kayinvalide ve misafirlarini nasil agirlayabilirim

Tebrikler hayırlı olsun .
Öncelikle neyseniz o olun . Kendinizi olmadığınız sevmediğiniz içinize sindiremediginiz hallerin içine sokmayın ki sizi olduğunuz gibi kabul edip ilerde başta böyleydi demesinler . Başında da ilerde de aynı olun . Sunum perisi hallerinizi her zaman isterlerse her zaman beklerlese o Zaman bununla başa çıkabilecek misiniz ?

Tabi ki misafire özenin. Eğer kendiniz hazırlayabilirseniz akşamdan tatlıları hazırlayın 3 tuzlu 2 çeşit de tatlı yeter .
Kurabiye ,salata çeşitleri, hazır yufkadan börekysda poğaça, kolay da tatlı seçerseniz tamamdır .

Eğer ilerde de kullanırım diyorsanız şimdiden normal bı pasta takımı tarzı bişey alın yada yemek takımlarının hem pasta hem servis tabaklarını kullanabilirsin .. Güzel de bı kahve fincanı yanınada normal kahve Yanı su bide ufak ucuz maliyetli çikolata tarzı ikramlık tamam . Masanız varsa ortaya herşeyi güzelce hazırlayın . Kaç kişi gelecekse servis açın tamam . şerbetli tatlı ikram ederseniz onu ayrıca ufak bi tabakla servis edersiniz şerbeti bulaşmasın diye diğer ikramlara . Tabak tabak üstüne süsler püsler size göre değilse en sade ve şık halinizi yansıtın. Kuzen, arkadaş vs çevrenizde yardım edebilecek birisi olursa daha iyi beraber hazırlık yaparsınız .

Kuş da kondursan kusur bulacak olan bulur. Boşver kasma misafire hizmet hürmet et gerisi boş

hanimefendi benim sorum evde su tabak var ben ne alayim degil, evimde tabak yok. maddi durumum olmadigi icin degil kullanmadigim icin yok. ben evde yemek yemiyorum yapmiyorum. turkiyede de yasamiyorum zaten evimde cok az esya var. bir seyler alacagim, kayinvalidem cok abartili bir kadin, normal olan bu degil biliyorum ama benim bu konularda zerre kadar bilgim yok. ben ortalama seyler soruyorum. hadi birleselim bana voltran sunumu cikaralim demiyorum.

ben annesiz buyudum, sizin gordugunuz size normal gelen seyleri ben bilmiyorum. gorgusuz bir ailenin kizi degilim, aksam yemeklerinde ne nasil servis edilir nasil yapilir her seyi cok detayli bilirim ama gunduz oturmasinda daha once bulunmadim. kayinvalidemde gordum ve o da abartili bunu biliyorum, ben normalini soruyorum. iyi bir iliskimiz yok, o sacma sapan hareketler yapinca ben geriliyorum ve kendimi germek istemiyorum. elimden geleni yapmak istedim sadece bu.

benim ozguvenimi, hayattaki durusumu tartisacagimiz ortam burasi degil. beni burada yuz yuze taniyan herkes bilir nasil biri oldugumu. dalga gecmek isterseniz hobi olarak yine gecin tabi ki ama bunu bana hakaret etmeden yaparsaniz sevinirim.
Size olan tek hakaret cümlesini gösterin ben üyelik kapatayım! Annesiz büyüme kısmına gelince bende annesiz büyüdüm ve annem yurtdısında yasıyor ... ve herseyi kendim okuyup arastırıratak birazda kendi “beynimi” kullanarak yolu buldum. Burada kahve makinasi kullanmadım hic derseniz ve evlilik hazırlığında bir kadınsanız yani normal tabi karsılanmaz. He olabilir mi olabilir... ama alıp bir kitapcık ile okursunuz olmadı YouTube da hersey var inanın ben ilk evime cıktığımda mantı haşlamayı bilmezdim ama sosyal platformlarda sormadım bu cok komik cok sakil he kendiniz okursunuz ince nüansları sorarsanız ok, ama temel basic seyleri bilmiyorsunuz onu da gectim özgüven nezaket herseyi çözer tabak cabak falan bunlar bos isler karakterinizin önünde eğilsin insanlar altın yaldız tabağın önünde değil. Sevgiler

