- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
Var babam daha önce defalarca konuştu bi süre düzeldi sonra yine aynıSensiz nasıl tatile gider bu adam anlamıyorum. Seni evde çocukla tek bırakıp tatile giden adam anasina da tek gidebilir. Ailenizin kimse yok mu size destek çıkacak? Kocanla konusacak ?
boşanmayı düşünmüyomusun. böyle gurursuz yaşamak zor olsa gerekBöyle olduğunu bilmediğim için evlendim sadece 1.5 ay nişanlı kaldık
aynen abla ya mesela hiç yoktan kavga çıkarırdı şimdi şimdi anlıyorum (kendide agzından kaçırdı ) amaç benim gaza gelip kv deye karşılık vermem miş ki kocama bak gördün mü karını diyecek çok sinsi ve kindarSeni istemediği için bu kadar dayanıyor sizlere ne yapsam kardayım modunda kadın..
Boşasa göbek atacak yani..
Bunun gurursuzlukla ne alakası varboşanmayı düşünmüyomusun. böyle gurursuz yaşamak zor olsa gerek
sana göre tüm bu yaşananlar gurursuzluk onursuzluk değilse onu bilemem artıkBunun gurursuzlukla ne alakası var
Aynen benim kaynana. Ay gıcık geliyo kadından.benim esimde fazlasıyla Anneci.... Allahim yardımcımız olsun valla yapacak bisey yok.ortada çocuk olunca hiç bisey olmuyo.Sevgili dostlarım ;
Biliyorum şu sıralar biraz fazla konu açtım ama ne yapayım sizden başka kimsem yok.
derdimi paylaşacak arkadaşım bile yok.
bir ben bir oğlum varız neyse konuya geleyim.
Daha önce konular açmıştım zaten kv aram hiç iyi değil tabi bu ndenle kocamlada aramda soğukluk var.
bunun yanı sıra kocamda gayet kaba nezaketsiz bir insandır.
sağolsun asla benim arkamda durmaz bi sorun olsa hemen annesinin tarafına geçer,
buda yetmezmiş gibi asla ama asla istemediğim halde yanlışlıkla (tabi henüz belli değil ama yüzde 80 ihtimal) hamile kaldım üstelik 4 aylık bebeğim var.
Yani berbat bir haldeyim.
Eşimin kardeşi askere gideceği için bu haftasonu kocamın memleketine yani kv ye gidecez eşim 8 gün kalacaz diyo ben yok desem kıyamet kopar.
Bide eşim senelik iznini kullanacak bu dönemde kayınvalidelerden döndükden sonra tatile gidecek beyefendi ben bebek var havalar soğuk diye gidemiyorum sende 'gitme' diyorum "yok gidecem tatile ihtiyacım var kaplıcalara gidecm" falan diyo.
kısacası kötü durumdayım.
şimdi benim kv yle aram hiç iyi değil bu streslede onlarda nasıl 8 gün kalacam.
üstelik asker uğurlaması olduğu için bi ton misafir gelip gidecek:
kucağımda kolik bir bebek, istemediğim halde karnımda bir bebek , anneci bir koca ve sürekli iğneleyen kv
Ben nasıl sabredecem tekrardan problemler yaşamamak için ne yapmalıyım tutum nasıl olmalı birde onlara hamile olduğumu söylemicem offf karışık bir durum ne yapacam ben
NOT : KV BANA LAF SOKMADAN ASLA YAŞAYAMAZ HER İKİ LAFINDAN BİRİ İĞNEDİR VE DURMADAN BANA BATIRIR BENDE ASLA TAHAMMUL EDEMEM
Aynen öyle rabbim yardımcımız olsunAynen benim kaynana. Ay gıcık geliyo kadından.benim esimde fazlasıyla Anneci.... Allahim yardımcımız olsun valla yapacak bisey yok.ortada çocuk olunca hiç bisey olmuyo.
Sevgili dostlarım ;
Biliyorum şu sıralar biraz fazla konu açtım ama ne yapayım sizden başka kimsem yok.
derdimi paylaşacak arkadaşım bile yok.
bir ben bir oğlum varız neyse konuya geleyim.
Daha önce konular açmıştım zaten kv aram hiç iyi değil tabi bu ndenle kocamlada aramda soğukluk var.
bunun yanı sıra kocamda gayet kaba nezaketsiz bir insandır.
sağolsun asla benim arkamda durmaz bi sorun olsa hemen annesinin tarafına geçer,
buda yetmezmiş gibi asla ama asla istemediğim halde yanlışlıkla (tabi henüz belli değil ama yüzde 80 ihtimal) hamile kaldım üstelik 4 aylık bebeğim var.
Yani berbat bir haldeyim.
Eşimin kardeşi askere gideceği için bu haftasonu kocamın memleketine yani kv ye gidecez eşim 8 gün kalacaz diyo ben yok desem kıyamet kopar.
