sanirim kv kafasi hep boyle calisiyor. ogullari hicbir is yapmasin gelinler yorgun argin isten gelsin bide ustune yemek bulasik camasir cay kahve ne varsa hizmette kusur etmesin. nasil bir egodur anlamis degilim.
bizimkide geldiginde sinir olmustu kac kere kavga cikardi. bizde simle ikimizde calisiyoruz, kesin kurallarimiz olmasada belli bir is bolumumuz vardir. kahvaltiyi esim hazirlar yemegi ben yaparim mesela. camasiri o yikarsa utuyu ben yaparim. o supurur ben silerim falan.
kv buna sinir oldu tabi esim sabah kalkip kahvalti hazirliyor ben oturup yiyorum, cayim bitince dolduruyor. ustelik bide yeni dogmus bebek vardi bizde buna ragmen oglunun hazirladigi kahvalti doldurdugu bir cay gozune batti, ici icini yedi bitirdi. kac kere kvagalar cikarmalar, huzurumuzu kacirmalar neler neler.
caresi nedir bilmiyorum ama olabildigince az muhatap olup kazasiz belasiz atlatmaya calismak lazim. zira kvler asla vah kizim sende yorgunsun oglum kalksin yemek yapsin bugun aslaaa demez, diyemez icine oturur.