• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin yaptığı :(

pasta çok güzel ben çok beğendim..
çoğu arkadaş gibi görümceyle pek muhatap olmamanız gerektiğini düşünüyorum. insan kendi yeğeni için herşeyi yapar hadi diyelim malzemeler çok bi fiyat tuttu sadece malzeme parasını alabilirdi resmen müşteri olarak görmüş sizi Allah kızınıza sağlıklı ömür nasip etsin sıkmayın canınızı...

masraflari yazdigi listede ne yaziyordu onu merak ettim

pastaniz güzel fakat o kadar para alacak kadar profesiyonelde degildi hani

ihtiyaci olsa ve dese malzeme parasini aliyim diye fazlasiyla verseniz yeri ama

el emegine bu kadar kar yapmasi cok ayip

bence inceden inceye cevrenize duyurun

gorumcem bu konuda cok iyi sarma borek pastaya 400 tl aliyor gibisinden

kayinvalidenizin haberi varmi bu durumdan?

ay ne kadar ıyı nıyetlısın.eşin küs sen yaptıgı terbıyesızlığe ragmen hala benle nıye konuşmuyor derdındesın.bırak canım ya.yegenıme feda olsun dıyecegı yerde bı paatanın parasını dahı ısteyen haladn kıme ne hayır gelır:53:

pasta güzelmiş evet. diğer kurabiyelerin resmini çektin mi?

Ne biliyim tanıdık falan ras gelir diye çekemedim. Diş şeklinde kurabiye ve yuvarlak kurabiye. 10'ar tane toplam 20 adet. 2 kilo sarma, 1 borcam dolusu poğaça ve 20 adet cupcake vardı. Cupcake kalıbını ben almıştım.

Bir de dikkat ederseniz pasta dış görünümü güzel ama incecik. Hani 2 kat pastadan yapmış ve süslemiş. Daha kabarık bekliyordum ben mesela

canım bence sen fazla iyisin bundan sonra ne ara ne sor gerçekten siz onu kardeş yerine koymussunuz ama o müşteri gözüyle bakıyor .. çok çok ayıp etmiş 400 tl olayına girmiorum gerçekten çok şaşkınım .. Allah kolaylık versin bu yakın akraba atsan atılmaz satsan satılmaz :50:

elin adamı daha vıcdanlı davranırdı..

kızımın 40 kısılık doğum gunu pastasını 60 lıraya yapmıştı bı arkadaşı,benımde bı katkım olsun dıyıp..

bunun aynısı..

$images[5].jpg

İlk sayfayı okudum ona göre yazacağım.
Benim de erkek kardeşlerim var ve Rabbim nasip ederse ileride ben de hala olacağım. Eğer ki butik pastacılıktan anlıyor olsaydım, yeğenim için can feda der en iyisinden bol bol yapardım ve para teklif edilse bile "olur mu öyle şey o benim yeğenim tabii ki yapacağım halası değil miyim" der almazdım.
Üstelik sırf bu nedenle tavır alıp doğum gününe gelmiyorsa, arayıp sorma bence, tabii ki insan kötü olmak istemez ama o kendini geri çekiyorsa siz adım atmayın bence... Lafı geçerse de gelmemiş olmasına kırıldığını belirtirsin başka birşey yapmana gerek yok gibi görünüyor.
Bu arada evladınıza sağlıklı, hayırlı uzun ömürler dilerim nice mutlu yaşlara inşallah...:71::16:

İlk sayfayı okudum ona göre yazacağım.
Benim de erkek kardeşlerim var ve Rabbim nasip ederse ileride ben de hala olacağım. Eğer ki butik pastacılıktan anlıyor olsaydım, yeğenim için can feda der en iyisinden bol bol yapardım ve para teklif edilse bile "olur mu öyle şey o benim yeğenim tabii ki yapacağım halası değil miyim" der almazdım.
Üstelik sırf bu nedenle tavır alıp doğum gününe gelmiyorsa, arayıp sorma bence, tabii ki insan kötü olmak istemez ama o kendini geri çekiyorsa siz adım atmayın bence... Lafı geçerse de gelmemiş olmasına kırıldığını belirtirsin başka birşey yapmana gerek yok gibi görünüyor.
Bu arada evladınıza sağlıklı, hayırlı uzun ömürler dilerim nice mutlu yaşlara inşallah...:71::16:

Çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin evladını bağışlasın inşallah. :emir_bebek: ben de öyle yapacağım zaten bahsi geçerse doğumgününe gelmemesini bahane edeceğim. İyi bir koz var elimde. Bunu kullanacağım.

