Kayınvalide yüzünden atılan nişan,kırılan hayaller...

ormanperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
93
77
88
Merhaba yeni üyeyim daha doğrusu eskiden üyeliğim vardı fakat adını şifresini falan unuttum o yüzden yeni üyelik açtım.Siteyi hep takip ediyorum.Yeni üye diye önyargıyla karşılamazsanız sevinirim :)

İki gün önce karşılıklı severek ve içim parçalanarak nişanı atmak zorunda kaldım.Asla yaşayacağımı sanmadım bir olaydı bu benim için ama olaylar dayanma raddesini çoktan geçmişti.Düğünümüze 1 ay vardı.Sorun sizleri şaşırtmayacak şekilde kayınvalide kaynaklı tabii ki. Herşeyimize karışan,adetti oydu buydu adı altında millete gösteriş yapabilmek için bir sürü şeyler çıkararak sürekli istekleri bitmeyen,müthiş ego sahibi,herşeyi bildiğini sanan,dünya kendi etrafında dönüyor zanneden,arkadan iş çevirip mutsuz hayatındakileri yalan dolanlarla gizleyip rol yapan,suratınıza gülmeyen,tek çocuğum diyip çok düşkün havalarında gezip çocuğuyla ilgilenmeyip mutluluğunu zerre kadar düşünmeyen bir anne modeli.Hiç bir talebim olmadı takıydı tokaydı adetti oydu buydu adına.Sadece sevdiğimle mutlu olalım istedim.Sevgi ya da yakınlık görmediğim halde gittim sırnaştım,ki hiç sevmem yapaylığı,yakınlık olsun istedim herkes iyi olsun istedim hep.Diyceksiniz ki istenmeyen gelin miydin? Hayır aksine kendileri olsun yakın çevresi olsun gören duyan bilen herkes beni çok sevdi,sorun annenin kendinden başka kimseyi sevmemesi.

Beni de ailemi de kimselere sormadan insanlar methetmişler kendiliğinden,çok iyi insanlardır diye.Kimseye kötülüğü dokunmuş insanlar değiliz.Onu damat değil oğulları gibi sevdiler neler neler yaptılar onun için,yeri geldi kırıldılar ama tek kötü söz yada tavır yapmadılar.Oysa ben kendi annemin yanında bile iyi saçma sapan sebeplerden dolayı küçük hesaplar peşinde koşularak bunu bunu niye yapmadın diye ağır şekilde eleştirildim.Annem insanlığından karışmadı hanımlığını bozmadı.Benim annemin de bir gelini var ama başının üstünde gezdiriyor anne kızdan ayıramaz gören.Ben ne kadar sussam neler yapsam yaranamadım hep kendi isteklerini yaşatmak istedi.Herşeyimizi bizim adımıza yapmaya karıştı.Benim ailemle yaşadığım evin düzenine bile karışmaya kalktı o kadar diyim size.Sanki oğluyla ben değil de o evleniyordu.

Neyse çok uzattım, bugüne dek yaşanan olaylar çok fazla tek tek anlatmıyorum size.ben artık içimde kalan herşeyi döktüm ağzıma geleni yazdım ve o hala mesajları annesine okutuyormuş meğer.Hala birbirimizi seviyoruz artık bittik ölüyoruz diye mesajlaşırken bazı olaylar gelişti ve ben onun annesine laf ediyorum diye sırf annesinin ağzıyla anneme misilleme yaparak hiç yutamayacağım iki ağır laf söyledi ki, tamam dedim artık bende bittin.İşte o dakikada sevginin yerini ihanete uğramışlık aldı.Çok yanacak çok ağlayacak biliyorum ama yaşadıkları müstehak.Mutsuz huzursuz bir aile hayatı var hiç mutlu olmamışlar hep tribünlere oynuyorlar.Bizim yanımızdayken gözleri gülerdi ben bu aileyle çok mutluyum derdi.Anne sözünden çıkıp biraz tavrını koymak yerine hep onun eteklerinin arkasına sığındı.Hep sorguluyordum hep korkuyordum bu kadınla ömür geçmez benim burnumdan getirir diye ama hep çok sevdiğimizden alttan alıyordum.Ama ben kız halimle ondan daha adam gibi yürekliyken o bunu yapıyorsa değmezmiş dedim.1 ay sabredemedin dedi bana,sanki evlenince birşey değişecekmiş gibi.Dün gidip eşyalarımı aldım aldıkları hediyelere kadar herşeyi bıraktım o eve.

Şimdi sadece bana ve aileme maddi manevi yaşattıkları bu acıları Allah'ım onlara da yaşatsın diye dua ediyorum.Allah çok büyük bir genç kızın vebalini aldın bunlar sende de kalmasın diyorum.Mutluyum çünkü bir hatadan döndüm.Ama bir o kadar içimde yangın var yaşadığım haksızlıklar,verdiğim değer,yıkılan hayallerim ve geleceğim,bir de ara sıra akla gelen yaşanmış iyi anların verdiği sızı..Artık başka birini sevmek,evlenmek yada tüm bu tantanaları yaşayacak gücüm yok diye düşünüyorum.Bilmiyorum belki henüz acım,kalp kırıklığım çok yeni diyedir.

