Kayınvalidelerde 8 gün

İyi de 4 aylık bebekle nasıl hamile kaldınız ki daha belli bile değilmiş. Özellikle ilk 6 ay emzirdiğiniz için vücut prolaktin hormonu salgılar süt üretimi için ve bu da zaten hamile kalmanızı zorlaştırır bu hormon yüksekken hamile kalamazsınız. Ayrıca eşin gidecek eş dost herkes orada olacak eşini zor durumda bırakmış olacaksın herkes soracak eşin nerede diye. Asker uğurlamadı ve siz kayınbiraderinize uğurlamaya gitmeyeceksiniz bilmiyorum yani ne olursa olsun ben eşimi yalnız bırakmazdım tatil konusuna gelince niye kışın kullanıyor iznini anlamadım gidiyorsa siz de gidin kaplıcalara ne var.

Bebeğim emmiyo ve doüumdan 40 gün sonra düzenli adet görmeye başladım dolayısıylada hamile kalınabiliyo

Bildiğini okuyacan :) fikrini zikrini niyetine sölicek dilin yok mu. Kv laf sokarsa, cevabını ver. Kocan surat yaparsa umursama hakediyosa sende ona yap. Hakkını savunacak ağzın var dilin var. Napabilcekler? Döver mi söver mi kovar mı ne ? Bunlarıda yapabilcek kapasitelerse başka öneri sunarım. Ama savun kendini. Bebeğim 4 aylık durmuyor, hamilelik ihtimalimde var üzgünüm fazla yorulamam de geç. Alla alla ya. Kadın evlenince anne yenge gelin oluyor diye bu muameleleri görecek die bi kaide yok.
Altta kalma yani zekice davran aklını kullan

Ria takdırmayı düşünüyorum aile hekimiyle görüştüm beni bilgilendirecek
iyi bari bende igne yaptıracagım aslında 2 . cocugu çok istiyorum ama sartlar biraz zorlayacak gibi o yüzden vazgeçtim adetim gelsin diye bekliyorum oglum 29 . ayını bitirdi 5 yıllık da evliyim

iyi bari bende igne yaptıracagım aslında 2 . cocugu çok istiyorum ama sartlar biraz zorlayacak gibi o yüzden vazgeçtim adetim gelsin diye bekliyorum oglum 29 . ayını bitirdi 5 yıllık da evliyim
Hakkında hayırlısı olsun rabbim evladımı bana bağışlasın ben başka öocuk istemiyorum rabbim isteyipte olmayanlara versin inşallah

2 çocuk yapmışsın eşinden de boşanmak niyetin yok belli ki
bile isteye kendi hayatını kendi ellerinle mahvetmişsin
tüm kaderin ve geleceğin eşin ve ailesinin iki dudağının arasında
al güle güle kullan

Hakkında hayırlısı olsun rabbim evladımı bana bağışlasın ben başka öocuk istemiyorum rabbim isteyipte olmayanlara versin inşallah
biz 17 18 gün önce bi daha olsun diye korunmadık ama ben bu yıl zor gececek kaynım borcu yıktı bize malesef şimdi de hayırlısı neyse o olsun diyorum

hamile degilmiş adeti gelmiş

Neyseki hamile değilmişssin boşan kardeşim boşan neden çekiyorsunuz böyle insanları madem ailende yanında eşinle kaç sefer konuştuğuna göre senin arkanda.
Çocuğun biraz büyüyüncede çalışırsın mis gibi geçinip gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…