- 2 Kasım 2022
- 218
- En iyi cevaplar
- 1
- -73
- 16
- 24
- Konu Sahibi fridakahrolduu
-
Arkadaşlar ben nerdeyse 4 aylık evliyim yeniyim evliliğimizin ilk 1 ay i mecburen kayınvalidemlerin evinde kaldım henüz evimiz hazır değildi eşimin işi vardı farklı şehirde idi sadece 1 hafta birlikte kaldık o da baş başa bile değil o gitti ben kaldım 1 ay sonra evimizi tuttuk kayınvalidem de bize geldi 1 ay da bizim evde kaldık sonra kayınvalidemi evine götürdük evimize geldik 1 ay da biz baş başa kaldık her şey o kadar güzeldi ki çok mutluydum eşimle vakit geçirmek çok güzeldi birlikte televizyon izlemek bile bana dünyalara bedeldi ama eşim çok konuşkan birisi olmasına rağmen evde tek ikimiz varken fazla konuşmuyor hep misafir istiyor eve şimdi de izni varken ailelerimizi ziyaret etmeye memlekete geldik ben hamileyim bazen...
Ama alay eder gibi yorumlar varHickimse burada senin kötülüğün için uğraşmıyor.
Üsluplar sana kırıcı gelebilir ama kendine getirir en azından.
Haklısınız konuşacağımErken gebelik olmuş, eşinizle konuşun kararlatı yalnız başına almayı bıraksın artık evli size sormalı birşeyleri yaparken
TamamdırE tamam onlarla bu aynı değil diyorum
Neyse siz konuşun eşinizle sonra burayı güncellersiniz
Allah selamet versin ben gerçekten üzüldüm durumuna.Ama alay eder gibi yorumlar var
İnşallah teşekkür ederim sağolunAllah selamet versin ben gerçekten üzüldüm durumuna.
Zaten olan olmuş umarım bundan sonrası güzel olur.
Hayatım ;Ama alay eder gibi yorumlar var
bu evliliğin tamamı kötü. iki çocuk evcilik oynuyor bir de bebek yapmışlar oyun oynarken. şimdi biz sana ne aklı verelim. sordum sana işin var mı diye. daha hayattan haberin yok. bu evlilikte tabi ki kaynana egemen olacak başka türlüsü zor zaten.Çok sinir bozucusunuz gerçekten evliliğin ilk zamanları bir çok insanın yaşadığı sorunlar bunlar iyilikle kötülükle hallolacak
bundan daha kötüsü yok.Belkide daha kötü bir insanla birlikte olacaktım en azından eşimle birbirimizi seviyoruz ve ben ne olursa olsun bu sorunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum
Yapmayın Allah aşkına.sorup soruşturacaklar, iyi biri çıkacak ama siz tanıştığınız için istemeyecekler.madem öyle baştan hiç sorup soruşturmazlardı.demekki sizi evlendirme niyetleri vardı.artik işi mi yoktu,parası mi yoktu,alkol ,uyuşturucu mu vardı.. vardır birşey?Kendim tanışıp istediğim için yoksa sorup soruşturdular bir sorun çıkmadı sadece ben kendim istediğim için
Tek soruArkadaşlar ben nerdeyse 4 aylık evliyim yeniyim evliliğimizin ilk 1 ay i mecburen kayınvalidemlerin evinde kaldım henüz evimiz hazır değildi eşimin işi vardı farklı şehirde idi sadece 1 hafta birlikte kaldık o da baş başa bile değil o gitti ben kaldım 1 ay sonra evimizi tuttuk kayınvalidem de bize geldi 1 ay da bizim evde kaldık sonra kayınvalidemi evine götürdük evimize geldik 1 ay da biz baş başa kaldık her şey o kadar güzeldi ki çok mutluydum eşimle vakit geçirmek çok güzeldi birlikte televizyon izlemek bile bana dünyalara