Kayınvalide...

O konuşmaların hepsi oğluna yaptığı bir şov. Yoksa ayağı kesilmediyse iki merdiven çıkabilirdi. Kafana takmaya değmez ama ısrarla arayıp mesaj atmani da anlamadım.

Kesinlkle kabul etmicem gelmesin kimse evime madem ki öyle bende tepkimi böyle gösteririrz

O konuşmaların hepsi oğluna yaptığı bir şov. Yoksa ayağı kesilmediyse iki merdiven çıkabilirdi. Kafana takmaya değmez ama ısrarla arayıp mesaj atmani da anlamadım.
Bende sonradan çok pişman oldum aradıgıma mesaj attıgıma. Bundan sonra kötü ben olsam bile ne ararım ne sorarım. Yaptıgı şovu bi ben görüyorm malesef oğlu kör. Bide oğluna yok bebeği rüyamda görüyorum yok özledm bu tür şeyler söylüyor ben açıkca söyledim beni sevmeyen kızımıda sevmesn dedm bugn

Gercekten hasta ise bebege virus bulassa o zaman durum daha kotu. Belki kendisini gezdirecek kadar iyidir ama viral bir sey varsa bulastirmamasi daha iyi.
Gerçekten en başta bende hastadır diye normal karşıladm tabikide ama sonra baktım eşiyle beraber çıkıp gidiyor başka yerlere misafirliğe gidebiliyor ve artı ayagım agrıyor diyen kadın diğer eltimin evine 3 kat çıkabiliyor o yüzden ister istemez insanın bi zoruna gider

Bebegin ceyrek altinini araklayan kocisin yenisini yapti mi?
Ay bırak ya adam s.ktir git diyor 10 günlük lohusa kadına sürekli, eve bile gelmiyor gece 2lere kadar geziyor hala daha eşimle sorunumuz yok kv kp bilmem ne diye ağlıyor eşinin sevmediğini anası neden sevsin ki?

O kadin anneniz degil size yardim etmek zorunda degil hatta annenizde sizin bebginize bakmak zorunda degil. Dunyaya cocuk getirmeye karar verdiyseniz sadece iki kisisiniz sorumlusu. Tabi yardim etseler ne guzel olurdu ama istemiyorlarsada boyle bi gorevleri yok. Sizde kayinvalidenizi arayip sormaya mecbur degilsiniz. Salin artik sizinle ilgilenmek istemeyen insanlari bebeginizele esnizle evinizle ilgilenin. Cekirdek aileniz sizin icin en onemlisi. Nere giderse gitsin telefondada kendi ogluyla konusmak onun en dogal hakki. Demekki ogluyla muhatab olmak istiyor sizinle konusmak istemiyor sizde aramayin sormayin yakinda zirlar beni aramiyo diye.

Öncelikle adını soyadını bu platforma kullanma.
Tahmin edemeyeceğin kadar kötü ve garip üyeler var.
Araştırıp buluyorlar sonra sa burada paylaşıyorlar.
Ki bu anlattığım yaşandı.
Hatta o konu sahibi kadın mahkemeye verecekti o kişileri… Ne oldu bilmiyorum.
Adını Soyadını kaldır, rumuz kullan.

Konunda da son derece haklısın.
Unutma bu işler sırayla onlarında sana ihtiyacı olduğunda sen hasta olursun.
Arayıp sormazsın.

Ayrıca loğusalık felan alakası yok haklısın. Babasının kızı nedir ya insan utanır da ar eder bu lafı söylerken.
Kv dende en nihayetinde bir gelin…

Bence artık biz kadınların bebek büyütürken destek bekleme olayını bırakmaları lazım.
İnanın birçoğumuz üstelik çalışaşarak çocuk büyüttük kv anne desteğide görmedik.
Şahsen böyle sorumluluk yıkmadım hiç.
Bakıcı tutrum,kreşe verdim.
Yani yazıl onlarada.
Tam rahat edecekleri yaşta soeumluluk yükleniyor.
Sadece sizin için demiyorum bunu o kadar çok duyuyorum ki.
Tabi şnsan birbirine destek olur o ayrı,ama belliki kadın sorumlu olmak istememiş.
Boşverin siz yavrunuza odaklanın.
bi şekilde büyüyorlar.
Önemsemeyin kayınvalidenizi,gelirse iki laf sohbet bitti gitti.
ben öyle yapıyorum yıllardır,hayatımın odağından çılaralı yıllar oldu inanın çok huzurluyum

sakin olun. gelebiliyorsa anneniz gelsin. kv'yi rahat bırakın. kadın gelmek, arayıp sormak istemiyor belli ki. doğum öncesi olumsuzluklarınız var demek ki.
onun da o kadar değeri olur. eşinizi de üzmeyin. bebeğinize odaklanın.

Benm sorunum gelip gelmemek değl kesinlkle sadece bana zerre faydası dokunmayan bir insanın yavrumu sahipliyor gibisinden sen benim kızımsn diye hitap edilmesi.

İnanın benim sorunum gelip gelmemeleri değil bana hiç faydası dokunmayan bir insanın çocuguma o şekilde hitap edilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…