kayinvalide ve misafirlarini nasil agirlayabilirim

Kayınvalidem icin minik bir ara ögün örneği gibi sizin cibinlikli cay bardağı ile harika durur iyi güldüm bu aksam ya cok yaşa kk

Eklentiler

• A555A0B5-901E-426D-BD36-532D613463B4.jpeg
    363,7 KB · Görüntüleme: 58
Öisafır buldugunu yer .Bır takım hazırlıklar yapın elınızden ne gelıosa .Ama onlarda her bardaktan var dıye sızdede olması gerek dıye bır kaide yok

Ya evet, bir de şöyle bir şey var konu sahibinin kayınvalidesi demek ki sunuma önem veriyor ve sassy de nişanlısının hatırı için karşılandığı gibi karşılamak istiyor kadını.

Aynı model akraba bizde de var mesela ben ve annem onlara gittiğimizde çok güzel ağırlanmıştık. Normalde daha sade takılmamıza rağmen onlar da bize geldiğinde daha şık sofra kurmaya özen gösterdik.

Bana veya başkasına böyle sunumlar abartı ve saçma geliyor ama kaç yaşına gelmiş kadına 'sadelik daha iyi' muhabbeti yapılamayacağına göre, durumun da varsa aynı şekilde hazırlık yaparsın.

yok ben hak veriyorum fikri düşününce gerçekten ender bir şey hatta yazmadan gidecektim ama yazayım belki işe yarar diye düşündüm.
ne bileyim kaç senedir üyeyiz biz bize gibiyiz.
bahsettiğim şey doğru. beğenilmeyebilir saygı duyarım ama stres yapılacak bir durum değil bence, bazen çok farklı dokunuşlarla altından güzel kalkabiliriz bu tarz durumların diye düşünüyorum.
işim gereği biraz yaratıcı, başkasında olmayan şeyleri ya da tamamen ender örnekleri sağdan soldan seçme gibi bir yönüm var.
fikir garip ya da kötü geldiyse öyle anlamış olabilirler :)
ben de ilk gördüğümde garipsemiştim zira.

farklı olduğu için söyledim.
herkesin normali kendine değişkendir.
fikir almak için konu açtınız fikir verdim. olay bundan ibaret :)
gerginliğinizi anlıyorum ama benden çıkarmanıza gerek yok. beğendiğiniz fikirler ile misafirlerinizi ağırlayacağınıza eminim.

ben daha once boyle ortamlarda bulunmadim, bir anne veya teyze ile buyumedim, bu tarz seyler gormedim ve normali nedir bilmiyorum.

işte şu cümlesi içimi yaktı sassy'nin... az çok hayatı hakkında bilgi sahibiyim, sorabileceği bir tek biz varız,onda da olana bak...

sassy gerçekten üzüldüğün için ben özür diliyorum... sen sor ne istersen,biz elimizden geldiğince sana tavsiye veririz tabi ki canım :)

Madem sordunuz cevap vereyim; Ben 3 sene önce evlendim, cok büyük bir heyecanla evlendim( ailesiz büyüdüm bu arada). ve eşimin ailesine hic bir zaman tabak çanak begendirmek, kahve makinesi ile kahve yapmayı buraya yazmak gibi seyler düsünmedim. Cünkü isin özünde kazanımın tabak canak gibi değerlerde olmadığını bilecek kadar özgüvenli elinden her is gelen, ayakları yere cok güclü basan bir kadınım ve sofra düzenim sofra saygım oturmus, asıl böyle değerlerin her durumda her ortamda kurtarır olacağını düşünüyorum bu yüzden de sunum perisi yok komutan yok kahve makinesinde yapsam beğenmez mi düsünceleri bana biraz hayatta baska değerlere sahip olamamıslığı gösteriyor ve sırf ben değik sosyal medyada binlerce insan bu tiplemelerle dalga geciyor sizde
Biliyorsunuz bende biliyorum. Getcekten okuduğumda da dalga gectim cünkü gülünç buldum. Umuyorum kendimi ifade edebilmisimdir, insan güldüğü seyi de açıklayınca ziyadesiyle sıkılıyor

Son düzenleme:
Kayınvalidem icin minik bir ara ögün örneği gibi sizin cibinlikli cay bardağı ile harika durur iyi güldüm bu aksam ya cok yaşa kk
yaranamıyorum ki sanki kayınvalide benim
konu sahibinin bu kadar kaba olduğunu bilseydim yazmazdım.
bi küfür etmediği kaldı.

