Kayınvalide yüzünden atılan nişan,kırılan hayaller...

Canım benim de 2 hafta oldu belki konuma denk gelmissindır. Hayırlısı buymuş... inşallah pişmanlıklarını dünya gözüyle görürüz.

Canım benim de 2 hafta oldu belki konuma denk gelmissindır. Hayırlısı buymuş... inşallah pişmanlıklarını dünya gözüyle görürüz.
İnşallah canım,hakkımızda hayırlısı.Evet şimdi baktım da bugün okumuştum konunu.Senin de acın yeni,Allah sabır versin sana da.Güçlü olmaya çalışacağız bundan böyle

Yalnız değilmişim.

En doğru kararı vermişsiniz sonrasında sizin için çok daha zor olurdu annesine mesaj okutmak ne demek çocuk gibi resmen. İnşallah karşınıza iyi birileri çıkar ailenizin ve sizin kıymetinizi bilen birileri.

Kolayca unutursun ins gecmis olsun. Her sey daha guzel olur hayatinda ins

Evlenmeden düzelir diye beklememissiniz iyi ki yol yakinken dönmüşsünüz tebrik ederim .
Acilar insanlar için bu süreç elbet geçecek daha yeni çünki hakkinizda hayirlisi olsun kadir kiymet bilenleri çikarsin Rabbim karşiniza...

muhtemelen ex kaynanan hayatı boyunca bi dikiş tutturamamış, bi baltaya sap olamamış, hayallerini gerçekleştirememiş ve senin hayallerinle mastubasyon yapmak istemiş ama elinde patlamış...

keşke nişanlınız dik durabilseydi de sizi haketseydi. en azından artık ne istemediğinizi biliyorsunuz.

Kendisine gelen mesaji anasina okutan adam zaten adam olamamistir. Ucuz kurtulmussun.

Merhaba kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için

Aradan uzun bir zaman geçti.Ben iyiyim , iyi olmaya çalışıyorum aslında hala.Verdiğim karardan pişman değilim,uçurumun kıyısından döndüm bence.Burada yazdıklarımdan çok daha ötesi vardı çünkü.Ama yine de tam atamadım hala yediğim kazıkların,yaşadığım hayal kırıklıklarının etkisini...

Bundan sonra senden başkasını asla sevemem,asla evlenmem.Yüzüğümü de saklarım diyen adam bu arada yeni sevgili yapıp boy boy mutluluk pozları veriyor şimdi.Yani bu da şuanda başka arkadaşlarımıza örnek olsun : erkekler çabuk unutur onların dediklerine inanıp kendinizi ateşe atmayın yeterince güvenmeden.Benimse hayatıma kimse girmedi,evlenmek isteyen beni ondan öncesinde de sevdiğini söyleyen bir arkadaşım bana açıldı.Ama ona karşı birşey hissedemediğimi arkadaştan öte bakmadığımı kırmadan üzmeden anlattım.Kendimi avutmak için başka bir ilişkiye atlamadım yani :) İşte böyle benden havadis bu kadar

cok iyi yapmışsın sakın üzülme.

Onla da ayrılır o adam yakında görürsün canım. Erkeklerin ben sen olmadan yaşayamam sözlerine kesinlikle inanmamak lazım ama bazıları çok iyi yalan söylüyorlar gerçekten. Benim sevgilimde ben senden başkası ile olamam derdi, 4 ay geçmeden nişanlandı, 1 haftada ondan da ayrılmış. Doyumsuz erkekler bunlar, kimse ile mutlu olamazlar senle benle değil. Allah bizi kurtardı buna şükredelim biz.

Başlığı okudum, tarihe baktım. Dedim kesin barışmıştır.
Tebrikler doğru kadın.
Allah sizi çok mutlu etsin. Gönlünüze göre versin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…