KAYİNVALİDE SORUNU

Kafanızın karisacagi bir şey yok..eşiniz soylemis inanmamissiniz gözlerinizle görüp tecrübe etmişsiniz. Bir daha muhattap olmazsınız olur biter. Eşiniz de çok ölüp bitmiyormus.

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim haklısınız ben biraz naif kırılgan ve insanları üzmek istemeyen biriyim benim yüzümden insanlara kötü davranamadiğim için karakterim bu duygusal bir yapıya sahibim. Çirkef biri olamıyorum kötü düşünemiyorum kötü söz söyleyemiyorum.karsilik veremiyorum eziliyorum bu yüzden de bundan sonra dikkat edeceğim kendime eşimde sizin gibi söylüyor kim sana ne yaparsa sende öyle karşılık ver diyor bu annemde olsa babamda olsa diyor bana o konuda destek oluyor Sağolsun

lavaboda çamaşır mi yıkanır biz orda ayak yıkıyoruz dedi
Pardon? Ayağını lavaboda yıkayıp, size temizlik mi öğretmeye kalktı ya şimdi onca olayda buna mı takıldın diyeceksiniz ama herkes makul cevapları vermiş zaten, ben de buna takılayım dedim. Görüşmeyin, konuşmayın, hiç bir şey beklemeyin, yanınıza yaklaştırmayın, size laf taşınırsa dinlemeyin...

12 Temmuz 2024 Boşanmak istiyorum? Süreç nasıl ilerler? Eşim tehdit ediyor adlı konunuz :

Eşiniz oldukça kötü karakterli, sorunlu bir insan. Babanız size bu kadar destek olurken, boşanma kararınızı neden hayata geçirmiyorsunuz ? Eşinizin ailesine ve gençliğine dair anlattıklarının doğru olmama ihtimalini de göz ardı etmeyin.

İstenmediğiniz yere niye vedalaşmaya bile gittiniz? Yani sizde çok garipsiniz. İstenmediğiniz yeterince belli değil mi?

Kendi özüne, oğluna kıyan kadın size hiç acımaz. Oğluyla ilişkileri bu durumdayken siz ne kendiniz için ne de çocuğunuz için bir şey beklemeyin. Eşiniz zaten ailesini tanımış uzak durmuş siz de bunu devam ettirin. Belki eşimin ailesi aman iyi geçinelim niyetiyle yaklaşmış olabilirsiniz ama demek ki bu insanların anladığı bu dil değil. Eşinizin ailesini çözmüş olması çok iyi bir durum. Aksi olsa ailesi bu davranışları sergilerken üzerine eşiniz ailesine bağlı olsa, size ve çocuğunuza yaptıklarına sesini çıkarmasa emin olun çok daha kötü olurdu. Bu yüzden hiç canınızı sıkmayın. Ne ortak bir şey paylaşın, ne de iyi olmaya çalışın. Hatta bir yardım teklif edilse bile sonradan lafını yapacaklarını bilin ve kabul etmeyin. Ayda yılda bir bayramda falan denk gelirseniz idare edin geçin.

Evine git, irtibatı kes

Çok teşekkür ederim çok haklısınız artık gözümü açtım gerçekten ben kimseyi kırmak istemedikçe onlar beni kırıyor. Bundan sonra maymun gözünü açtı..

Eşiniz onları çözmüş ve onları tutmuyor bu bile size yeterr. Düşünsenize annesini tuttuğunu annesini onayladığını? Düşüncesi bile kötü. Şanslısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…