Yok içki içiliyo tü kaka mantığı değil benim ki. Mantık hatası. Kahvenin yanına koycak gündüz gece de sarap mı koycak içine 🤣
Aynı bardaklar değil ki ayaklı su bardağı başka boyutta kahve yanı ayaklı bardak başka boyutta içki kadehi bambaşka hatta şarap bardakları bile çeşit çeşit. Saçma değil yaniii😅

Size olan tek hakaret cümlesini gösterin ben üyelik kapatayım! Annesiz büyüme kısmına gelince bende annesiz büyüdüm ve annem yurtdısında yasıyor ... ve herseyi kendim okuyup arastırıratak birazda kendi “beynimi” kullanarak yolu buldum. Burada kahve makinasi kullanmadım hic derseniz ve evlilik hazırlığında bir kadınsanız yani normal tabi karsılanmaz. He olabilir mi olabilir... ama alıp bir kitapcık ile okursunuz olmadı YouTube da hersey var inanın ben ilk evime cıktığımda mantı haşlamayı bilmezdim ama sosyal platformlarda sormadım bu cok komik cok sakil he kendiniz okursunuz ince nüansları sorarsanız ok, ama temel basic seyleri bilmiyorsunuz onu da gectim özgüven nezaket herseyi çözer tabak cabak falan bunlar bos isler karakterinizin önünde eğilsin insanlar altın yaldız tabağın önünde değil. Sevgiler
Neyi nerden öğreneceğine ve insanların neyi karşısında eğilmesini istediğine kendi karar verir. Tırnak içine aldığınız organınız yok gibi girdiniz konuya saygılar.

Aynı bardaklar değil ki ayaklı su bardağı başka boyutta kahve yanı ayaklı bardak başka boyutta içki kadehi bambaşka hatta şarap bardakları bile çeşit çeşit. Saçma değil yaniii😅
Tamam bebişim bana bunu deyin o zaman. 🤣 ben ne biliyim yukarda biri atmış essek kadar kadeh görünüyo. 🤣🤣

Neyi nerden öğreneceğine ve insanların neyi karşısında eğilmesini istediğine kendi karar verir. Tırnak içine aldığınız organınız yok gibi girdiniz konuya saygılar.
Merve ben kendi fikrimi söylüyorum ve konu sahibine yani ben fikrimi ona beyan ediyorum. Peki sen ona beyan edilmis cümleye katılan 3. Ne deniyordu ona ? Şey

Merve ben kendi fikrimi söylüyorum ve konu sahibine yani ben fikrimi ona beyan ediyorum. Peki sen ona beyan edilmis cümleye katılan 3. Ne deniyordu ona ? Şey
3. Kişilerin alıntı yapabilmesi mümkün bir platform burası ne denir ben bilmem siz daha iyi bilirsiniz. Biz de fikirlerimizi söylüyoruz çünkü.

3. Kişilerin alıntı yapabilmesi mümkün bir platform burası ne denir ben bilmem siz daha iyi bilirsiniz. Biz de fikirlerimizi söylüyoruz çünkü.
Ya ama ben seni muhattap kabul etmiyorum iste ben seni muhattap alırım yorumlasır konuşuruz simdi ben konu sahibine yorum yazıcam sana daha tek cvp yok yaz herseyime yorun hadi canım

Öncelikle tebrikler.

Konuya gelirsek anladığım kadarıyla kayinvalideniz zor bir kadın, sıradan bir ağırlamayla memnun olmaz.

