Kayınvalide yüzünden atılan nişan,kırılan hayaller...

Ne kadar üzüldüğünüzü hayallerinizin yıkıldığını anlayabiliyorum başımdan benzer olaylar geçti. Ne güzel farkındaymışsınız evlendikten sonra da düzelmeyeceğini hatta dah akötüye gideceğini. Kucağımızda çocukla baba evine dönmektense yapılan masraflar başınızın gözünüzün sadakası olsun. Allah bundan sonra kötüye düşürmesin iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Amin inşallah.Siz de mi nişandan döndünüz ?

Kurtulmuşsun.
Ailene bugün kötü söz söyleyen yarın neler der.
O kaynana zaten ömrünü ziyan ederdi sana.
Arkanda duramayan adamla olmazdı zaten.
Hakkında hayırlısı olsun.

Evet ben de bi ana babanın evladıyım bana yazık değil mi de onun bana hayatı kahretmesine izin vereyim değil mi ama..Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

• Beğen
Reactions: KV_
Eden bulur diye bir soz var insanin icine su serpiyor bir ara benimde birine kirginligim vardi Allah a havale ettim simdi ettigini buldu mu bulur mu bilmiyorum ama ben sabrimin mukafatini aldim zaten ben kendimden sorumluyum olgunluguna ulasinca yoluna bakmayi ogreniyor insan
Zor gunler gecer elbet uzul tabiki agla ama gecicegini unutma

Teşekkür ederim desteğinize.Ama insan istiyor ki yaşattıkları acıyı Rabbim onlara da yaşatmadan öldürmesin, kendi isteklerinden bir adım geri atmaktansa herşeyi mahvetmeyi göze alacak kadar bencillik nedir.Şimdi kime nasıl yapacaklar gösterişlerini acaba

Geçmiş olsun, sadaka filan verin kurtulmuşsunuz.
Şer gibi görünen şeylerde hayır da vardır. Bu tam öyle olmuş.
Kayınvalide neyse de oğlu asıl ayıbı eden.
Annesinin eteği altından çıkamamış, evlenme olgunluğunda olmayan, mesajlarını annesine okutan, annesinin sözünden çıkmayan bir erkek evlenmesin zaten..

Hiç üzülmeyin, olay yeni.. Zaman ilaç gibi gelir.
Alllah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın

Teşekkür ederim.Aynen öyle sadaka vereceğim Allah beterinden korudu diye.Zaten asıl kızdığım da onun bir birey gibi kendi kararlarını savunacağına , benim arkamda olup arada köprü olacağına, sevmesine rağmen birşeyler yapmaktansa susup bitmesine izin vermesi.

yazdiklarini kelimesi kelimesine yasadim ve inan bana bu yazdiklarini okurken kendi yasadiklarimi hatirladim. gerçi hic unutmuyorum ne yasadigimi. ama bende senin yasadiklarinin tipkisini yasadim. "zamanla edenin yanına kar kalmadığına şahit olmuş arkadaş" degilim ama onlarin pisman oldugunu, beni boyle darmadagin ettiklerine uzulduklerini gormeyi oyle cok istiyorumki anlatamam sana. eminim sende benim istedigimi istiyosundur. derttasiz. dertlesmek istersen konusabiliriz.

Kaderdaşız desene..Hani bir laf vardır ya kırdığın yerden kırılırsın diye,işte bize haksız yere bunu yaşatanların da yanına kalmasın yaptıkları,inşallah günü gelir de bu olur ve gözlerimiz kulaklarımızla buna şahit oluruz inşallah.Sen neler yaşadın diye soracağım ama eminim ki konuya bir girsen hangi birini anlatayım diyeceksindir.Çünkü ben de öyleyim.Ne zaman istersen konuşabiliriz paylaşabiliriz.

Mesajları annesine okutmak nedir ya. Yarın evlensen her kavganızda her anınızı da anlatırmış demekki annesine. Dırdırcı ve dedikoducu erkekten uzak durmak en iyisidir. Belki canın yanacak, zorlanacaksın ama en iyisini yapmışsındır belkide zaman gösterir.

Evet kadın uzaktan kumanda ediyordu onu resmen.Bana evet ya haklısın doğrusun deyip annesine anlattıktan sonra annesinin 'öyle şey olmaz böyle yapacaksınız' bıdı bıdısından sonra bana tamamen öğretilmiş ve ona ait olmayan cümleleri ediyordu.Senin fikrin değil bunlar deyince yeminler edip hayır tamamen benim fikrim diyordu.İki gün sonra aynı cümleleri birebir annesinden duyuyordum.Ona göre bunu yapıp gizleyince annesiyle aramız bozulmayacak olaylar düzelecek sanıyordu

Boşver, ne seni ne aileni hakketmiyormuş ex-damat.
Gerçekten ucuz kurtulmuşsun. KV zaten başına bela olurdu, daha da beteri sms'leri bile annesine okutacak kadar aptal bir adamdan aile reisi olmazdı.
Sağolun.Zaten çocuğu öyle pasif öyle ezik yetiştirmiş ki 29 yaşındaki adama hala 'hayır sen ne bileceksin öyle olmaz' , 'sen yapamazsın,sen anlamazsın' deyip herşeyi onun bildiğini iddia edip buna inandırabiliyordu.Bırak çocuk sorumluluk alsın dediğimde ne gerek var şimdi almasın evlenince alır diyordu.Gerçekten bizi hak etmiyorlardı.

şanslısınki evlenmeden olmuş tüm olanlar...buda senin sınavınmış...çok şükür ki daha ileri gitmeden bitmiş...
bundan sonraki yolların açık olsun..kendini kapatma sakın...tam tersine hayata daha pozitif bak..herkes onun gibi değil...

Sağolun ben de evlenmeden yol yakınken bitti iyi ki diyorum.Kendimi kapatmak değil ama çok yorgun hissediyorum.Bir daha böyleleriyle karşılaşma korkusu yaşıyorum ister istemez.Ama kendimi mutlu edecek şeylere sarılıp şükürler olsun ki kapı gibi ailem var çok şanslıyım diyorum

Birak atilan nisan olsun yarin oburgun yuva yikmak daha zor. Kv simdi problemse hep problem olacakti

Evet zaten hep kafamda muhakemesini yapıyordum bu şekilde naparım hayat geçer mi diye.Çünkü biliyorum ki aşkımdan ölsem bile ezildiğim yerde kalamaz evlensem de bitsin bu iş derdim.Kısa yoldan döndük bari diyorum.

kırdığın yerden kırılırsın
bu sozunu utanmadan eski kv diyor bide dusunebliyormusun, bak yine sinirlerimi getirdi, hem kiriyor hemde kinayeli olarak boyle sozler paylasiyor bana nispeten
evet aynen. neresinden baslasam bilmiyorum inan. hepsini herseylerini gormezden geldim, arkama bi dondum baktimki ne cok seyi gormezden gelip yutmusum. gorunuste hicbisey yok gibi ama icim oyle cok dolduki oyle cok canimi yaktilarki. nefes alirken bile sanki cayir cayir ates dolup cikiyor icimden...

Back