Çok tuhaf gerçekten aramayınca neden laf ediyorlar anlamıyorum ben kendi annemi babamı bişe aramıyorum fazla huyum yok. Kendi oğlu arasın yeter. Benim annem hiç kocan beni aramıyor diye laf yapmadı bugüne kadar.
aynen valla benim annem arada derdi bana ama eşime hiç demedi
kalp kırmadı oğlu arıyodu zaten benden de beklerdi yazlığa gider hergün arardım
anneme falan gitmemi bile istemezlerdi baştan kıskançlığından allahın dan bulsunlar..
şimdi damatlarını anneme övüyomuş annem de demiş ona nasıl oluyo senin oğlun beni toplasan
10 kere aramamıştır 6 yıllık evliyiz anca bayramlarda falan işte annem de istanbul dışında oda demiş
sanki senin kızın beni çok arıyor ayağımın dibinde yeni yeni aramıyorum canımı yaktığı için oda
anlamış yani mesafeyi neden böyleler bende anlamıyorum iyi geçinin işte dimi.
Nefret ediyorum kaynanalardan. Benim kV aramiyorsun şöyle demedin böyle demedin diye oğluna sikayetlenmis. Kocamda kV ile beni karşılaştırdı. Allaaaah fırsat bu fırsat :) Bana beni aramiyorsun dedi bende 2km otemdeki annemi aramiyorum ki seni arayım dedim. Ben dedim soğuk bi insanım. Eşim ne derdiniz var paylaşın dedi. Bende kaynanaya baktım benim seninle ne derdim olabilir ki dedim 65 yasindasin. Gelmiyorsun gezmeye benimle dedi. Ya dedim takıldığın insanlar 50 65 yaş arası içinizde sıkılıyorum ben yaşitim olmayan insanlarla oturup ne muhabbet edeyim dedim. Evine geldim surat salladın dedi (bu arada 3 aylık evliyim 2. Gelişi ve bi gelişte 3 hafta kalıyor en az) dedim arkamdan lafını edeceğine yüzüme kızım ne derdin var diye soraydin dedim. Oğlunun yanında beni bi konu hakkinda demedim diye yalancı cikartmaya kalkıştı. Ama o kadar sinirlendim ki lafını sert bi şekilde bölüp Allah şahidim olsun ki dedim bunu dedin. Gık diyemedi. Kızlarım seni arıyor dedi sen hiç aramiyorsun. 5 görümce var 1 tanesi 2 kere anca aaeamistir. Abartma dedim yüzüne ne kadar aradiklarinida dedim. Öyle işte. Yüzsüz be laftan anlamiyor
ne güzel yüzleştirmiş işte benimki bana laf ederdi
kavga ederdi eşimin yanında çıt yok şikayet huyuda yoktu allah var ama
şikayet ediceği bişeyde olmuyodu hep gereksiz şeylerdi benle kavgaları..
Diyor zaten ilk başta kedi gibiymişim haha
E insan ilk başta karşıdakinin ne olduğunu bilmeyince anlayışlı oluyor tabi
yani görür görmez kavgamı edelim niye edelim ayrıca oda bizim ailemiz olacak
ben mesela hep şey dedim ailem uzak olucak senin ailen benim ailem kızkardeşlerin
kardeşim abla kardeş gibi olalım ben bütün çevremi bırakıp geldim ona ama olmadı arada
anneme gittim ona bile surat yaptı istemedi evime geldi herşeyime karıştı sonra gelinlerden
güler yüz hizmet bekliyolar.
tabiki kaynanalar izin vermese oğluşları bizimle evlenmezdi
aaa sorma canım tabi ki anaları isterse evlenicekler istemezse evlenmiycekler
hatta evlendikten sonra analarına hizmet etmezsen peşlerinde gezmezsen annesi seni
sevmez boşa der boşarlar anneler göre budur tabi kötü niyetli annelere göre nasılsa erkek
istediğini alır evlenir herzaman iyisine layıktır. biz 1 kere kavga ettik dediki eşime ben istemiyorum
bunu boşanıcaksınız nasıl bağırıyor eşim dedi ne diyosun sen ya sen mi karar veriyosun buna şaşırdı
tansiyonu çıktı fenalaştı naz yapmayı çok sever hastalık hastası umru olmadı oğlunun şimdi mesafe koydum
gdip gelmem çok sor benden kötüsü yok:):):):) hiç bişey yapmadım ama benim çok çabaladım iyi olalım yaşlı değil
dışarı çıkalım dertleşelim annem yanımda değil bişeye ihtiyacım olsa anne şefkati olsun ama yok..