- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
he canım heNe kadar empati yoksunu ve çiğ bir üslup net ortamı olsa bile insan nezaketten saygıdan ödün vermez ! Kimin ne yaşadığını şartlarını bilmiyoruz. Uzaktan atmak tutmak kolay ama orta da bir evlilik var sonuçta ha deyince gidilmiyor hele çocuk varken kaç kez düşünülmesi gerekiyor. Karşınızda insan var onu ezikleyince tatmin mi oluyorsunuz ?
İddialı iddialı konuşunca ve çirkin bir üslupla yazıp çizince emin ol özgüvenli durmuyorsun tam tersine ezik gibi duruyorsun !
sus pisi pisi sus senAllah gönlündekini karşına çıkarsın
sus pisi pisi sus sen
bizde dogurduk fazla naz yapmayın:)niye kız ? insanların kalbini kırma ya kadıncaz hamile yazık günah diil mi ? Annesi strese girince bebekte etkileniyor.
bizde dogurduk fazla naz yapmayın:)
bizde dogurduk fazla naz yapmayın:)
Aynaya bak ve edebildiğin tüm hakaretleri et kendine
Bunu hakediyorsun
Kınadığını yaşamadan ölme emi
Allahım sen bir de anne misin?
Çocuğa acıdım
Yazık. Kim bilir nasıl bir psikolojiyle büyüyecek.
terbıyesızleşme sen once kadın olmayı ogren sonrada anne. hadı naşAllahım sen bir de anne misin?
Çocuğa acıdım
Yazık. Kim bilir nasıl bir psikolojiyle büyüyecek.
terbıyesızleşme sen once kadın olmayı ogren sonrada anne. hadı naş
ben hıc bırsey kınamadım sızın beyın kapasıtenız bukadar işte. üstelık ıstedıgım konuda yorum yazarım buna siz karar veremezsiniz.Hanfendi konudan uzaklaşır mısınız lütfen? Konumla ilgili yaptığınız yapıcı yoruma teşekkür ederim ama burada lütfen başka kadınları başka olaylar üzerinden vurmaya çalışmayın. Allah kimseye kaldıramayacağı derdi vermesin. Rica ederim kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceğinizi unutmayın.
ben hıc bırsey kınamadım sızın beyın kapasıtenız bukadar işte. üstelık ıstedıgım konuda yorum yazarım buna siz karar veremezsiniz.
Ne kadar düşüncesizsiniz. Ayrıca ahmak.
Kusura bakmayın size demedim yukarıdaki selin denen hilkat garibesine dedim ama nedense alıntı yapamamışım.Anlayamadım?
Aptal kadın !ahmak! Yorumlarınız hep kıskançlık kokuyor. Görmediğiniz bilmediğiniz insanlara hakaret etmek ne kadar kolay sizin gibiler için değil mi? Buradaki kadınlara hakaretler ederek ego mu tatmin ediyorsunuz? Gidin 500 iqnuzu dünyayı uzaylılardan ve sizin gibi kötülerden arındırmak için kullanın, o zaman hiiç sorun kalmaz.ben hıc bırsey kınamadım sızın beyın kapasıtenız bukadar işte. üstelık ıstedıgım konuda yorum yazarım buna siz karar veremezsiniz.
ben hıc bırsey kınamadım sızın beyın kapasıtenız bukadar işte. üstelık ıstedıgım konuda yorum yazarım buna siz karar veremezsiniz.
Bana da özelden dinsiz imansız demişAptal kadın !ahmak! Yorumlarınız hep kıskançlık kokuyor. Görmediğiniz bilmediğiniz insanlara hakaret etmek ne kadar kolay sizin gibiler için değil mi? Buradaki kadınlara hakaretler ederek ego mu tatmin ediyorsunuz? Gidin 500 iqnuzu dünyayı uzaylılardan ve sizin gibi kötülerden arındırmak için kullanın, o zaman hiiç sorun kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?