• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin yaptığı :(

Ne kadar ayıp yaa hiç bir halaya yakışıyor mu yeğenide insanın bir evladı sayılır benimde 5 aylık bir yeğenim var oğlumdan ayırmıyorum.

ne demek ona yaptığım pasta kurabiye için para istemek:53::53:

bide millete hava atıyormuş çok iyi halalık yapıyormuş gibi çok iyi sabretmişsiniz siz mesafeyi koyun anlasın hatalarını.

400 TL mi.. ufak bir kurban alıp kesip kavurma yapıp dağıtsanız daha makbule geçermiş.. O neymiş öyle .Ayrıca o kurabiyelerede gıcığım yesen yenmez saklasan saklanmaz bi dünyada parası...
Görümce ayıp etmiş net..Hadi pasta nın parasını aldı işidir diyelim..Börek sarmanın parasıda ne oluyor yahu sizi kazanç kapısı gibi görmüş anlaşılan. :))
Boşverin takacak bişey yok..Kendi etmiş kendi bulmuş..

Sinirlerim çok bozuk ama yorumu okurken katıla katıla güldüm, Allah'ta seni güldürsün Erenn :)

Ya hala değil mi işte hala yani.bi teyze değil olamaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

görümceniz size bunu yaptığı halde hiç tepkinizi göstermeyip devam etmişsiniz birşey yok gibi...
o da ohh ne güzel kazıkladım diye kasım kasım kasınıyordur...sessiz kalmak iyi bişey mi arkadaşaım...ayıp yani halası yeğeni için birkaç pasta vs yapmış diye liste halinde karşınıza geliyor...
üstelik 400 lira nedir arkadaş..bizim burda da butik kurabiye hamur işleri vs yapan kişiler var...20-30 civarı tepsi başına alıyorlar...
butik kurabiyelerde 50 civarıydı...
taş çatlasın 100 lira tutsun...400 nedir arkadaş...
dost kazığı diye buna deniliyor herhalde...
mesele sadece hala yeğen meselesi de değil...
siz o işi yapıyor olsaydınız, ve görümcenizin çocuğuna bunları hazırlayacak olsaydınız para alırmıydınız??
yeğeniniz olmadığı halde...ayıp be...
benim görümcemin çocuğu kendi çocuğum gibi hissederim...seve seve de yaparım tek kuruş bile almam....
bu kadın sizi resmen yolmuş....ben olsam asla görüşmezdim...hadi görüşmek zorunda olsak bile, en azından tavrımı belli ederdim..sizin bir teşekkür etmediğiniz kalmış...:53:

ben olsam oparayi oyle bir ibsana odemez.hesabu bastan ypardim
400bule tutsa naptin abla bem dusundum parasini alirsin ama bu kadar da abartmazsin virazda fiyat dusersin 150 luram var.be bileyim boyle olacafini duye verirdim eline parayi.birak birazda ben yussuz olaydim

Pasta kurabiye pohaca ve sarma icin 100 civari bir para yeter artardi.aslinda malzeme parasini almasi gerekirdi sadece insanlik icabi.2 kilo sarmayi 100 lira filan hesapladi heralde.pohaca da tepsisi 50 liradir.pasta da 200 lira.ne vicdansiz kadinmis.benim bildigim sarmayi 20 liraya yapiyolar.pohaca da kilosu 10 lira filan.kazigin da kazigi olmus.terbiyesiz kadin.simdiyw kadar baskalarindan ettigi zarari veya elinde patlayan malzemelerin acisini cikarmis.pes yani.el ele yapiyor.bi cenazede bile nasil kirk kat yabancilar tepsi tepsi borek veya yemek getiriyor degil mi.

aynen katılıyorum...bir cenaze evine bile kırk kat eller tepsiler sofralar döktürüp getiriyor...
el yapsa bile 400 lira çok iken, bir hala bunu nasıl yapar..resmen ama resmen dost kazığı bu işte..
boşuna dememişler dosttan kazanmayacaz da kimden kazanıcaz diye....
benim tanıdıklarımda evde hamur işi yapıp satıyorlar, üç kuruş aldıkları... bu kadın deyim yerindeyse ördek gibi yolmuş...yolduğu da kardeşi be...utanmadan sıkılmadan bir de feda olsun yeğenime lafları etmiş...ben orda olsam parayı veren düdüğü çalıyor işte derdim...