Siz de bu konularda tecrübesiz gibisiniz, bence ne yapın edin bu işin altından kalkabilecek birinden yardım alın.

Babanızın yardımcısından söz etmişsiniz, bir günlüğüne size yardımcı olması hiç mi mümkün değil?

Son düzenleme:
bence gerçekten sınırı aşıyorsunuz artık... işte bu yazdığınız hiciv ve üstü kapalı hakarete giriyor mesela.
Ben kendimi anlatıyorum ve değerli bir organımızın altını ciziyorum “beynimizin”.. burada hiciv ve üstü kapalı hakaret kastı yoktur vallahi bunu düşünen cımbızla laf ceken sınırı asıyorsun diyip öğretmen edası ile konusmak icin sabırsızlanandır

hanimlar herkese merhaba,

benim persembe gunu misafirim gelecek. nisanlimin (hahayt evet nisanlandim) annesi ve yengesi vs.

gelecek kisileri soyle anlatayim herkes sunum perisi, hepsi turk kahvesi bagimlisi, hepsinin evi muze gibi ama basi sevgilimin annesi ceker. o bas komutandir bu konuda. dunyada uretilen her tabagi bardagi almak ister yani. ve her seyin markasina falan dikkat eder fenadir. eger evde herhangi bir sey eksik olursa ve eltisinin yaninda ben onu rezil (??) edersem bana alttan alttan yillarca laf sokabilir. bu konuda zaten vukuatli.

benim evimde herhangi bir pasta tabagi falan yok yani olanlar basarisiz birkac sirtaki denemesine kurban gitti. yenisini almadik. markalarini falan hatirlamiyorum. catal bicak takimi gunluk seyler var. cay bardagi maalesef yok. cay icin demlik de yok maalesef cayci var sadece ama kac kisilik yapiyor falan bilmiyorum. turk kahvesiyle ilgili herhangi bir sey yok. kahvenin kendisi bile yok. hali 1 tane var onu da bir kez serdik sonra topladim kaldirdim nerede bilmiyorum ama bulurum. ve bende herhangi bir sekilde ikram edecek bir seyler hazirlamak icin yetenek de yok.

bu durumda misafir nasil agirlanir? yani bu seyleri topluca mi almam lazim, en iyisi nasil olur? mesela en kalitelisi su markadir, simdi bunlar moda falan diyeceginiz bir sey var mi? bir de ben onlara gunduz gittim once cay verdi annesi bir suru yiyecek bir sey vardi daha sonra kahve yaptirdi yine yaninda bir suru yiyecek vardi. bunun normali bu mu? kac cesit yaptirsam iyi olur sizce? bir de onlar mutfaktan tabak hazirlatip getiriyorlar ama evde yardimcilari var bende oyle bir durum yok her seyi ben yapacagim yani. o durumda da yine ben mi iceriden servis tabagini hazirlayip gelecegim ama ben o kadar pratik biri degilim yani misafirlerin yuzunu 3 dakika falan gorebilirim bu durumda.

sorularim bu sekilde umarim derdimi anlatabilmisimdir. sorabilecegim herhangi bir yakinim yok maalesef. lutfen el birligiyle beni bu savastan da cikaralim. 😅
Çok mutlu olun.. Hayırlı olsun.

Öncelikle tebrikler.

Konuya gelirsek anladığım kadarıyla kayinvalideniz zor bir kadın, sıradan bir ağırlamayla memnun olmaz.
Siz de bu konularda tecrübesiz gibisiniz, bence ne yapın edin bu işin altından kalkabilecek birinden yardım alın.
Babanızın yardımcısından söz etmişsiniz, bir günlüğüne size yardımcı olması hiç mi mümkün değil?
sordum da babam izin vermedi evde isleri varmis. ona soracagim tanidigi baska biri varsa onu gonderebilir belki. bakindim ama tek gunluk boyle bir kisiyi yardim icin tutma gibi bir sey de goremedim internette.

X