- 26 Temmuz 2016
- 93
- 77
- 88
- Konu Sahibi ormanperisi
-
Amin inşallah.Siz de mi nişandan döndünüz ?Ne kadar üzüldüğünüzü hayallerinizin yıkıldığını anlayabiliyorum başımdan benzer olaylar geçti. Ne güzel farkındaymışsınız evlendikten sonra da düzelmeyeceğini hatta dah akötüye gideceğini. Kucağımızda çocukla baba evine dönmektense yapılan masraflar başınızın gözünüzün sadakası olsun. Allah bundan sonra kötüye düşürmesin iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Teşekkürler..Kırgınlığım inadına ayakta kalma kuvveti veriyor bana ama kedndime yediremiyorum da yaşadıklarımıbizim ailede de var böyle ayyy neyse. kurtuldunuz ya... zamanla inşallah biraz hafifler bazı duygular..
Sağolun amin inşallah hepimiz için hayırlısıSen zaten dogru karari vermissin. Hakkinda hayirlisi olsun.
Kurtulmuşsun.
Ailene bugün kötü söz söyleyen yarın neler der.
O kaynana zaten ömrünü ziyan ederdi sana.
Arkanda duramayan adamla olmazdı zaten.
Hakkında hayırlısı olsun.
Annecigiyle otursun başbaşa. Hatta aldıgınız eşyaları annesine hediye eder. o hanım efendide agızları kulaklarında kullanır.
Hadi geçmiş olsun..
Vardır bunda da bir hayır.. Yol yakınken dönmüşsün..
Yolun açık olsun..
Eden bulur diye bir soz var insanin icine su serpiyor bir ara benimde birine kirginligim vardi Allah a havale ettim simdi ettigini buldu mu bulur mu bilmiyorum ama ben sabrimin mukafatini aldim zaten ben kendimden sorumluyum olgunluguna ulasinca yoluna bakmayi ogreniyor insan
Zor gunler gecer elbet uzul tabiki agla ama gecicegini unutma
Geçmiş olsun, sadaka filan verin kurtulmuşsunuz.
Şer gibi görünen şeylerde hayır da vardır. Bu tam öyle olmuş.
Kayınvalide neyse de oğlu asıl ayıbı eden.
Annesinin eteği altından çıkamamış, evlenme olgunluğunda olmayan, mesajlarını annesine okutan, annesinin sözünden çıkmayan bir erkek evlenmesin zaten..
Hiç üzülmeyin, olay yeni.. Zaman ilaç gibi gelir.
Alllah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın
Çok sağolun amin Allah hepimize güzel kaderler yazsınGeçmiş olsun. Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin
Kurtulduğuna şükret tatlım. Şimdi acı çekiyorsun zamanla geçecek bilki. Evlenseydin bir ömür acı çekecektin. Verilmiş sadakan varmış.
Birde annesine okutmuş mesajları. Dingillll ya.
Kadın noktasına virgülüne kadar ezbere söylüyor yazdıklarımı ve evet okudum mesajları da dedi ben şokmesajları annesine okutan adam adam olmaz her şey beklenir.
yazdiklarini kelimesi kelimesine yasadim ve inan bana bu yazdiklarini okurken kendi yasadiklarimi hatirladim. gerçi hic unutmuyorum ne yasadigimi. ama bende senin yasadiklarinin tipkisini yasadim. "zamanla edenin yanına kar kalmadığına şahit olmuş arkadaş" degilim ama onlarin pisman oldugunu, beni boyle darmadagin ettiklerine uzulduklerini gormeyi oyle cok istiyorumki anlatamam sana. eminim sende benim istedigimi istiyosundur. derttasiz. dertlesmek istersen konusabiliriz.
Mesajları annesine okutmak nedir ya. Yarın evlensen her kavganızda her anınızı da anlatırmış demekki annesine. Dırdırcı ve dedikoducu erkekten uzak durmak en iyisidir. Belki canın yanacak, zorlanacaksın ama en iyisini yapmışsındır belkide zaman gösterir.
Çok sağolun amin Allah hepimize güzel kaderler yazsın
Sağolun.Zaten çocuğu öyle pasif öyle ezik yetiştirmiş ki 29 yaşındaki adama hala 'hayır sen ne bileceksin öyle olmaz' , 'sen yapamazsın,sen anlamazsın' deyip herşeyi onun bildiğini iddia edip buna inandırabiliyordu.Bırak çocuk sorumluluk alsın dediğimde ne gerek var şimdi almasın evlenince alır diyordu.Gerçekten bizi hak etmiyorlardı.Boşver, ne seni ne aileni hakketmiyormuş ex-damat.
Gerçekten ucuz kurtulmuşsun. KV zaten başına bela olurdu, daha da beteri sms'leri bile annesine okutacak kadar aptal bir adamdan aile reisi olmazdı.
şanslısınki evlenmeden olmuş tüm olanlar...buda senin sınavınmış...çok şükür ki daha ileri gitmeden bitmiş...
bundan sonraki yolların açık olsun..kendini kapatma sakın...tam tersine hayata daha pozitif bak..herkes onun gibi değil...
Birak atilan nisan olsun yarin oburgun yuva yikmak daha zor. Kv simdi problemse hep problem olacakti
bu sozunu utanmadan eski kv diyor bide dusunebliyormusun, bak yine sinirlerimi getirdi, hem kiriyor hemde kinayeli olarak boyle sozler paylasiyor bana nispetenkırdığın yerden kırılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?