kayinvalide ve misafirlarini nasil agirlayabilirim

2 üniversite okudum, erasmus ile varsova ya gittim, aile sosyal politikalar bakanlığı izni içe bir proje olusturdum cocuklar icin 2 sene önce bunu sürdürüyorum maddi manevi doygunluğa ulastım isimle alakalı sükür. ve anadilim gibi ingilizce ve lehce konuşabilmekteyim. Cocuk psikolojisi eğitimi aldığım icin sanırım suan sizin psikolojinizi anlayamayacağım ama siz sey yapın dostum yazın bana benden nasıl istifade edeceğinize beraber karar verelim?

tovbe tovbe dilimin ucuna gelip gidiyor konusmuyorum. beni bilenler icin eglendirici bir mesaj oldu.

tovbe tovbe dilimin ucuna gelip gidiyor konusmuyorum. beni bilenler icin eglendirici bir mesaj oldu.
Valla sizi bilmiyorum bu kadar da uzatmazdım benim icin evlenecek bir kadının kahve makinası calıstırmayı bilmediğini ögrenmek, sofra olgusundan bi haber olması garipti. Hatta komikti. Ama hayatta her tür insan var yani haklısınız. Sey mi yapsak acaba pinterst sofra düzeni, ekrem muhittin in sofra düzeni kitabı, bir mağazadan satıs temsilcisinden destek almak, belki bir zevkli arkadastan destek almak hani bunlar daha iyi yönlendirmez mi sizi? Özellikle okumak

Youtube'dan, oradan buradan araştırmak istememiş, buraya sormuş. Canı öyle istemiş yani. Hala neyi diretiyorsunuz anlamak mümkün değil.

Evlilik hazırlığındaki kadınların neyi ne kadar bilmeleri gerektiğiyle ilgili bir liste mi var ayrıca? Bana böyle bir bilgi ulaşmadı.
Siz adı "haşlama" olan bir şeyin nasıl yapıldığını çözmek için beynini kullanmak zorunda kalmış biriymişsiniz sonuçta. Şu itirafınızdan sonra söylediğiniz her şey kusura bakmayın ama biraz şeyyy

Kadın 2 dil biliyor varsovaya bilem gitmiş sen ne anlarsın yurtdışından eğitimden yabancı dilden mi dedi az önce sana?Cevabım şuu ha haaaa

okudugunuzu anladiginiza emin misiniz? kahve makinesi calistirmayi bilmedigimi nerede soylemisim? cezvede kahve hic yapmadim bu dogru ama makineyi hic calistirmadim demedim ki. evimde yok makine sadece. yani nasil okudugunuzu bu kadar yanlis anliyorsunuz? e bundan sonra da herhalde varsovada okumakla ovunmenize gulerim ben. okudugunu anlayamayan insana ne anlatacagim?

duzgunce anlatiyorum, hatanizi kabul etmenizi de beklemiyorum, daha fazla yazmayin yeterli.

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığına proje yapmış sosyal hizmetler ve çocuk gelişimi alanında çalışan birinin daha anlayışlı daha pozitif olması gerekmez mi? Benim tanıdığım sosyal calismacilar bu şekilde davranmıyordu... Konu sahibi kaç kere kendini açıkladı neden konuyu açtığına dair. Buraya neden açıyorsun Googlea yazsaydın cevabı verdiniz ne saçma. Burası kadın platformu. Nişanlısının annesini ağırlamak isteyen acaba nasıl yaparım hiç gündüz oturmasına gitmedim bilmiyorum diye bir genç kadına Googlea bak! Yazınca elinize ne geçti yani. Kaldı ki Google araması ile buradaki kadınlardan öğreneceği şeyleri nasıl öğrensin. Bir sürü kadın akıl vermiş. Siz vermek istemiyorsanız ne güzel. Beynini kullan filan demek ne demek. Bu platform ne kadar saldırı doldu ya.

Canım o sen istediğinde değil ben istediğimde olur biliyorsun dimi?
Şimdi konu sahibi belki yazdığımdan rahatsız olur ama sizin bir paragraf kendinizi övüp insanları küçük görmenizden sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kendisi yazılım mühendisi ve daha önce google'da staj yaptığını söylemişti. Muhtemelen daha fazlası vardır da o an kendisine bir şey sormuştum yeri geldiği için sadece o kadarını yazmıştı. Otrera da doktor bu arada. Kariyer yapan bir tek siz değilsiniz merak etmeyin.

wow, ne mutlu size. tebrik ediyorum ama böylesi daha kötü oldu. zira okul okuyan herkesin ufku geniş olmuyormuş işte ,bu hipotezi de kanıtlamış olduk .

böyle bir üslupla çocuklarla muhatap oluyorsanız bu eyvah ki ne eyvah

erasmus yapmak hele ki polonya tarzı bir yere yapmak günümüzde biraz sıradanlaşan şeyler artık :) konu sahibi gibi amerikayı falan deneyin,daha faydalı olacaktır sizin için :)) hoş oraya da erasmusla gidilmiyor,neyse. sağlık olsun.

çocuk psikolojisi eğitimi derken? üniversitede 4 sene psikoloji mi okudunuz yoksa kurslarla sertifikalarla falan mı aldınız?

çok hoşsunuz,ben almam gereken cevabı aldım merak etmeyin,burada sizinle eğitim ve kariyer yarıştıracak değilim , iyi forumlar

sordum da babam izin vermedi evde isleri varmis. ona soracagim tanidigi baska biri varsa onu gonderebilir belki. bakindim ama tek gunluk boyle bir kisiyi yardim icin tutma gibi bir sey de goremedim internette.
İş başa düştü o zaman.
Kv evinde gördüklerinizden kopya çeke çeke bir şeyler yapmaya çalışacaksınız artık. Az çok kendi evindeki gibi bir beklentilerdir.

Kayinvalideniz de durumu çakmış gibi bugün elli tane tabak koymuş önünüze, bilerek kafa karıştırmak istiyor sanki.

Son düzenleme:
kuzum ben kendimi açıklamakla uğraştım mı hiç,bıraksana Allah aşkına,muhatap olduğum insanın zihniyeti ortada, değmez .

öpüyorum seni

Neden psikolog olan birisi bunu etrafı ile iletişim icin mi okuyor? Mesala onla bunun alakası yok kardesim ben tabak canak icin hayati meseleymiş gibi konu acılmasınu tiye aldım gectim sende takılma peki buradaki kadınlar akıl vermis diyorsunuz ya ne akıl vermişler toplasan ne ediyor ? Yani buna ne akıl verilebilir Allah askına? Hayatınızı gercekten dünya sorunuymus gibi tabak canak sorunu ile mi geçiriyorsunuz?

Bu isin kursu mu var? Valla bunu da senden öğrendim

kuzum ben kendimi açıklamakla uğraştım mı hiç,bıraksana Allah aşkına,muhatap olduğum insanın zihniyeti ortada, değmez .

öpüyorum seni
Sizler meslek sahibisiniz ben uzun yıllardır ev kadını. Hiççç gözüne gözükmeyeyimm o zamanerasmus ada gitmedim tühhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…