- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
Fake mi yokk artıkkkVe direk fake..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake mi yokk artıkkkVe direk fake..
Fake degil bence ilk konusu degil ve 3 4 aydir uyeVe direk fake..
Fake mi yokk artıkkk
Bilmiyorum kiYirtilan kondom, ertesi günü hap bilmemek.. Yahu kk'ünü bilen google'uda bilir. Köydeki kiz bile artik biliyor ve konu sahibi güya bilmiyor. Ve kondom yirtilma sansi neredeyse sifir. Bence bunu yazan hayatinda bir kondom görmemis bir ergendir diye düsünüyorum.
Haa, hatta ria yani spirali biliyor ama..
Fake iste..
3.5 senelik aktif cinsel hayatım var ve kondomla korunuyoruz cidden biz seksi bilmiyoruz heralde, şöyle çılgınca kondom yırtacak kadar bir seks yapmadan ölücem kahroluyorum, şaka değil cidden merak ediyorum o duyguyu, sanırım sadece öküz problemli kocalarla o kadar ateşli seks yapılıyor
Emin ol ki fake olsam böyle yok kaynanaydı yok kocamdı gibi konularla uğraşmazdım ayrıca sizde okuduğunu anlayamayanlardansınız ki burda esas konu prezervatif değil sadece ....... olan zihniyetler direk onu ön plana koyuyor sizin gibiYirtilan kondom, ertesi günü hap bilmemek.. Yahu kk'ünü bilen google'uda bilir. Köydeki kiz bile artik biliyor ve konu sahibi güya bilmiyor. Ve kondom yirtilma sansi neredeyse sifir. Bence bunu yazan hayatinda bir kondom görmemis bir ergendir diye düsünüyorum.
Haa, hatta ria yani spirali biliyor ama..
Fake iste..
Allah yardımcın olsun arkadaşım yaşamayan bilemez, ahkam kesememMalesef bebeğim mamayla besleniyor hal böyle olunca çocuğu alıyorlar benden gerçi mamasınıda yedirirken sürekli boğuyorlar o ayrı bebek ağlıyo yanına gidecm hemen alıyolar bebeği sen git işini yap biz bakacaz diyolar bakamıyolarda sürekli ağlatıyolar sadece ben susturabiliyorum ama buna inanmıyorlar o yüzden hiç ama hiç gitmek istemiyorum