Kayınvalidelerde 8 gün

birkaç yerde yorumlarını okudum allah sabır versin canım
kv nin dengesiz ve kıskancıyla uğraşmak zordur.

Tek varligim oglum ilk önce emzirirken kullanabilcegin korunma yöntemi söyleyeyim, ria da kayabiliyor onunla hamile kalan da var, 3 aylık igneler var aile sağlığı metkezine git, sizinle ilgilenen ebene söyle, igneyi eczaneden alıyorsun onlar aile sağlığı elemanları yapıyor, aylik değil 3 aylık iğne unutma.

Eşinin sensiz tatile gitmesi çok bencilce, ya bizle gidersin ya da sende gidemezsin diyeceksin, kv ne gidebiliyorsan tatile de gidersin, kv ne gitmekten kaçısın yoksa engel olamıyorsan, oraya gittiğinde bebeğini emzirme bahanesiyle yanlarında çok durmayacaksın, sürekli ağlayan bir bebek olduğu için kimse bir şey diyemez, ya 8 gün dişini sıkacaksın ya da gitmiycem diye resti çekeceksin.

Erecek demekki. Bide çocuğa bi şey yapsa yardımcı olsa ya bi oyuncak bile alsa içim yanmayacak şimdiye kadar bir çöp almış değil ilk torun bide
Bence onların amacı farklı bi kaç tane çocuk olursa bütün gün eve kapanıp sosyal olmayalım bakımsızlıktan çürüyelim kendileri gibi erkenden hayattan elimizi eteğimızı çekelim istiyorlar en azından benim Kv böle düşünüyor

Bu iğneler sıkıntı olur mu gebelik ihtimali yüzdesi nedir??

Ya tatile de beraber gideceksiniz ki sekiz günlük çileyi çekilir kılsın en azından, ya tatile yalnız gittiği gibi ailesini görmeye de yalnız gidecek, ya da aile ziyaretinden sonra tıpış tıpış evinize döneceksiniz. Olmaz başka türlü; yani cebren olur da adil olmaz, mantıklı olmaz. Hiç mi lafa söze gelmeyen cinsten kocan? Yani tatlı dille halletmeye çalışsan?

bir çok yorumu ağzım açık okudum. sanırım dobra olmakla, hadsiz ve terbiyesiz olmayı bir çok arkadaş karıştırmış.
konu sahibi, eşin gerçekten kaba, saygısız ve bencil biri. böyle insanların hakkından gelmek çok ama çok zor. çalışıyor musun? bebeğine bakacak biri varsa, bir an önce çalışmaya başlasan nasıl olur?
k.validene gitme konusu olabilir bir durum. yani uzaktalarsa, torununu özlemiştir vs, eşinin davranışları normal bir koca gibi olsa hatır için gidilebilir. ama tatile neden tek gitmek istiyor? buna müsade etmemen lazım canım. sen kıyamet kopar diyorsun ama, böyle bir hayatı ömür boyu sürdürebilecek misin? sürdüremem diyorsan, itiraz etmen en fazla mutlak sonu öne çeker.
senin ailen nasıl insanlar? hani artık seni verdik, kocan ne derse o. sever de , kızar da, döver de diyen cinsten mi? neden durumunu ailenle paylaşmıyorsun?

Malesef bebeğim mamayla besleniyor hal böyle olunca çocuğu alıyorlar benden gerçi mamasınıda yedirirken sürekli boğuyorlar o ayrı bebek ağlıyo yanına gidecm hemen alıyolar bebeği sen git işini yap biz bakacaz diyolar bakamıyolarda sürekli ağlatıyolar sadece ben susturabiliyorum ama buna inanmıyorlar o yüzden hiç ama hiç gitmek istemiyorum

Çalışmıyorum eşime daha önce çalışmak istediğimi söyledim kabul etmedi annemlerle bu konuyu çok konuştum baya kavgalar falan oldu kayınvalideye de kocama da hadlerini bildirdiler ama bi süre sonra yine aynı tas aynı hamam oldu huylu huyundan vazgeçmiyo malesef

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

canım demek ki farklı bir dil denemeleri gerekiyor? aileni arkanda hissediyorsan, gereksiz fedakarlıklarla kendini yıpratma. k.validene hadi gidersin, laf sokmalarını da ammaaaan kaynana değil mi, kaynanalığını yapıyor der umursamazsın. ama eşinin tek başına tatile ihtiyacım var deyip gitmesi, kabul edilir bir durum değil. bunu bence eşinle konuş. kabul etmediğini, tatile tek gidiyorsa annesine de tek gidebileceğini, zaten huzursuz edildiğim bir yere konu mankeni gibi gitmeyeceğini açık açık söyle. kıyamet mi kopacak? bırak kopsun. sürekli alttan alarak, taviz vererek nereye kadar sürdürebilirsin?

Yok kız yok pre. Çürük falan olmalı heralde parçalanmıyor
Konu sahibi sağ.ocağından ücretsiz alabilirsiniz gayet kaliteli

Haklısınız artık alttan almamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…