- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.972
- Konu Sahibi kediii1506
Bence senin durusun gayet iyi onlar yuzsuzler canim kendinde hata aramana gerek yokPazar günü şöyle bisey yasadik kayinvalideyle. Gec kalktik saat 4 gibi hep birlikte kahvalti ettik oturuyorduk. Eşim tişörtünü ütüsüz diye giymemiş bir gün öncesinde ve salona birakmis o an. Kayinvalide de bunu görünce pazar günü görümceyle bana diyo oglanin tişörtünü ütüleyin diye. Aslinda bana diyo da işte hani derler ya kizim sana söylüyom gelinim sen anla diye iste tam da o. Ben duymazliktan geldim bisey demedim. Sonra kalktim mutfaga gidiyodum kayinvalide sordu nereye gidiyon kizim diye. Mutfaga gidiyom dedim. Tişörtü gösterip al bunu da götür kizim dedi. Ben de mutfaga gidiyom dememe ragmen tişörtü götür demesine sasirdigim icin nereye götüreyim anne diye sordum. O da eşinin dolabina kizim dedi. Peki dedim götürdüm. Ama bizim kayinvalide aslinda orda da mesaj vermeye çalışmış bana ütüle diye. Sonra gittim aksam yemegi icin biseyler hazirlamaya basladim. Sonra kayinvalide de mutfaga geldi 2-3 saat ugrastik birlikte yemek icin. Aksam eşim gittikten sonra söyledi kayinvalide neden ütülemedin kizim diye. Ben de dedim anne cok şükür eli kolu var kendisi ütüleyebilir biz yemek yaparken ne olacak ki dedim. Ki zaten esim gitmeden kendisi ütüledi giydi de öyle gitti işe. Görümce esime o kadar cok ver ben ütüleyim demesine ragmen ütületmedi esim ona kendisi ütüledi. Neyse kayinvalidenin bu ütü muhabbetinden sonra baska konular girdi araya ve konu kapandi. Ama sanirim görümce ve kayinvalidenin icine yer etmiş bu konu ki tekrar alevlendi böyle.
Bu arada biz eşimle 1,5 yillik evliyiz. Ve aslinda bu yaz tayin bekledigimiz icin ve esimin ailesi düğün masraflarina kendi takilari da dahil olmak üzere katkida bulunmadigi icin düğün icin cektigimiz kredinin üzerine ek kredi cekip borclanmak istemedigim icin esya almadik, kendi bekarliktaki esyalarimizi kullaniyoruz. Dolaplarimiz da bez dolap ve fermuari acik olduğu icin öyle görmüş görümce.
Aslinda söylenecek cok sey var bu yüzsüzlüklerine karşı ama iş daha cok büyümesin diye esim icin sustum.
Bu arada iki calisan insanin evine neden gelmis bu insanlar tasi taragi toplayip?sen ev hanimi degilsin ki butun gun bos evde napiyorlar yani? Madem cok meraklilar is yapsinlar sen bak keyfine o ayri zaten isin basindan asmistir calisan kadin olunca malum yani hersey hafta sonuna kalir
Bu arada borca girmek istemeyip de bekarliktan kalma esyalarini kullanman gercekten takdir edilmesi ve ornek alinmasi gereken bir hareket bravo sana ki butcene gore davranmissin keske tum genc kizlarda bu beyin olsa