- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
Onlara yaptığımız bir kötülükde yok ne istiyorlar bizdenbende sabrediyorum sadece amac yıldırmak ama gelmeyecem tuzaklarına
hemen tedbirini alHamile değilmişim zaten adet oldum o yüzden boşa sarf etme cümlelerini
psikolojisi bozuk oluyor yada kötülüklerindenOnlara yaptığımız bir kötülükde yok ne istiyorlar bizden
Aynen tuzaga dusmebende sabrediyorum sadece amac yıldırmak ama gelmeyecem tuzaklarına
ben eşime görüşme diyemem sonuçta annesi ama sabrediyorum sadeceAynen tuzaga dusme
bende esimle hep onlar yuzunden kavga ettim suan konusmuyorm onlarla ve okadar huzurluyuzki (masallah )evimizde
Ria takdırmayı düşünüyorum aile hekimiyle görüştüm beni bilgilendirecekhemen tedbirini al
Bebeğim emmiyo ve doüumdan 40 gün sonra düzenli adet görmeye başladım dolayısıylada hamile kalınabiliyoİyi de 4 aylık bebekle nasıl hamile kaldınız ki daha belli bile değilmiş. Özellikle ilk 6 ay emzirdiğiniz için vücut prolaktin hormonu salgılar süt üretimi için ve bu da zaten hamile kalmanızı zorlaştırır bu hormon yüksekken hamile kalamazsınız. Ayrıca eşin gidecek eş dost herkes orada olacak eşini zor durumda bırakmış olacaksın herkes soracak eşin nerede diye. Asker uğurlamadı ve siz kayınbiraderinize uğurlamaya gitmeyeceksiniz bilmiyorum yani ne olursa olsun ben eşimi yalnız bırakmazdım tatil konusuna gelince niye kışın kullanıyor iznini anlamadım gidiyorsa siz de gidin kaplıcalara ne var.
iyi bari bende igne yaptıracagım aslında 2 . cocugu çok istiyorum ama sartlar biraz zorlayacak gibi o yüzden vazgeçtim adetim gelsin diye bekliyorum oglum 29 . ayını bitirdi 5 yıllık da evliyimRia takdırmayı düşünüyorum aile hekimiyle görüştüm beni bilgilendirecek
Hakkında hayırlısı olsun rabbim evladımı bana bağışlasın ben başka öocuk istemiyorum rabbim isteyipte olmayanlara versin inşallahiyi bari bende igne yaptıracagım aslında 2 . cocugu çok istiyorum ama sartlar biraz zorlayacak gibi o yüzden vazgeçtim adetim gelsin diye bekliyorum oglum 29 . ayını bitirdi 5 yıllık da evliyim
biz 17 18 gün önce bi daha olsun diye korunmadık ama ben bu yıl zor gececek kaynım borcu yıktı bize malesef şimdi de hayırlısı neyse o olsun diyorumHakkında hayırlısı olsun rabbim evladımı bana bağışlasın ben başka öocuk istemiyorum rabbim isteyipte olmayanlara versin inşallah
hamile degilmiş adeti gelmiş2 çocuk yapmışsın eşinden de boşanmak niyetin yok belli ki
bile isteye kendi hayatını kendi ellerinle mahvetmişsin
tüm kaderin ve geleceğin eşin ve ailesinin iki dudağının arasında
al güle güle kullan
aminHakkında hayırlısı olsun rabbim evladımı bana bağışlasın ben başka öocuk istemiyorum rabbim isteyipte olmayanlara versin inşallah
Özel msj nasıl atabilirim denedim ama bulamadımMarkayi ozelden yaz.
Özel msj nasıl atabilirim denedim ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?