tek çare başka ev bence.off içim şişti valalhi.
Bastan cok yüz göz olmuşsunuz herseye tavız vermişsinz.
Mesafelı olmalıydınız.dik durmalıydınız.
Malı musavırmışsınız meslegınızı yapamıyorsunuz.
Maaşınız yok cebınızde para yok eve bısey alamıyorsunuz bu nasıl iştir boyle.
Eşiniz annesini bırakıp baska yere geçemeza dıyorsunuz.
Boyle hayat geçmez.
Ailenız neden tasdıklememişti evlılıgınızı_?
Baska eve gecmekten baska carenız yok eşiniz ailesinden vazgecemez sizde eşinizden
ozaman yakın bi yerlerden ev alacaksınız arada bır gideceksınız.
Benım evım ayrı yuvam ayrı diyeceksınız.
En azından bıraz mesafe koymuş olacaksınız.
Baskada bısey gelkmıyor aklıma baska çözümü yok cunku.
ya kızlar ben sinirmden çıldırcam ya. benim derdim şu. sewglmn annesi gezme delisi resmen 3 senedir bu konu çok canımı sıkıyor. sewgilimi çok sewiorum ama coğu zaman annesi yüznden tartışıyoruz. buluştumuzda annesı hep arıyor gel beni şuraya götür gel beni buraya götür. weyada biz buluştumuzda bizle geliyo. ya tamam ara sıra olur ama annesi abartıyor. birde arabada önde oturma konusu war ben sewglmn yanında oturmak ıstıyorum arkada oturdgum zmn buluştumu bile anlamıyorum kadında inat gidiyo önde oturmak için. yani hiç mutlulumuzu düşünmüyo işi gücü gezsin bütün gün delircem. sewglmde annesıyle bu konuyu konustu tmm fln dedı ama yıne yapıyo aynı şeyi. napsamda annesi düzelse huyunamı gitmem gerek ama çok sinir bozuyor. benm annemle sewglm mesela cok yakın sewglm anneme annecm diyor annem swglme oglum fln ( ciddi oldgmz ıcn) ama ben hiç brzmn swglmn annesyle yakın olamadm cok soguk birisi annesi
böyle ruh hastası insanlar çocuk sahibi olmasın lütfen ya!!!
bir evde kabile gb bir sürü insan yaşayınca ne anlıyorlar bu durumdan bi anlasamm!
offf konu sahibi arkadaşım seninkisi çekilir dert değil inan, sabır taşı olsa çatlardı!
benim böyle bir şeye tahammül etmem mümkün değildi
yazdıklarından anladığım kadarıyla kocanda da pek iş yok acı ama gerçek...
ben sana bunları yaşamaya devam ettirecek elle tutulur bir şey göremedim ortada
çok iyi düşün derim, bu gençlik günlerin bir daha geri gelmeyecek, bu zamanları atlatsan da yüreğindeki acılar hiç dinmeyecek öfken bitmeyecek...
çok iyi düşün arkadaşım
ben işin içinden çıkamadım
kesinlikle mesleğinizi elinize alıp ,başınızın çaresıne bakmalısınız...anne de anne gibi değilki sankı canavar...baya katlanmışsınız kutlarım..yerınde olsam napardım bılıyor muusn ??kendı meslegıme dönup ,işimi kurup elimde para gördukten sonra kendı başıma bir eve çıkardım..bu aralıkta çocuk düşünmemeni tavsiye ederim..sonra eşinin durumuna bak ,ayrı evde olmak ıstıyorsa ,seni seviyorsa uzak kalamaz gelır yanına,değilse zaten yolu açık olsun der ,son noktayı koyarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?