- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- Konu Sahibi kediii1506
Sen zaten gereken cevabi vermissin.Bugün sabah eşim işten gelince herseyi anlattim ona. Önce durdu bisey demedi. Bisey söylemicek misin dedim. Sen ev sahipligi yapamamissin burda, ben senden ütümü yapmani istemedim hiç, onlar bizim evdeyken he tamam yaparim deyip gecseydin bu boyuta getirmeseydin olayi dedi. Kavgayi cikaran oydu ilk söylediğinde ses etmedim geldim odaya, sonra onlar pesimden gelip konusmaya devam edince ben de cevap verdim dedim. Belki dedigin gibi he tamam deyip gecmeliydim ama dayanamadim dedim. Zaten görümceyle bu kavgamizin temeli pazar günkü konusmalarimiza dayaniyodu. O gün
bana kayinvalide neden ütüyü yapmadin kizim dediginde ona karşı eşimin eli kolu var çok şükür, biz yemek yaparken ütüleyebilirdi kendisi dedim. Bizde herkes kendi ütüsünü kendisini yapar, biz bu konuda sorun yaşamıyoruz, ben erkek gibi gidip disarda calisiyorsam o da kendi ütüsünü kendisi yapabilir dedim. Görümcem o an soka girmis gibi bakti bana. Görümcem 1,5 yil öncesine kadar çalışıyordu hemşire olarak. Ben bunu söyledikten sonra o da bana ben de calistim ama senin gibi hic düşünmedim evimin her isini kendim yaptim dedi. Ben de artik öyle degil abla herkes yapiyo bunlari sadece benim esim böyle degil ve biz rahatiz bu konuda hicbir sıkıntımız yok dedim. Sonra başka konular girdi araya ve laf kapandi. Sanirim içine oturmuş görümcenin ki sonrasinda yine ayni sebepten tartışma cikardi böyle.
Bugün gideceklerdi ve Allah'a şükürler olsun ki gittiler :) öğlen kahvaltiyi hazirlamislar görümcenin cocugu esimi de beni de uyandirdi kahvalti hazir diye. Elimi yüzümü yikayip masaya geldim. Günaydın diyip oturdum. Onlar da günaydın dediler sonrasinda hicbir sey konusmadik. Esim onlari 2 saat uzakliktaki sehir merkezindeki otogara birakacakti. Ben de yanlarinda gittim. Sehir merkezinde bi yerde yemek yedik cay ictik ama hicbir sey konusmadik. Kayinvalide 1-2 girisimde bulundu kisa cevaplar verdim bende. Sonra onlarin otobüs saati gelince otogara tam vakitli gittigimiz icin hemen hizlica öptüler esimle beni sonra da binip gittiler Allah'a şükürler olsun ki :)
Esimle eve dönüş yoluna gectigimizde eşime sordum onlarla konustun mu hic diye. Kısa konustuk dedi. Ne konustunuz dedim. Hicbi sey söylemedi. Anlattigimdan farkli bisey söylediler mi peki dedim. Hayir dedi. Bu arada biz doğu bölgesindeyiz şu an. Esim de emniyet mensubu. Sonra eşim bana ya ben burda canimla ugrasiyorum siz basit bi ütü derdine düşmüşsünüz dedi. Bu aralar ortalik karisik terör sebebiyle ve bizim bulundugumuz bölgede de her an bi sıkıntı olabilir Allah korusun. Sonra ben de eşime döndüm tamam o zaman bu konuyu bir daha açmıcam ama onlar da bir daha geldiklerinde benim evimin ne temizligine ne camasirina ne ütüsüne hicbir seyine el sürmesinler karismasinlar istemiyorum dedim. Zaten yapmalarindan rahatsiz oluyodum ama ses etmiyordum ama artik istemiyorum yapmicaklar dedim. Ayrica Allah nasip ederse bir gün çocuğumuz olursa kendi annem de dahil kimsenin gelup çocuğuma bakmasini istemiyorum ben kendim bakicam gerekirse de bakici tutucam dedim. Esim de kimse senin cocuguna bakmaz zaten dedi. Ben de annen niyetli ben bakcam sen çalış diyip duruyo bana ama ben evimde kesinlikle daimi olarak aylarca yillarca kalacak kimseyi istemiyorum dedim. Sonra hicbir sey demedi esim konu da kapandi.
Kizlar simdi 3 gün sonra görümcenin oğlu ameliyat olcak. Ben de acikcasi bana kendi evimde böyle davranan insanlari aramak istemiyorum. Hatta beni arasalar bile telefonlarini acmayi ve hicbi sey olmamis gibi onlarla konusmayi bile istemiyorum Sizce ne yapmaliyim??
Ama bu durum farkli gorumcenin oglu ameliyat olucak o farkli. Onlar ayip etmisler ama bu aramamani gerektirecek buyuklukte deyiL. Aramazssan ayip olur.