Bide eşim senelik iznini kullanacak bu dönemde kayınvalidelerden döndükden sonra tatile gidecek beyefendi ben bebek var havalar soğuk diye gidemiyorum sende 'gitme' diyorum "yok gidecem tatile ihtiyacım var kaplıcalara gidecm" falan diyo.
kısacası kötü durumdayım.
şimdi benim kv yle aram hiç iyi değil bu streslede onlarda nasıl 8 gün kalacam.
üstelik asker uğurlaması olduğu için bi ton misafir gelip gidecek:
kucağımda kolik bir bebek, istemediğim halde karnımda bir bebek , anneci bir koca ve sürekli iğneleyen kv
Ben nasıl sabredecem tekrardan problemler yaşamamak için ne yapmalıyım tutum nasıl olmalı birde onlara hamile olduğumu söylemicem offf karışık bir durum ne yapacam ben
NOT : KV BANA LAF SOKMADAN ASLA YAŞAYAMAZ HER İKİ LAFINDAN BİRİ İĞNEDİR VE DURMADAN BANA BATIRIR BENDE ASLA TAHAMMUL EDEMEM
3.5 senelik aktif cinsel hayatım var ve kondomla korunuyoruz cidden biz seksi bilmiyoruz heralde, şöyle çılgınca kondom yırtacak kadar bir seks yapmadan ölücem kahroluyorum, şaka değil cidden merak ediyorum o duyguyu, sanırım sadece öküz problemli kocalarla o kadar ateşli seks yapılıyor
burda yaziYor yaparkende hopayip zipladinmi
Ne kadar saygısız ve seviyesiz yorumlar bunlar...
Üstelik konu sahibinin esas derdiyle yakından uzaktan alakalı değil...
Zor durumdaki insanlarla alay etmek hangi etik anlayışının parçası lütfen açıklayın bana...
Konu sahibi eşi ve eşinin ailesi ile yaşadığı sorunlardan bahsetmiş, siz "kaliteli marka kondom kullansaydın böyle olmazdı" diye akıl vermişsiniz. Yahu konu sahibinin ikinci bebeği istemeyişinin nedeni zaten kocası...
Ayrıca burada, bırakın prezervatifi, %99 garantili (doğum kontrol hapı, aylık iğne vs) korunma yöntemleriyle korunduğu halde hamile kalanların yazdıklarını okumadık mı?
Konu sahibi "bile isteye hamile kaldım, şimdi ne yapacağım" demiyor ki...
Konu sahibi,
Eğer hamilelik şüphelerinizden eşinize bahsetmedinizse ve eğer hamileyseniz vakit geçirmeden bebeği aldırabilirsiniz. Normal şartlarda kürtaj asla isteyeceğim ve tavsiye edeceğim bir şey olmamakla birlikte, böyle bir adama ikinci çocuğu doğurmanın hem kendinize hem de o çocuğa haksızlık olacağını düşünüyorum. Eşinize söylemek zorunda da değilsiniz ayrıca.. O size her şeyini anlatıyor mu?
Kayınvalideye gitmek ve tatil konusunda eşinize şart koşabilirsiniz. Kayınvalidenize sizi de götürmek istiyorsa, tatile de götürecek... Yok tatile götürmüyorsa o zaman annesine de yalnız gidecek bir zahmet...
Ayrıca, kıyamet kopar, kavga ederiz, aramız bozulur diye düşünmeyin. Mevcut durumdan daha kötü ne olabilir ki? Bunları şimdi yüzüne vurmazsanız, şimdi çocuğu bahane eden adam, birkaç sene sonra yalnız tatile gitmek için hiçbir bahaneye ihtiyaç duymamaya başlayacak.
etiketi gorunce baktım, dün ki konuda farklı bir şey mi söyledim, uzun uzun yazdım, bebeğim hasta uykusuzum, misafir gelicek, yarın hastane işi var, oglumun okulunda faaliyete katılıcam, konuyu bastan sona okuyacak zamanım yok maalesef
etiketi gorunce baktım, dün ki konuda farklı bir şey mi söyledim, uzun uzun yazdım, bebeğim hasta uykusuzum, misafir gelicek, yarın hastane işi var, oglumun okulunda faaliyete katılıcam, konuyu bastan sona okuyacak zamanım yok maalesef
Evet öyle olmuş, şu ruh halimle param da olsa üçüncüyü düşünmüyorum, kazara oldu deniliyor ya hı hı tabi diyor inanmıyordum, gercekten kalan bir iki kişiye sahit oldum korkar oldum bende, en güzeli igne yaptırmak, gercekten istemiyorsan her türlü tedbire başvuracaksın bahanen olmayacak bu konuda.Bir dokun bin ah işit gibi oldu, tamam zamanın yoksa okuma elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?