• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidelerde 8 gün

Fake mi :KK57: yokk artıkkk

Yirtilan kondom, ertesi günü hap bilmemek.. Yahu kk'ünü bilen google'uda bilir. Köydeki kiz bile artik biliyor ve konu sahibi güya bilmiyor. Ve kondom yirtilma sansi neredeyse sifir. Bence bunu yazan hayatinda bir kondom görmemis bir ergendir diye düsünüyorum.

Haa, hatta ria yani spirali biliyor ama.. :KK14:

Fake iste..

Yirtilan kondom, ertesi günü hap bilmemek.. Yahu kk'ünü bilen google'uda bilir. Köydeki kiz bile artik biliyor ve konu sahibi güya bilmiyor. Ve kondom yirtilma sansi neredeyse sifir. Bence bunu yazan hayatinda bir kondom görmemis bir ergendir diye düsünüyorum.

Fake iste..
Bilmiyorum ki

3.5 senelik aktif cinsel hayatım var ve kondomla korunuyoruz cidden biz seksi bilmiyoruz heralde, şöyle çılgınca kondom yırtacak kadar bir seks yapmadan ölücem kahroluyorum, şaka değil cidden merak ediyorum o duyguyu, sanırım sadece öküz problemli kocalarla o kadar ateşli seks yapılıyor

:)
Prezervatifi takmayı bilmiyorlar mirim. Çünkü o öküz problemli kocalar, nasıl takıldığını kutudan okumaya gerek duymuyorlar. Malum olay infilak ettiğinde de, prezervatif basınçtan dolayı yırtılıyor.

Fake iste..
Emin ol ki fake olsam böyle yok kaynanaydı yok kocamdı gibi konularla uğraşmazdım ayrıca sizde okuduğunu anlayamayanlardansınız ki burda esas konu prezervatif değil sadece ....... olan zihniyetler direk onu ön plana koyuyor sizin gibi

Malesef bebeğim mamayla besleniyor hal böyle olunca çocuğu alıyorlar benden gerçi mamasınıda yedirirken sürekli boğuyorlar o ayrı bebek ağlıyo yanına gidecm hemen alıyolar bebeği sen git işini yap biz bakacaz diyolar bakamıyolarda sürekli ağlatıyolar sadece ben susturabiliyorum ama buna inanmıyorlar o yüzden hiç ama hiç gitmek istemiyorum
Allah yardımcın olsun arkadaşım yaşamayan bilemez, ahkam kesemem:(

Back