Bence sizin yorumunuz sacma eli ayagi tutuyor olabilor ama tabi sizin tercihiniz adam degil mi yani giyinmeyi bilmeyen bos verin en iyisi herkesin kendi tercihi o sizin icin calisiyorsa sizde onun icin fedakarlik yapmaniz lazim
sız ev hanımısınız sanırım ??
ben calısıyorum saglıgım elverdıgıncede emeklı olana kadar calısacagım, evın gecımını esımden cok ben ustlenıyorum cunku daha cok kazanıyorum.
evde ortak bır yasam alanımız var, evı ben kırletmıyorum , camasır bulasık desen benım degıl hersey ortak bu durumda elımden gelenı yaparım ama evın ıslerını kendı sorumlulugum olarak gormem, elı ayagı tuttugu muddetce kendısıde yapsın bırseyler.
utusune karısmam mesela, o da boyle bır beklentıye gırmez, temızlık ısını o yokken yapmaya gayret gosterırım , yemek pek aramaz esım her gun evde degıl zaten ıs dolayısıyla sehır dısında kaldıgı gunler oluyor ama her aksam sorarım ne ıstersın dıye bazen kahvaltı ıster, bazen yorgunsam cok dısarda yerız, kalan zamanlarda da genelde ben yaparım ama ben hasta ısem-kendı canı ısterse falan kendısı yapar yemegı.
çamasır bulasık desen genelde makınede yıkanıyor, çamasırı yıkar katlar , dolablarına yerlestırırım. bulaşıka aynı sekılde ama dıyelımkı yapacak gucum yok ya da bazen ben haftasonu sehır dısına cıkıyorum aılemın yanına gıdıyorum atar makıneye soylerım o yerlestırır.
alısverısı bazen o bazen ben yaparım.
teknık ıslerı genelde esım yapar ama benım elımden gelmez o ısler tadılat vs.. ama ondada bensız bırsey yapamaz onu getır bunu gotur.
kısacası evlılık demek musterek bır hayat demek bu senın ısın bu benım yok.
gıyınmek konusunda asla ve alsa mudahale etmem , kendıme de ettırmem herkes ne ısterse gıysın zaten esımde o konuda bana bıle bın basar bakımlı bır erkektır. bırsey alırken bazen fıkrımı sorar sen nasıl bılıyorsan oyle yap derım cunku yonlendırılmeye ıhtıyacı yok adam kendını bılıyor.
fedakarlıkta cıft taraflıdır .
evde olsam koca gun tum ev ıslerını kendım yapardım cunku eve baska katkım olmazdı ama çalışıyorum, evın esyasından tutunda gecımıne kadar cogu sey benım elıme bakıyor, ustune bırde paşam yorulmasın dıye ekstra hurmete gıremem.
nasıl alıstırırsan oyle gıder bu ısler..