Kadeh çok saçma değil mi? Temelde alkollü içki bardağı niye su koyuyoz içine.
Ayaklı bardak değil mi sonuçta,sadece içki için kullanmak zorunda değiliz.ben çok şık buluyorum ve içki içmeyen pekcok.ksii de evinde bulunduruyor,asıl içki konuyor diye kullanmamak saçma bana kalırsa

Ayaklı bardak değil mi sonuçta,sadece içki için kullanmak zorunda değiliz.ben çok şık buluyorum ve içki içmeyen pekcok.ksii de evinde bulunduruyor,asıl içki konuyor diye kullanmamak saçma bana kalırsa
Yok içki içiliyo tü kaka mantığı değil benim ki. Mantık hatası. Kahvenin yanına koycak gündüz gece de sarap mı koycak içine

ay benim ceyizim yok ki 2 gun sonra gelecekler trendyoldan siparisim yetismez buyuk ihtimal. parasi onemli degil acikcasi hepsini alabilirim yani gelince annesi hmmm diye tek kasini kaldirip etrafi suzup beni sinir komasina sokmasin yeterli
Ayy napiceksin ozaman. Tek başına misin eger annen filan yoksa al dışarıdan su böreği al gitsin ya da peynirli güzel tepsi böreği ben yaptım dersinBeypazarı yaprak sarma on numara valla migrosta yanına tatlı tuzlu kurabiye al kendin bi cesit tatlı yaparsın ya da iyi yapabildiğin biseyi cay takımı al sen yarin bi paşabahce bul bacım hangi şehirdeysen madem okadar cay kahve istiyor. Kahve de çekilmiş al beni dinle tadını anlar yaşlı kurt kesinnn

hanimefendi benim sorum evde su tabak var ben ne alayim degil, evimde tabak yok. maddi durumum olmadigi icin degil kullanmadigim icin yok. ben evde yemek yemiyorum yapmiyorum. turkiyede de yasamiyorum zaten evimde cok az esya var. bir seyler alacagim, kayinvalidem cok abartili bir kadin, normal olan bu degil biliyorum ama benim bu konularda zerre kadar bilgim yok. ben ortalama seyler soruyorum. hadi birleselim bana voltran sunumu cikaralim demiyorum.

ben annesiz buyudum, sizin gordugunuz size normal gelen seyleri ben bilmiyorum. gorgusuz bir ailenin kizi degilim, aksam yemeklerinde ne nasil servis edilir nasil yapilir her seyi cok detayli bilirim ama gunduz oturmasinda daha once bulunmadim. kayinvalidemde gordum ve o da abartili bunu biliyorum, ben normalini soruyorum. iyi bir iliskimiz yok, o sacma sapan hareketler yapinca ben geriliyorum ve kendimi germek istemiyorum. elimden geleni yapmak istedim sadece bu.

benim ozguvenimi, hayattaki durusumu tartisacagimiz ortam burasi degil. beni burada yuz yuze taniyan herkes bilir nasil biri oldugumu. dalga gecmek isterseniz hobi olarak yine gecin tabi ki ama bunu bana hakaret etmeden yaparsaniz sevinirim.

Gösteriş düşkünü demeye getiren mi dersin bir sunum yapmayı bile beceremiyor bir de evleniyor a getiren mi dersin şaştım kaldım. Elbette misafirin kim olduğuna göre farklı sofralar farklı sunumlar yapacağız. Mesleğim tam da bu konu olmasına rağmen evime her gelene aynı özeni göstermiyorum . Bizbize arkadaşa akrabaya çatal bıçak düzeni bile yapmam. Ama özel ve sık gelmeyen misafire en iyi takımlar örtüler mezeler yemekler peçetesine kadar farklı hazırlarım. Konu sahibi de bu özeni göstermek istiyor. Gayet doğal

Öncelikle tebrik ederim
Bence bu kadar kasma. Ailenin evine değil, senin evine geliyorlar.
Sen de 15 yaşından itibaren evlilik yoluna baş koymuş, 10 senedir bütün zamanını ve enerjisini en güzel ev baklavasını açmaya adamış bir kız değilsin sonuçta.
1-2 çeşit kendin yap, gerisini hazır al.
Sonradan da kullanacaksan takımları ona göre al. Kayınvalide beğensin diye ağır, klasik şeyler alma. Şık ama kendi zevkine göre şeyler seç. Böylesi daha şık olur. Çünkü orası senin evin.
İkramlıklar konusunda bir önerim yok. Çünkü bende yok
Kolay gelsin :)

Çok naziksin sassy her şey gönlünce olur inşallah.

Öncelikle nişanınızı tebrik ederim:)
Gününüz de inşallah sorunsuz ve keyifli geçer:)
Gayet eğlenceli bir şekilde fikir almak, yardım istemek için yazdığınız bir konuda canınızın sıkılmasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…