Amaaan annesinin cenazesi için para alan kadın için üzüldüğünüze değmez. Bir gün küçük hesapları içinde boğulur kalır küçük insan. Önce biraz insanlık dostluk öğrensin. Kimseyi sevemez o kadın. Siz öyle bir insan değilseniz ne mutlu size. :31::34:

Dis bugdayini butun mahalleyle kutladiniz herhalde 400 tl tuttguna gore. Suan en luks yerde yaptirsaniz bu kadar tutmaz.

ben senın yerınde olsam aramak görüşmek degıl adını bıle anmazdım öle görümce düşman başına tam paragözmüş......:53::53:zaten yegenınden gelen paraya tenezzül eden haladan yoğurda hıyar olmazki cacık yapasın...yanı beş para etmez..:ssz::ssz::ssz::ssz:

siz de kahvaltinin parasini dusseydiniz madem 200 tl yi yedigin ictigine say abla diyeydiniz keske.dogum gunun de esinin yediklerine de 100 kes..buyur 100 lira deyivereydiniz....ben esimle o kadar kavga edecek olsam acqr twlwfonu esimin yaninda hoparlorden soylerdim icimdekileri...bir daha da gorusmezdim.

Görümceniz sizden 400 tl gibi aşırı bir fiyat alarak zaten sizi çok güzel öpmüş.
Bunun tabiri resmen bu yani .
Üstüne bir de konuşmuşsunuz helal olsun. Hayatımda böyle kötü niyetli bir davranış görmedim.
İnsan yeğeninin doğum günü için para alır mı ya ? Hadi aldı tamam. Ama bu fiyat nedir ? Şok geçirdim .
Çok ayıp .
Napın biliyor musunuz siz ? Bir daha görüşmeyin. Bu kadar net. :34:

keşke baştan anlaşsaydınız ne yapıcaksın ne kadara yapıcaksın gibi bişeyler sorsaydınız siz sormayınca o da yüksek tarife uygulamış size ama ne olursa olsun ayıp etmiş yiğenini geç seni geç kardeşi var arada ayıp yani başkasına bunu yapamazdı bunu bilin kardeşinin sesiz kalacağını bildiği için yapmıştır

Yok artık ben de yapıyorum o pasta kurabiyelerden ..Eşimin de bemim de toplam 4 yeğenimiz var ve hepsine ayrı ayrı yaparım pastlarını her sene bırak para almayı aman bu az oldu diye yanına d birkaç çeşit yapar götürür ayrıc hediye de alırım..Normali de budur ayıptır yaa insan bunlar için para alır mı zevkle yapar ..Üstğne bir de kendi de yiyor ayıp ayıp..
Arama sorma boşver , sorarsa da bişey deme birdaha ölsende birşey isteme..Mesafe en güzeli..

Yegeninize aldigi hediyeleri falan da tarifelendiriyor mu? Sonucta yegenine "feda" olsun yani. tobestafurullah..

Bence forumdaki en büyük kazık hikayelerinden biri bu. Sarmalara ve poğaçalara bile bedel yazmış ha? Inanılır gibi değil. Bn olsam o 400 lirayı bile vemezdim öyle çakala. Pasta maliyeti de kapak olsaydı. Hem hediyesi olurdu ne var :d ben olsam asla yüzüne bakmam. Insan kardeşini söğüşler mi ya nasıl bir terbiyesizlik. Bir de doğumgününü soruyor daha. Sav başından gitsin ya bu kadar iyi niyetli olmayın. Çocuğunun rızkına yazık.

sen iyiliği emret iyi ol onu utandır o anlamzsa Allah görür zaten. uygun şekilde ücretinin sizin bütcenzi aştığını söylersnz olur biter. boşuna buradaki yorumlardan gaza gelip kendnzi üzmeyin.

Şu meşhur pastanın resmini atsaydınız. Pek merak ettim doğrusu.

Amatör bir pasta bir kaç çeşite de 400 tl ne ya hu?

Kızlar pasta bu. $image.jpg

Bence forumdaki en büyük kazık hikayelerinden biri bu. Sarmalara ve poğaçalara bile bedel yazmış ha? Inanılır gibi değil. Bn olsam o 400 lirayı bile vemezdim öyle çakala. Pasta maliyeti de kapak olsaydı. Hem hediyesi olurdu ne var :d ben olsam asla yüzüne bakmam. Insan kardeşini söğüşler mi ya nasıl bir terbiyesizlik. Bir de doğumgününü soruyor daha. Sav başından gitsin ya bu kadar iyi niyetli olmayın. Çocuğunun rızkına yazık.

Bir de bana ben ne yapayım benden ne istiyorsun diye soruyordu, sanki bana yardım edecekmiş gibi. Ben de kem küm edip zahmet olmasın falan diyordum.

Back