Kayınvalidelerde 8 gün

Seni dinlemeyen ve tatile gidecem diyen bi eşin var ve sen aramız bozulmasın diyosun neden hep bayanlar evin huzurunun bozulmasını istemez birazda erkekler dikkat etsin bence ailesine gitme tatile gitmeyi bilen Ada'm annesine de tek başına gitsin

Demenin sonu yok nasılsa,ağzı olan konuşuyor işte..
aynen şimdi geriye baktıgımda ynıyorum abla sırf elalem ne der diye evi terketmemiştim 2 aylık evliydik kv de kovmustu o gece çıkıp gitmek lazımmış neyse sonra yine kv de rahat bırakmadı hamileydim gidemedim şimdi pişmanım 2. ci hamileliğimde resti çektim tam 21 gün görüşmedim kocamla kartı da kırdım ulasamadı şimdi çok şükür eskiye nazaran daha iyi en azından annesinin agzına bakmıyor bir ara boşanmayı çok düşündüm kesin kararlıydım erkek kardeşimin aldatıldıgını ve boşanacagını ögrendim bide benim yuvam yıkılmasın dedim vazgeçtim... şimdi artık yırtmıyorum kendimi oluruna bıraktım 7 ay kadar öncede kv deye ilk kez rest çektim 7 aydır rahatım çok şükür yani konu sahibi boşanmayacaksada koasına yaranmak için yırtınmasın

İşte elalem ne der düşüncesi var bizim insamlarımızda,sen hayatından gidenlere üzülüyorsun brde etrafla uğraşıyorsun işte..Hep şunu söylerim erkekler anne ile eş arasındaki dengeyi iyi kurmaları lazım,aynı terazi misali gibi dengeyi kurdularmı tamamdır..Anne ayrıdır,eş ayrıdır..

Çünkü haklıda olsam haksızda olsam hep kocam beni suçlu görüyor ailemede böyle yansıyor bende artık bişey demiyorum nasılsa suçlu benim bir türlü kocama kendimi ıspatlayamadım
ıspatlamaya çalışma zaten kuzum adamın aklı basına kendiliğinden gelsin sen çocuklarına evine sarıl

öyle abla ama bi anne düşün gelini oglunun yanına oturdu diye aglayıp cidden hastanelik olsun ...valla ben kocama acıyorum böyle bir annesi oldugu için(beddua ediyor eşimde beddua almaktan çok korkar)

Kocaniz gitsin. Bu halde sizi pesinden nye surukluyor. Sizde gidin annenize kafanizi dinleyin. Bu soguklarda cocugada sizede zor. Esiniz ne kadar bencil sizde kendinizi dusunun. Siz kendinizi dusunmezseniz onlar hic dusunmez. Bir bahane uydurun gidn annenize bence.. Esinizn her dedigini yapmak zorunda degiksiniz. Uydurun birsey.. Bulantim var diyin. Gitmeyin.

öyle abla ama bi anne düşün gelini oglunun yanına oturdu diye aglayıp cidden hastanelik olsun ...valla ben kocama acıyorum böyle bir annesi oldugu için(beddua ediyor eşimde beddua almaktan çok korkar)

Yok artık ciddenmi,asıl amaç o kıymetli oğluşlarını el kızı apıyor ya ondan yani.
Adam neylesin anayı karısı varken..

Tatile niye yalnız gönderiyorsun ki. Gidilen yere atla mı gidecek yada çadırda mı kalacak . Ha evde kalmışsın ha otelde kalmışsın. İkincisi asker uğurlaması,düğün,cenaze gibi seyler özel olaylardır tabi ki gitmek zorundasınız ve gerekirse hizmet de etmelisiniz. Çocukla ve misafirle uğraşırken kaynana lafı pek duymazsınız yorgunluktan.

Yok artık ciddenmi,asıl amaç o kıymetli oğluşlarını el kızı apıyor ya ondan yani.
Adam neylesin anayı karısı varken..
daha neler neler abla kadın bildiğin kumam yani nerdeyse ogluna yatma bu kadınla diyecek gecen eltim sakayla karısık bi şey söyledi kv de oglanlarda hal bırakmıyormusunuz kırıtacagız diye dedi .. (azcık kibarlaştırdım)elti şok tabi ben alıştım artık ama ALLAH ı var eltimle ugrasmaz onun derdi günü kocam bir gün kp der bile dedi yav hanım bi düş oglanın yakasından diye ...

Anladım ne dediğini hatun çok ayıp etmiş bunu söyleyerek...
Niye uğraşıyor ki o kadar eşinle..

Anladım ne dediğini hatun çok ayıp etmiş bunu söyleyerek...
Niye uğraşıyor ki o kadar eşinle..
bilmiyorum ki diğer çocuklarına o kadar üzülmez mesela hergün arar yada gelir eve gelemezse işyerine gider bi acayip beni istemiyor zaten ama eşim ilk evden kovuldugumuzda anne ben haymeanayı boşasam başkasıyla evlensem diyeceksin ki onu da boşa ondan boşansam baskasıyla evlensem yine aynı ben hanımımdan memnunum boşamayacam dedi çıktık evden ogün balkon dan bagırdı ne yapıp edip boşiatacam sizi diye ...

Sizce bem düşük mü yapıyorum regl mi oluyorum az önce kahverengimsi lekeler gördüm ama akıntı şeklinde değil parçalı gibi bide ben sezaryen olmuşdum ameliyat yarasıyla alakalı bişey olabilir mi çok korkuyorum şu an

Sensiz nasıl tatile gider bu adam anlamıyorum. Seni evde çocukla tek bırakıp tatile giden adam anasina da tek gidebilir. Ailenizin kimse yok mu size destek çıkacak? Kocanla konusacak ?

Seni istemediği için bu kadar dayanıyor sizlere ne yapsam kardayım modunda kadın..
Boşasa göbek atacak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…