Sadece içimi dökmek istedim ama benzer şeyler yaşamış ve zamanla edenin yanına kar kalmadığına şahit olmuş arkadaşlar da yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.Uzun oldu yazı affedin ama içimi dökmek iyi geldi.

Onun ki anne seninki degilmi ya agir laf etmekte ne demek. Zaten mutlu etmezdi bu adam seni.

Onun ki anne seninki degilmi ya agir laf etmekte ne demek. Zaten mutlu etmezdi bu adam seni.
Aynen öyle , bir de her fırsatta ben onu zor doğurdum ölümlerden döndüm diyordu.Kaç kere söyledik ben de çok zor doğmuşum annemin de benim de yaşama şansımız yokmuş Allah büyük ki ikimiz de yaşatmış diye. Ama o kafada bir insan işte.Bana denilenler neyse ne de , suçsuz günahsız aileme eden lafı asla kaldıramam.Haklısın beni böyle mutlu edemezdi o adam

Ne kadar üzüldüğünüzü hayallerinizin yıkıldığını anlayabiliyorum başımdan benzer olaylar geçti. Ne güzel farkındaymışsınız evlendikten sonra da düzelmeyeceğini hatta dah akötüye gideceğini. Kucağımızda çocukla baba evine dönmektense yapılan masraflar başınızın gözünüzün sadakası olsun. Allah bundan sonra kötüye düşürmesin iyilerle karşılaştırsın inşallah.

bizim ailede de var böyle ayyy neyse. kurtuldunuz ya... zamanla inşallah biraz hafifler bazı duygular..

Annecigiyle otursun başbaşa. Hatta aldıgınız eşyaları annesine hediye eder. o hanım efendide agızları kulaklarında kullanır.

Hadi geçmiş olsun..
Vardır bunda da bir hayır.. Yol yakınken dönmüşsün..
Yolun açık olsun..

Kurtulduğuna şükret tatlım. Şimdi acı çekiyorsun zamanla geçecek bilki. Evlenseydin bir ömür acı çekecektin. Verilmiş sadakan varmış.

Birde annesine okutmuş mesajları. Dingillll ya.

yazdiklarini kelimesi kelimesine yasadim ve inan bana bu yazdiklarini okurken kendi yasadiklarimi hatirladim. gerçi hic unutmuyorum ne yasadigimi. ama bende senin yasadiklarinin tipkisini yasadim. "zamanla edenin yanına kar kalmadığına şahit olmuş arkadaş" degilim ama onlarin pisman oldugunu, beni boyle darmadagin ettiklerine uzulduklerini gormeyi oyle cok istiyorumki anlatamam sana. eminim sende benim istedigimi istiyosundur. derttasiz. dertlesmek istersen konusabiliriz.

Mesajları annesine okutmak nedir ya. Yarın evlensen her kavganızda her anınızı da anlatırmış demekki annesine. Dırdırcı ve dedikoducu erkekten uzak durmak en iyisidir. Belki canın yanacak, zorlanacaksın ama en iyisini yapmışsındır belkide zaman gösterir.

Boşver, ne seni ne aileni hakketmiyormuş ex-damat.
Gerçekten ucuz kurtulmuşsun. KV zaten başına bela olurdu, daha da beteri sms'leri bile annesine okutacak kadar aptal bir adamdan aile reisi olmazdı.

şanslısınki evlenmeden olmuş tüm olanlar...buda senin sınavınmış...çok şükür ki daha ileri gitmeden bitmiş...
bundan sonraki yolların açık olsun..kendini kapatma sakın...tam tersine hayata daha pozitif bak..herkes onun gibi değil...

Birak atilan nisan olsun yarin oburgun yuva yikmak daha zor. Kv simdi problemse hep problem olacakti

Eden bulur diye bir soz var insanin icine su serpiyor bir ara benimde birine kirginligim vardi Allah a havale ettim simdi ettigini buldu mu bulur mu bilmiyorum ama ben sabrimin mukafatini aldim zaten ben kendimden sorumluyum olgunluguna ulasinca yoluna bakmayi ogreniyor insan
Zor gunler gecer elbet uzul tabiki agla ama gecicegini unutma

Geçmiş olsun, sadaka filan verin kurtulmuşsunuz.
Şer gibi görünen şeylerde hayır da vardır. Bu tam öyle olmuş.
Kayınvalide neyse de oğlu asıl ayıbı eden.
Annesinin eteği altından çıkamamış, evlenme olgunluğunda olmayan, mesajlarını annesine okutan, annesinin sözünden çıkmayan bir erkek evlenmesin zaten..

Hiç üzülmeyin, olay yeni.. Zaman ilaç gibi gelir.
Alllah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…