sevgili konu sahibi, sayfalara baktim ancak son gelismeyi bulamadim. ailenizin evine gittiniz mi?
yerinizde olsam ne yapardim diye dusundum. evveliyatla hata ayni evde oturmakla baslamis ancak sukur ki cabuk donulmus bu hatadan. aslinda bu da esinizin gerektiginde annesine karsi tavir koyabildiginin isareti.
evlatlar da donem donem ailelerine yardim edebilirler, sizin ailenize verdiginiz para sadece size aitse - yani kendi maasinizla, evlenmeden evvel kazandiginiz bir paraysa - bunu esinize soylemeniz bile gereksiz. ailesini rencide etmemek adina, o da ayni kosulda olsa ayni sessizlige burunurdu. ( ancak evlilik icerisinde kazanilan bir meblaga ise tabii ki eslerin ortak karari onemli )
benim anlamadigim bu ozel hadiseyi kayyum valide niye biliyor? bu kadar bilgi fazlaligi ne yazik ki iste boyle hadsizliklere vesile oluyor.
esinizle tarafsiz bir sekilde, sikayet ederek degil de kirildiginiz yerleri vurgulayarak, saygili bir uslup ile konusun bu konuyu. tekrarinin olmamasi gerektigini net bir sekilde anlamali. sinirlar cizilmeli kayyum valideye karsi.
ben esimi canimdan cok seviyorum. annesi zamaninda haddini asan cok cumleler kurdu. simdi evimin kapisindan iceri giremiyor. esim muhakkak ki cok uzumuyordur ancak tavrim net. fakat annesine karsi iliskisine ne mudahil oluyorum ne de uzaklastirmaya - esimi etkilemeye calisiyorum. siz de ayni siniri cizer, ayni saygiyla uzaklasirsaniz kayyum validenizden daha saglikli bir evliliginiz olacaktir.
D
destinaninannesi