Kayınvalidelerde 8 gün

Seni istemediği için bu kadar dayanıyor sizlere ne yapsam kardayım modunda kadın..
Boşasa göbek atacak yani..
aynen abla ya mesela hiç yoktan kavga çıkarırdı şimdi şimdi anlıyorum (kendide agzından kaçırdı ) amaç benim gaza gelip kv deye karşılık vermem miş ki kocama bak gördün mü karını diyecek çok sinsi ve kindar

4 aylik bebegini ve hamile karisini evde birakip tatile gidecek adamin! sozuyle mi hareket edeceksiniz? Madem sizi bu halde evde tek birakabiliyor annesine de tek basina gitsin.

Gitmezsem kıyamet kopar demişsin
Kopsun güzelim ama o kıyameti sen kopar!
Seni zorla kv ye götüremez
Ve sensiz tatile gidemez ne münasebet!
Korkma ne yapabilir
En fazla boşanırsın
O da şu anki hayatından güzel olur canım!
Allah yardımcın olsun

Aynen benim kaynana. Ay gıcık geliyo kadından.benim esimde fazlasıyla Anneci.... Allahim yardımcımız olsun valla yapacak bisey yok.ortada çocuk olunca hiç bisey olmuyo.

Bebekle tatile gitme fikri seni hiç korkutmasın canım...
Hele ki bebeğin minik ek gıda derdi felan yok çok daha rahat edersin hiç düşünme..
Eşine de söyle tüm sorumluluk benim beraber gideceğiz de..
Gideceğiniz tatil de kaplıcalar yani sıcacık yer..
Hiçbir şey de olmaz...
Kv ile ilgili de gideceğiniz yer çok uzak mı bilemem ama 8 gün kalmak istemiyorsan bi dile getir..
Baktın olmuyor kalıver hiçbişi olmaz..
Tek yapman gereken bebeğinle ve kendinle ilgilenmen...
Yapabiliyorsan kv ne derse desin dinle geç..
Bebeğine bak, ye iç otur..
Bırak onlar senin bir daha gelmeni istemesin neden kendini bu kadar yıpratıyorsun...

Bu arada kahverengi akıntı olabiliyor gebelikte kaç haftalık gebesin?

burda yaziYor yaparkende hopayip zipladinmi

Ne kadar saygısız ve seviyesiz yorumlar bunlar...
Üstelik konu sahibinin esas derdiyle yakından uzaktan alakalı değil...
Zor durumdaki insanlarla alay etmek hangi etik anlayışının parçası lütfen açıklayın bana...
Konu sahibi eşi ve eşinin ailesi ile yaşadığı sorunlardan bahsetmiş, siz "kaliteli marka kondom kullansaydın böyle olmazdı" diye akıl vermişsiniz. Yahu konu sahibinin ikinci bebeği istemeyişinin nedeni zaten kocası...
Ayrıca burada, bırakın prezervatifi, %99 garantili (doğum kontrol hapı, aylık iğne vs) korunma yöntemleriyle korunduğu halde hamile kalanların yazdıklarını okumadık mı?
Konu sahibi "bile isteye hamile kaldım, şimdi ne yapacağım" demiyor ki...

Konu sahibi,
Eğer hamilelik şüphelerinizden eşinize bahsetmedinizse ve eğer hamileyseniz vakit geçirmeden bebeği aldırabilirsiniz. Normal şartlarda kürtaj asla isteyeceğim ve tavsiye edeceğim bir şey olmamakla birlikte, böyle bir adama ikinci çocuğu doğurmanın hem kendinize hem de o çocuğa haksızlık olacağını düşünüyorum. Eşinize söylemek zorunda da değilsiniz ayrıca.. O size her şeyini anlatıyor mu?
Kayınvalideye gitmek ve tatil konusunda eşinize şart koşabilirsiniz. Kayınvalidenize sizi de götürmek istiyorsa, tatile de götürecek... Yok tatile götürmüyorsa o zaman annesine de yalnız gidecek bir zahmet...
Ayrıca, kıyamet kopar, kavga ederiz, aramız bozulur diye düşünmeyin. Mevcut durumdan daha kötü ne olabilir ki? Bunları şimdi yüzüne vurmazsanız, şimdi çocuğu bahane eden adam, birkaç sene sonra yalnız tatile gitmek için hiçbir bahaneye ihtiyaç duymamaya başlayacak.

Ben gayet ciddiydim yorumumda seviyesiz olduğunu da düşünmüyorum,o yorum konu sahibiyle de ilgili değil zaten,onun durumu üzerinden kendi hayatımla ilgili yaptığım bir çıkarımdı

Bebeğini bahane et, şu soğukta millet dışarı çıkarken 50 kere düşünüyor bu tatile gidecek vakti mi bulmuş? Aranız bozuksa hele daha dikkatli olmalı, anasına bebek sevdirecek diye karısını çocuunu niye eziyete sürüklüyor ki bu adam? Sabret dicem ama biliyorum, kadın durmuyor anlatımına göre...

senin için üzüldüm ama karnındaki bebek için daha çok üzüldüm daha hücreyken asla ve asla istenmemek çok kötü.... tatile eşinle gidemiyosan kayınvalidenede gtme zorunluluğun yok hem kucucuk bebegın var hem hamilesin eşininde seninle klaıp bebekle ilglenmesi gerekiyor. hastalık olayı deil çnku 8 gün kalıncak zornlu gereklı bı durum yok

Nego S Sargoz konuyu bir okursanız dün uzun uzun para temelinde konuştuğumuz konunun aslı da en tipik örneği
etiketi gorunce baktım, dün ki konuda farklı bir şey mi söyledim, uzun uzun yazdım, bebeğim hasta uykusuzum, misafir gelicek, yarın hastane işi var, oglumun okulunda faaliyete katılıcam, konuyu bastan sona okuyacak zamanım yok maalesef

Bir dokun bin ah işit gibi oldu, tamam zamanın yoksa okuma elbette

Bir dokun bin ah işit gibi oldu, tamam zamanın yoksa okuma elbette
Evet öyle olmuş, şu ruh halimle param da olsa üçüncüyü düşünmüyorum, kazara oldu deniliyor ya hı hı tabi diyor inanmıyordum, gercekten kalan bir iki kişiye sahit oldum korkar oldum bende, en güzeli igne yaptırmak, gercekten istemiyorsan her türlü tedbire başvuracaksın bahanen olmayacak bu konuda.

Esiniz kaplıcayı da araya aynatara sizi ikna etmeye çalısmıs...Hem yüzünü görmek istemediğiniz bir kv ile psiolojinizi zorlamayın ayrıca sizin kaplıcaya gitmeniz de uygun değil su dönemde esiniz yine tek gidecek çünkü sizin için riskli(düsük ve erken doğuma sebep oluyor) ayrıca diğer çocuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama kaplıcaya belirli yas altındaki çocukları almıyorlar burdan da dem vurarak esinizi tek gitmesi için ikna edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…