Sevgili dostlarım ;
Biliyorum şu sıralar biraz fazla konu açtım ama ne yapayım sizden başka kimsem yok.
derdimi paylaşacak arkadaşım bile yok.
bir ben bir oğlum varız neyse konuya geleyim.
Daha önce konular açmıştım zaten kv aram hiç iyi değil tabi bu ndenle kocamlada aramda soğukluk var.
bunun yanı sıra kocamda gayet kaba nezaketsiz bir insandır.
sağolsun asla benim arkamda durmaz bi sorun olsa hemen annesinin tarafına geçer,
buda yetmezmiş gibi asla ama asla istemediğim halde yanlışlıkla (tabi henüz belli değil ama yüzde 80 ihtimal) hamile kaldım üstelik 4 aylık bebeğim var.
Yani berbat bir haldeyim.
Eşimin kardeşi askere gideceği için bu haftasonu kocamın memleketine yani kv ye gidecez eşim 8 gün kalacaz diyo ben yok desem kıyamet kopar.
Bide eşim senelik iznini kullanacak bu dönemde kayınvalidelerden döndükden sonra tatile gidecek beyefendi ben bebek var havalar soğuk diye gidemiyorum sende 'gitme' diyorum "yok gidecem tatile ihtiyacım var kaplıcalara gidecm" falan diyo.
kısacası kötü durumdayım.
şimdi benim kv yle aram hiç iyi değil bu streslede onlarda nasıl 8 gün kalacam.
üstelik asker uğurlaması olduğu için bi ton misafir gelip gidecek:
kucağımda kolik bir bebek, istemediğim halde karnımda bir bebek , anneci bir koca ve sürekli iğneleyen kv
Ben nasıl sabredecem tekrardan problemler yaşamamak için ne yapmalıyım tutum nasıl olmalı birde onlara hamile olduğumu söylemicem offf karışık bir durum ne yapacam ben
NOT : KV BANA LAF SOKMADAN ASLA YAŞAYAMAZ HER İKİ LAFINDAN BİRİ İĞNEDİR VE DURMADAN BANA BATIRIR BENDE ASLA TAHAMMUL EDEMEM