Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,
14 aylık evliyim ancak kendimi 14 yıllık gelin gibi hissediyorum... eşim çok iyi bi insan onunla çok sorunum yok öncelikle bunu belirteyim ama ailesi...
ben el bebek gül bebek yetiştirildim ailemde herkes birbirinin hayatına saygı duyar, karışmaz etmez ama eşimin ailesi malesef bunlardan yoksun. iş yaptırırlar, kullanmayı severler, oraya buraya götürürler yok sen gelinsin gel yok şunu yap bunu yap. evlenirken takılan 20 bin liralık altınımı bana hiç sormadan aldılar, beni de bi güzel oyaladılar biz saklıyoruz sen merak etme diye ama 5-6 ay sonra borçlarımızı kapatmak için istediğimizde aa biz harcadık onları kalmadı ki diye kesip attılar. çıldırdım ama sustum ailem bana böyle terbiye vermiş çünkü.
evlenirken herşeyin en en ucuzuna kaçtılar ne evimi döşedim ne bişey hatta bazı yerleri yıkık dökük eve gelin geldim ve burada oturmak zorundayız çünkü öyle istiyolar... ve de şu an sanki eşya düzmek kız tarafının göreviymiş gibi evimdeki eşyayı beğenmiyorlar şaka gibi yani, sürekli gelip bu masa dandik bu perde kötü niye bunu seçtin diyolar, çıldırıyorum... her seferinde benim beğendiğim perde 4 bin tl tutuyodu alınmadı ki diyorum yüzsüzler üstlerine bile almıyolar. kendi akrabalarının yanında yani biz yapacaktık ama gelin bunu seçti demeye getiriyolar...
çocuk istemiyorum zorluyolar sana karar vermek düşmez diyolar sanki anne olacak olan ben değilim gibi...
kayınvalidem anneme sürekli hava atar buyum var şuyum var ama benim ailem terbiyesini bozup bizim de şuyumuz var buyumuz var diyemez, görgü meselesi...
ne adap ne görgü bilirler bi de bizi beğenmezler...
dayanamıyorum... nereye kadar bu insanlarla devam edebilirim bilmiyorum...
sizce bu sebeplerden dolayı boşanma olur mu? eşime anlatıyorum o da ailesinin bu huylarını sevmiyor ama ne yapayım bu insanlar böyle görmemişler diyor...
Eşinle aran iyiyse yuvanı bozma gibi bir düşünceye bürünmek bence kötü olmuş 😒 maalesef evlenirken sadece eşlerimiz ile evlenmiyoruz onların aileleri ilede evlenmiş oluyoruz biraz şans işi bana kalırsa evlilik hakkında hayırlısı olsun :126:merhaba,
14 aylık evliyim ancak kendimi 14 yıllık gelin gibi hissediyorum... eşim çok iyi bi insan onunla çok sorunum yok öncelikle bunu belirteyim ama ailesi...
ben el bebek gül bebek yetiştirildim ailemde herkes birbirinin hayatına saygı duyar, karışmaz etmez ama eşimin ailesi malesef bunlardan yoksun. iş yaptırırlar, kullanmayı severler, oraya buraya götürürler yok sen gelinsin gel yok şunu yap bunu yap. evlenirken takılan 20 bin liralık altınımı bana hiç sormadan aldılar, beni de bi güzel oyaladılar biz saklıyoruz sen merak etme diye ama 5-6 ay sonra borçlarımızı kapatmak için istediğimizde aa biz harcadık onları kalmadı ki diye kesip attılar. çıldırdım ama sustum ailem bana böyle terbiye vermiş çünkü.
evlenirken herşeyin en en ucuzuna kaçtılar ne evimi döşedim ne bişey hatta bazı yerleri yıkık dökük eve gelin geldim ve burada oturmak zorundayız çünkü öyle istiyolar... ve de şu an sanki eşya düzmek kız tarafının göreviymiş gibi evimdeki eşyayı beğenmiyorlar şaka gibi yani, sürekli gelip bu masa dandik bu perde kötü niye bunu seçtin diyolar, çıldırıyorum... her seferinde benim beğendiğim perde 4 bin tl tutuyodu alınmadı ki diyorum yüzsüzler üstlerine bile almıyolar. kendi akrabalarının yanında yani biz yapacaktık ama gelin bunu seçti demeye getiriyolar...
çocuk istemiyorum zorluyolar sana karar vermek düşmez diyolar sanki anne olacak olan ben değilim gibi...
kayınvalidem anneme sürekli hava atar buyum var şuyum var ama benim ailem terbiyesini bozup bizim de şuyumuz var buyumuz var diyemez, görgü meselesi...
ne adap ne görgü bilirler bi de bizi beğenmezler...
dayanamıyorum... nereye kadar bu insanlarla devam edebilirim bilmiyorum...
sizce bu sebeplerden dolayı boşanma olur mu? eşime anlatıyorum o da ailesinin bu huylarını sevmiyor ama ne yapayım bu insanlar böyle görmemişler diyor...
Eger esiniz sizi anlıyor be destekliyorsa kesinlikle boşanmayın. Aranıza mesafe koyun görüşmeleri azaltın. Mümkünse bi ise Yada kursa başlayın ki bisey oluğunda isim var gelemem deyin(maddi sıkıntınız varsa belediye kursları var) kesinlikle emin olmadan cocuk yapmayın anne olmak inanın cok Zor ve sağlam bir psikoloji ister. Eşyalar icin üzülmeyin cok gencsinjz neler beler yaparsınız daha.
Eşinle aran iyiyse yuvanı bozma gibi bir düşünceye bürünmek bence kötü olmuş 😒 maalesef evlenirken sadece eşlerimiz ile evlenmiyoruz onların aileleri ilede evlenmiş oluyoruz biraz şans işi bana kalırsa evlilik hakkında hayırlısı olsun :126:
Valla sekerim, ask kolay bulunmuyor, yuva kolay kruulmuyor, sacma sapan insanlar icin yuvani yikma derim. Arani bu insanlarla ufak ufak ac.
Eviniz kira mı bazı yerlerde erkek tarafı evi alır kız tarafı da içini döşüyor çünkü. Evlenmeden önce kimin ne alacağını konuşmadınız mı? Adetlerinizi falan aileler konuşmadılar mı? Kusura bakmayın ama 4000 tl lik perde çok olmuş. O perdeleri gösterecek mobilyada çok ucuz olmasa gerek. İnsan bi kere evleniyor eşyalarımı gönlüme göre seçmek isterdim derseniz saygım sonsuz. Ama ailesi yapmıyorsa eşinizle sizin gücünüz yettiği yere kadar alsaydınız yada üstünü tamamlama imkanınız varsa üstünü siz verseydiniz de istediğiniz olsaydı. Çoğu aile altınları istiyor vermem deseydiniz , bankaya koyabilirdiniz ,kasada saklaya bilirdiniz. Altınlar için sizin bir şey konuşmanıza gerek yok eşiniz onların altınları bozdurabileceğini bilmiyor muymuş bunca senelik ailesini tanıyamamış mı? Sizi çocuk için zorluyorlar da ne demek eşinizle aranızda bu konuda anlaşmazlık yoksa henüz düşünmüyoruz deyin gitsin. Siz sınırınızı çizmezseniz emin olun bunlar daha başlangıç olur. Eşiniz yanınızdaysa yüz göz olmayın bazı şeyleri eşinizin üstüne atın o desin bakamayız düşünmüyoruz karışmayın diye. Siz kötü olmayın eşinizin söyledikleri onlara kötü gelmez ama siz bir şey söylersiniz iş uzar.