evde ayrı mı olacak ?
cocuk madem aglıyor evde de aglayacak gıttıgınız yerde de aglayacak o halde sızde gıdın esınızle
sızın de degısıklıge ıhtıyaınız var
cocuk var gıdemem demeyın oyle dedıkce eve kapanırsınız
alısın cocugu her yere goturun
üstünü güzelce giydirip cocuga soguk aldırmadıktan sonra bişeycikler olmaz insallah
gidn sizde tatıl yapın
Yanlız benim bugün kasılmalarım oldu ve az miktarda kahverengi leke gördüm kasılmalarım hafif hala var ama kanama yok sizce bu nden kaynaklanıyor düşük falan olabilirmiBu arada bence hamile değilsiniz , şuan psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz. Elbette bunun bencesi yok ama şuan için bunu düşünmeyin dediğim gibi.
Bu şartlar altında birde bu düşünceyi yüklenirseniz kb.nizin evi de tatilinizde zor geçer.
Yanlız benim bugün kasılmalarım oldu ve az miktarda kahverengi leke gördüm kasılmalarım hafif hala var ama kanama yok sizce bu nden kaynaklanıyor düşük falan olabilirmi
Var yakınımızda hem hastane hem sağlık ocağı var yarın gideyim en iyisi böyle olamayacakBu konuda bir fikrim yok. Sağlık ocağı v.s yok mu çevrenizde ? Kan testi yaptırabilirsiniz. Yarın sabah gidin bence. Genel bir muayene olursunuz.
Var yakınımızda hem hastane hem sağlık ocağı var yarın gideyim en iyisi böyle olamayacak
Bebeğim emmiyo mamayla besleniyor hoplayıp zıplamıyorum inşallah bişey olmaz korkuyorum şu anElbetteki gitmeniz gerekiyor. Şuan emziriyorsunuz. Bebeğinize de zarar verebilirsiniz kendinize de.
Anlıyorum , şuan darda olduğunuz için fevri davranıyorsunuz.
Lütfen hoplamayla zıplamayla düşürmeye çalışmayın. Sağlığınızı riske atıyorsunuz. Elinizdeki bebeğinizi düşünmüyorsunuz.
Üstelik daha emin bile değilsiniz.
sabah hoplayıp zıplamamalıydınBebeğim emmiyo mamayla besleniyor hoplayıp zıplamıyorum inşallah bişey olmaz korkuyorum şu an
Bi kere hoplamayla bebek düşseydi oo hiç kimse doğmazdı o zaman bende bi hoplayıp sonra ne yapıyorum ben deyip kızdım kendi kendime yani öyle etkilenecek kadar hoplamadım o yüzden onunla alakalı olduğunu düşünmüyorumsabah hoplayıp zıplamamalıydın
Bebeğim emmiyo mamayla besleniyor hoplayıp zıplamıyorum inşallah bişey olmaz korkuyorum şu an
bilmiyorum bianlık bişey bu inşallah saglıgını etkleyecek bişey olmamıştırBi kere hoplamayla bebek düşseydi oo hiç kimse doğmazdı o zaman bende bi hoplayıp sonra ne yapıyorum ben deyip kızdım kendi kendime yani öyle etkilenecek kadar hoplamadım o yüzden onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Çok güzel bi yorum yazmışsınız her satırını okudukça rahatladım sanki çok doğru şeyler söylediniz hepsini yapacam çok teşekkür ederim allah razı olsun en zor anınızda inşallah rabbimde size bir yardım gönderirDüşürmeye çalışıyorum, hoplayıp zıplıyorum dediğiniz için yazdım..
Korkmayın. Uzanın dinlenin biraz.
Atın kafanızdan bütün olumsuzlukları.
Eşinizle de güzelce konuşun , anlatın içinizdekileri. Kv.nizin konusunu açmayın bence.
Gidin sabredin ve dönün güzelce tatilinizi yapın.
Madem bu evliliği devam ettirme yolundasınız , o zaman akıllıca davranmalısınız.
Biraz oyun oynayın, az görün, az duyun ve elinizden geldiğince sitem etmeyin.
İsteklerinizi sohbet anlarınızda azar azar serpiştirin.
Gençsiniz daha.. Kendinizden çok ödün vermeden yavaş yavaş işleyin evliliğinizi.
Ve lütfen bebek için 3 kat korunun. Eşinizde korunsun sizde.
Inşallahbilmiyorum bianlık bişey bu inşallah saglıgını etkleyecek bişey olmamıştır
Çok güzel bi yorum yazmışsınız her satırını okudukça rahatladım sanki çok doğru şeyler söylediniz hepsini yapacam çok teşekkür ederim allah razı olsun en zor anınızda inşallah rabbimde size bir yardım gönderir
Söylediğiniz gibi konuşacam tekrar çok teşekkür ederim şu gebelik olayınıda bi atlatsam hamilemiyim değilmiyim bi kesinleşse ona göre yol çizecem kendimeAmin. Allah razı olsun sevda.. İnatlaşmadan bugün tatile gelmek istediğinizi söyleyin. Ben gelmezsem sen gidemezsin" şeklinde değilde , " bu tatile benimde bebeğimizinde ihtiyacı var. Bu zor dönemde ucumuzede iyi gelecek bu tatil " gibi konuşabilirsiniz.
8 gün kv.de de geçen zaman hiçte çok değil. Zor kabul ediyorum :) ama büyütürseniz daha zor geçer.. Unutmayın ki bu 8 gün geçecek ve evinize gelip eşinizle kapınızı kapatacaksınız.
Tekrar tekrar aynı şeyleri yazdım biliyorum. Hamile olabilirim , sıkıntıdayım v.s yazdığınız için üsteledim. Şuan sadece kendi aklınız ve kalbinizde ki düşüncelerinizle zordasınız, böyle düşünün.
Eşiniz zor biriyse , evliliği asla devam ettiremeyeceğimiz bir insansa ona göre de kararlar almalısınız. Alamıyorsanız yıpratmadan devam etmelisiniz.
sana ne? kendı yazdı cocugu dusurmek ıcın hopladıgını sanamı dustu tasası