bedeldi ama eşim çok konuşkan birisi olmasına rağmen evde tek ikimiz varken fazla konuşmuyor hep misafir istiyor eve şimdi de izni varken ailelerimizi ziyaret etmeye memlekete geldik ben hamileyim bazen bulantılarım oluyor diye eşim ve kayınvalidem bunu bahane ederek yine kayınvalidemin gelmesine karar vermişler üstelik 3 ay duracakmış çok canım sıkıldı kayınvalidem olduğu zaman her şeye çok fazla karışıyor eşimle vakit geçiremiyoruz ve sorunlarımız oluyor ne olduğunu anlamıyorum bile birbirimize giriyoruz birden aslında iyi bir kadın ama eşimle birbirlerine çok bağlılar bu beni önceleri rahatsız etmiyordu ama tartıştıktan sonra gidip annesi ile yatması annesinden de soğumama sebep oldu çok düşüncesiz insanlar ileride birlikte yaşarız diye korkmaya başladım şimdiden bunları yaşayan bir çözüm bulan tecrübesi olan arkadaşlarım ablalarim yazabilir mi lütfen kötü hissediyorum kendimi
Lütfen bütün yorumları iyice okuyun eşime ve ailesine bir Allah'ın kulu kötü demedi eşimin çok güzel bir işi ve maaşı var hiçbir kötü alışkanlığı yok sigarası bile yokkkYapmayın Allah aşkına.sorup soruşturacaklar, iyi biri çıkacak ama siz tanıştığınız için istemeyecekler.madem öyle baştan hiç sorup soruşturmazlardı.demekki sizi evlendirme niyetleri vardı.artik işi mi yoktu,parası mi yoktu,alkol ,uyuşturucu mu vardı.. vardır birşey?
Eşim çok istiyordu ben de bir bebeğimiz olursa eşim bize daha çok bağlanır daha güzel bir aile oluruz diye düşündümTek soru
Hamile klmak için niye bu kadar acele ediyor veya acemice davraniyorsunuz
Neden acaba kısmını ben de anladım, konu sahibi cevabını verirken gerçekle yüzleşsin istedim. Babasına abilerine kayınvalidesine herkese suç hata buluyor kocasına laf kondurmuyor. Başka birinin konusuna yaptığı yorumu gördüm eşinde de öfke nöbeti varmış.Hımmm bi düşünelim, neden acaba
Anası varmış daha ne olsun aslskdkdkckc.Yapmayın Allah aşkına.sorup soruşturacaklar, iyi biri çıkacak ama siz tanıştığınız için istemeyecekler.madem öyle baştan hiç sorup soruşturmazlardı.demekki sizi evlendirme niyetleri vardı.artik işi mi yoktu,parası mi yoktu,alkol ,uyuşturucu mu vardı.. vardır birşey?
İşte bu düşünce 15 lik liseli kafasıEşim çok istiyordu ben de bir bebeğimiz olursa eşim bize daha çok bağlanır daha güzel bir aile oluruz diye düşündüm
Anasıyla uyumuşya daha ne olsun evladım..Lütfen bütün yorumları iyice okuyun eşime ve ailesine bir Allah'ın kulu kötü demedi eşimin çok güzel bir işi ve maaşı var hiçbir kötü alışkanlığı yok sigarası bile yokkk
Eşin senin elini kolunu bağlamak için istiyordu. Çocuk erkeği yuvaya bağlamaz. Öyle olsa çocuklu boşanan erkek olmazdı.Eşim çok istiyordu ben de bir bebeğimiz olursa eşim bize daha çok bağlanır daha güzel bir aile oluruz diye düşündüm
Kötü alışkanlığı yok muLütfen bütün yorumları iyice okuyun eşime ve ailesine bir Allah'ın kulu kötü demedi eşimin çok güzel bir işi ve maaşı var hiçbir kötü alışkanlığı yok sigarası bile yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?