- 2 Kasım 2022
- 218
- -73
- 24
- Konu Sahibi fridakahrolduu
Arkadaşlar ben nerdeyse 4 aylık evliyim yeniyim evliliğimizin ilk 1 ay i mecburen kayınvalidemlerin evinde kaldım henüz evimiz hazır değildi eşimin işi vardı farklı şehirde idi sadece 1 hafta birlikte kaldık o da baş başa bile değil o gitti ben kaldım 1 ay sonra evimizi tuttuk kayınvalidem de bize geldi 1 ay da bizim evde kaldık sonra kayınvalidemi evine götürdük evimize geldik 1 ay da biz baş başa kaldık her şey o kadar güzeldi ki çok mutluydum eşimle vakit geçirmek çok güzeldi birlikte televizyon izlemek bile bana dünyalara bedeldi ama eşim çok konuşkan birisi olmasına rağmen evde tek ikimiz varken fazla konuşmuyor hep misafir istiyor eve şimdi de izni varken ailelerimizi ziyaret etmeye memlekete geldik ben hamileyim bazen bulantılarım oluyor diye eşim ve kayınvalidem bunu bahane ederek yine kayınvalidemin gelmesine karar vermişler üstelik 3 ay duracakmış çok canım sıkıldı kayınvalidem olduğu zaman her şeye çok fazla karışıyor eşimle vakit geçiremiyoruz ve sorunlarımız oluyor ne olduğunu anlamıyorum bile birbirimize giriyoruz birden aslında iyi bir kadın ama eşimle birbirlerine çok bağlılar bu beni önceleri rahatsız etmiyordu ama tartıştıktan sonra gidip annesi ile yatması annesinden de soğumama sebep oldu çok düşüncesiz insanlar ileride birlikte yaşarız diye korkmaya başladım şimdiden bunları yaşayan bir çözüm bulan tecrübesi olan arkadaşlarım ablalarim yazabilir mi lütfen kötü hissediyorum kendimi