Pasta fene gözükmüyormuş ama öyle çok gösterişli bir pasta değil.inceymiş ayrıca.
mesela 200 lira etmez bana göre:))
400 liranın en az 200 ünü bu pasta için istemiştir diye düşünmüştüm ya ben.
ayrıca bu şeker hamuru ucuz bişey değil mi.içindeki de bildiğin pandispanya.
sözkonusu olan el emeği aslında.sanırım el emeğine fiyat biçmiş sevgili görümcen.
nereden bakarsan bak bu hesap tutmuyor.
ama bence parayı vermeden şaka yoluu soracaktınız.aaa bu rakam yüksel değil mi halası falan diye.
ben bu kadar beklemiyordum filan diyecektin.şimdi içinde kalmazdı.
ayrıca eşin kendi kardeşinin ayıbı için niye sana 1 ay eziyet etti.ne saçma.o tepki gösterseydi mesela o an.
aaa naptın sen ya filan diye.

asla konuşmam o kadar para almış,( tabı kı emegının karsılıgın almalı o ayrı) hele ki eşim de konusmuyorsa eve de cagırmam. kayınvalıdenızın falan haberı var mı bu 400 mılyonluk pastadan tavrı ne oldu merak ettım

mesela ben görümcemin nikah gününde eve gelen giden yer diye,koca bir fırın tepsisi fırın köfte,büyük bir tepsi revani,börek filan yapıp gitmiştim.
yaptığım masraf aklımın ucundan bile geçmedi,hesaplamadım bile.benden istememişlerdi ama içimden gelmişti,yenilir içilir diye.
gerçi karşılığını -yani manevi olarak- göremedim ama Allah bilsin:))

mesela ben görümcemin nikah gününde eve gelen giden yer diye,koca bir fırın tepsisi fırın köfte,büyük bir tepsi revani,börek filan yapıp gitmiştim.
yaptığım masraf aklımın ucundan bile geçmedi,hesaplamadım bile.benden istememişlerdi ama içimden gelmişti,yenilir içilir diye.
gerçi karşılığını -yani manevi olarak- göremedim ama Allah bilsin:))

tüh en az 250 tutarmış senınkıler etın kılosu kac para:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Pasta fene gözükmüyormuş ama öyle çok gösterişli bir pasta değil.inceymiş ayrıca.
mesela 200 lira etmez bana göre:))
400 liranın en az 200 ünü bu pasta için istemiştir diye düşünmüştüm ya ben.
ayrıca bu şeker hamuru ucuz bişey değil mi.içindeki de bildiğin pandispanya.
sözkonusu olan el emeği aslında.sanırım el emeğine fiyat biçmiş sevgili görümcen.
nereden bakarsan bak bu hesap tutmuyor.
ama bence parayı vermeden şaka yoluu soracaktınız.aaa bu rakam yüksel değil mi halası falan diye.
ben bu kadar beklemiyordum filan diyecektin.şimdi içinde kalmazdı.
ayrıca eşin kendi kardeşinin ayıbı için niye sana 1 ay eziyet etti.ne saçma.o tepki gösterseydi mesela o an.
aaa naptın sen ya filan diye.

Vallahi düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Eşim doğumgünü yapmamı bile istemedi sinirinden. Bana asla birşey dağıtmayacaksın dedi. Eminönüne götürmedi. Ben kendi imkanlarımla internetten sipariş verdim. Millete dağıttıkların yüzünden boşu boşuna 400 lira gitti o parayla 1 aylık alışverişimizi yapardık yazık günah dedi. Kuaför paramı bile vermedi param yok kusura bakma dedi. Saçım röfle ve diplerim baya çıkmıştı. Kabus gibiydi

Eşiniz bile ablasını haksız görmüş, huyunu biliyormuş. Görümcenizin yaptığı ayrıca çok çirkin, resmen sizi soymak için gün beklemiş, doğum günündede aynısını yapacaktı belli ki... Ben olsam bir daha asla görüşmem, hadi parasını ödemişsiniz neyse ama doğum günü için sizin pasta siparişi vermenizi beklemesi, birde doğum gününe gelmemesi. Hele ki maddi durumu varken bunları yapması. Can sıkıcı işte. Sizde boşverin, arayıp sormayın bence. Eşiniz sizden yana, o yüzden boşverin.

Vallahi düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Eşim doğumgünü yapmamı bile istemedi sinirinden. Bana asla birşey dağıtmayacaksın dedi. Eminönüne götürmedi. Ben kendi imkanlarımla internetten sipariş verdim. Millete dağıttıkların yüzünden boşu boşuna 400 lira gitti o parayla 1 aylık alışverişimizi yapardık yazık günah dedi. Kuaför paramı bile vermedi param yok kusura bakma dedi. Saçım röfle ve diplerim baya çıkmıştı. Kabus gibiydi

eşin çok haksızlık etmiş gerçekten.
sonuçta özenmişsin evladın için.bi annenin hevesini anlamak lazım,kırmamak lazım.
makul niyetlerle kalkışmışsın ama görümcenin azizliğine uğramışsın.
bence artık bu konuyu kafanda döndürüp durma.
bu bir nevi ders olmuş.öyle kabul et.
bundan sonra dikkatli olursun.
400 lirayı görümcenin alış biçimi çirkin olan yoksa 400 lira çok çok büyük tesafisi güç bir kayıp değil.
unut gitsin bence.
kızının o özel gününü güzellikle hatırla.

Back