Kayınvalide...

Öncelikle bebeğiniz analı babalı büyüsün, sağlıklı mutlu bir hayati olsun.Kv niz böyle yaparak size bebeğin bakiminda yardımcı olmayacagini kendince ifade etmiş.Uzak duruyor çünkü çok yakın oturuyorsunuz ve sorumluluk almak istemiyor.Eger çalışıyorsanız bu davranış tipi ile hiç el atmaz bebeğinize gibi gözüküyor.Anneniz iyi ki var ,en azından o yardımcı oluyordur size.Kv niz size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın.Esiniz değil davranışlarızi siz belirleyin.Benim kv ben hamile iken bana ;totosuna güvenen çocuk yapar ben kızlarımın çocuklarına bile bakmadım demişti bana .Baştan hazırladı kendini yani ve 1 saat bile bakmadı tek bir saat ki aynı mahallede oturuyorduk bizde.sagligi da çok yerindeydi .Neyse,kv size nasıl davranıyorsa siz de ayna olun ona ,olay bu kadar basit.

Böyle insanın neyini aradınız mesaj attınız Allah aşkına merdivende karşılaşsam selam vermem ne saygısı ne hürmeti önce o çocuğunun karısına ailesine saygı duyacak pes torunu görmeye gelmiyor.

Abartmıyorsun bazıları böyledir. Hep rahatına düşkün. Kayınvalide nasılsa sen de ona göre davran.

Güzel dilekleriniz için tşk ederim. Benm kV eşime annesinin yanına gidip doğum yapmasına gerek yok oğlum ben bakarım ona demişti :) ortada ne bakması kapımı çalan bile olmadı

Güzel dilekleriniz için tşk ederim. Benm kV eşime annesinin yanına gidip doğum yapmasına gerek yok oğlum ben bakarım ona demişti :) ortada ne bakması kapımı çalan bile olmadı
O halde siz sonradan karismissiniz,bi şey olmuş fikri değişmiş ya da kv niz tutarsız, dengesiz .

Ben de çocuğumu tek başıma eşimle büyüttüm kaynana değil eşiniz yardımcı olmalı size ama konularınıza bakılırsa onda keyfinin peşinde. Kolay gelsin size.

Aranizda öncesi bir sorun olmuş mesafe koymuş belli. Yapacağınızı yapmışsınız hasta olduğunda arayıp mesaj atmisiniz. Yerinizde olsam eşime bazı tatsizliklar yaşandı ama elimden geleni yaptım der mesafemi koyarım. Bu saatten sonra da ne arar ne sorarım. Eşimle ilişkilerine de asla karismam

E ne güzel işte, lohusa halinizle kv gelse kavga falan ederdiniz belki. Çok okuyoruz öyle konular. Kafanız rahat, bakın bebeğinize. Eşiniz hariç kimse yardımcı olmak zorunda değil zaten. Şahsen ben kimsenin gelmesini istemezdim evime.

Bebek aileye dahil olduğunda eşler bunu beraber idare edebilir, kimseye ihtiyac yok.

Bende o şekilde yapıyorum

Zaten sorun gelip gelmemesi değil ki ben takılmadım o duruma benm sinirlendiğim nokta tüm bunları yaptıgı halde bebeğime benim kızım o benm kızım diye dile getirmesi sürekli

Aranızda bi problem mi var? El olsa insan yeni doğum yapmış kadına bi şeye ihtiyacın var mı diye sorar ne kadar vicdansız kayinvalide öyle. Bence gayet haklısınız, merdiven inip çıkamıyor ama gezmeye gidebiliyor, görüntülü aramak yerine müsait olduğunuzda haber verin geleyim denir.
Eşiniz ne diyor?

Valla benim kv bebeğimi annem diye sevdi ben de annesi benim ya sen başka bişey söyle dedim. İlk bı şola girdi sonra tekrarlanmadı

Valla bir merdiven var diyorsunuz komşu el bile gelip bir bakar. Gayet haklosonoz. Ama eşiniz gayet görüşüyor. O nedenle yüzyüze kv yine bebeğinize istemediğiniz hitapta bulunursa uyarın teledonda aynı etki olmaz. Mesafe koyun kavga etmeyin ama. Böyle insanlar kavga anında ortalık karıstorir sizi yorar. Sisteminizde haklos8nız ama karsıda o yok işte. Boşverin o nedenle yormay8n üzmeyin kendinizi 28 gün daha çok çok yeni

Lohusalık dönemim bitince sakin bir kat merdiven inipte bebek göreceğim diye kapımı çalmayın de açık açık.
Alt üst oturmanizin ne manası kaldı? Eşinize bir sorun bakalım annesinin hastalığı sokağa çıkmaya engel değil de size bir ihtiyacin var mı diye sormaya mi engelmis.

Eşim susuyor hiç bir şey demiyor ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. Fakat hiç bir şey demiyorum çünkü bugün eşimle tartışmaya kalksm bundan dolayı sevinecek insanlar var bunun en başında da babası. Ben hakkımı helal etmiyorum. Allah büyük hamileliğimde de çok üzdüler beni çok kırdılar kp hep aşagıladı beni ama ben biliyorum ki kimsenin ahı kimsede kalmaz hele hamile bir bayanın ki hiç kalmaz

Kesinlkle kabul etmicem gelmesin kimse evime madem ki öyle bende tepkimi böyle gösteririrm

Fazlasiyla fedakar davranmissiniz bundan sonrasi icin sayginizi koruyun ama uzak durun, aramayin sormayin, soylediklerini duymayin onemsemeyin gerek yok... fazla tevazu kisinin kendi kul hakkina girmesidir hic gerek yok

Gercekten hasta ise bebege virus bulassa o zaman durum daha kotu. Belki kendisini gezdirecek kadar iyidir ama viral bir sey varsa bulastirmamasi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…