Bunun adı duygusal ensest araştırın bu konuyu çekilir çile değilKayınvalidem hep eşimi kendisine bağımlı büyütmüş. Eşim babasına ve babasının tarafına bile annesinin doldurucu ve manipülatif tavırları yüzünden uzak kalmış durumda. Evliler bu arada boşanma gibi bir durum da yok. Annesi oğluna oğlu annesine düşkün. İçten içe eşimin bana olan ilgisini de kıskanıyor gibi düşünüyorum. Bir gün hep birlikte denize gittik ayrı ayrı takılırız falan dediler. Biz eşimle denize girdik, sarmaş dolaş kahkahalar falan bayağı eğleniyoruz. Kayınvalidem de arkamızdan girmiş bir baktık bizi izliyor. Neyse yanına gittik sonra, bu boyunu aşan yerlere gitmiş yüzme de bilmiyor. Boğuluyorum ayağına kendini oğluna kucaklatıp kıyıya kadar götürttü. Ben yalnız denizde kalakaldım.
Bir gün yine misafirliğe gittik. Eşim su istedi. Ben de önümdeki suyu içmeyecektim "al sen iç" dedim. Annesi de hemen "benimkini de içebilirsin" diye uzattı ve eşim resmen ikimizin arasında kaldı. Sonra ev sahibi durumu anladı ona başka bardak getirdi.
Bir keresinde de dışarıda yemeğe gittik. Dönüşte içki alalım muhabbeti oldu. Benim içmediğimi biliyorlar. İçene de karşı değilim bu arada herkesin kendi hayatı beni zerre ilgilendirmiyor. Eşime sordular içer misin dediler. Eşim de bana baktı önce. Kayınvalidem hemen oğluna dönüp "ben içicem ben içicem" dedi. Bu ne demek yani? "Karını boşver ne yaparsa yapsın. Ben sana arkadaş olurum" mu demek istedi.
Her Allahını günü beni ve eşimi birkaç kez arıyor. Boş boş muhabbetler. Yok ne yemek yapacaksınız, yok bize gelin, siz yemek yapabiliyor musunuz ki bilmem ne.
Şuraya gidelim buraya gidelim. Kocası var başında o götürsün bir zahmet. Her hareketi batar oldu artık.
Eşim de ben de tek çocuğuz ama benim kesinlikle ailemle böyle hastalıklı ilişkilerim yok. Kendi ailemle eşim işteyken konuşurum o da çok az. Ailem de hiçbir zaman boş muhabbetler için arayıp rahatsız etmez.
Dur tahmin edeyim eşin çok iyi bir insan ve ikinizin hiç sorunu yok hatta hamilesin ama korunarak oldu.Kayınvalidem hep eşimi kendisine bağımlı büyütmüş. Eşim babasına ve babasının tarafına bile annesinin doldurucu ve manipülatif tavırları yüzünden uzak kalmış durumda. Evliler bu arada boşanma gibi bir durum da yok. Annesi oğluna oğlu annesine düşkün. İçten içe eşimin bana olan ilgisini de kıskanıyor gibi düşünüyorum. Bir gün hep birlikte denize gittik ayrı ayrı takılırız falan dediler. Biz eşimle denize girdik, sarmaş dolaş kahkahalar falan bayağı eğleniyoruz. Kayınvalidem de arkamızdan girmiş bir baktık bizi izliyor. Neyse yanına gittik sonra, bu boyunu aşan yerlere gitmiş yüzme de bilmiyor. Boğuluyorum ayağına kendini oğluna kucaklatıp kıyıya kadar götürttü. Ben yalnız denizde kalakaldım.
Bir gün yine misafirliğe gittik. Eşim su istedi. Ben de önümdeki suyu içmeyecektim "al sen iç" dedim. Annesi de hemen "benimkini de içebilirsin" diye uzattı ve eşim resmen ikimizin arasında kaldı. Sonra ev sahibi durumu anladı ona başka bardak getirdi.
Bir keresinde de dışarıda yemeğe gittik. Dönüşte içki alalım muhabbeti oldu. Benim içmediğimi biliyorlar. İçene de karşı değilim bu arada herkesin kendi hayatı beni zerre ilgilendirmiyor. Eşime sordular içer misin dediler. Eşim de bana baktı önce. Kayınvalidem hemen oğluna dönüp "ben içicem ben içicem" dedi. Bu ne demek yani? "Karını boşver ne yaparsa yapsın. Ben sana arkadaş olurum" mu demek istedi.
Her Allahını günü beni ve eşimi birkaç kez arıyor. Boş boş muhabbetler. Yok ne yemek yapacaksınız, yok bize gelin, siz yemek yapabiliyor musunuz ki bilmem ne.
Şuraya gidelim buraya gidelim. Kocası var başında o götürsün bir zahmet. Her hareketi batar oldu artık.
Eşim de ben de tek çocuğuz ama benim kesinlikle ailemle böyle hastalıklı ilişkilerim yok. Kendi ailemle eşim işteyken konuşurum o da çok az. Ailem de hiçbir zaman boş muhabbetler için arayıp rahatsız etmez.
Bunları yaşamaya devam edeceksiniz çünkü değişmezler.Kayınvalidem hep eşimi kendisine bağımlı büyütmüş. Eşim babasına ve babasının tarafına bile annesinin doldurucu ve manipülatif tavırları yüzünden uzak kalmış durumda. Evliler bu arada boşanma gibi bir durum da yok. Annesi oğluna oğlu annesine düşkün. İçten içe eşimin bana olan ilgisini de kıskanıyor gibi düşünüyorum. Bir gün hep birlikte denize gittik ayrı ayrı takılırız falan dediler. Biz eşimle denize girdik, sarmaş dolaş kahkahalar falan bayağı eğleniyoruz. Kayınvalidem de arkamızdan girmiş bir baktık bizi izliyor. Neyse yanına gittik sonra, bu boyunu aşan yerlere gitmiş yüzme de bilmiyor. Boğuluyorum ayağına kendini oğluna kucaklatıp kıyıya kadar götürttü. Ben yalnız denizde kalakaldım.
Kayınvalidem hep eşimi kendisine bağımlı büyütmüş. Eşim babasına ve babasının tarafına bile annesinin doldurucu ve manipülatif tavırları yüzünden uzak kalmış durumda. Evliler bu arada boşanma gibi bir durum da yok. Annesi oğluna oğlu annesine düşkün. İçten içe eşimin bana olan ilgisini de kıskanıyor gibi düşünüyorum. Bir gün hep birlikte denize gittik ayrı ayrı takılırız falan dediler. Biz eşimle denize girdik, sarmaş dolaş kahkahalar falan bayağı eğleniyoruz. Kayınvalidem de arkamızdan girmiş bir baktık bizi izliyor. Neyse yanına gittik sonra, bu boyunu aşan yerlere gitmiş yüzme de bilmiyor. Boğuluyorum ayağına kendini oğluna kucaklatıp kıyıya kadar götürttü. Ben yalnız denizde kalakaldım.
Dur tahmin edeyim eşin çok iyi bir insan ve ikinizin hiç sorunu yok hatta hamilesin ama kor
Vallahi hamilelik dışında doğru tahmin ettiniz, nokta atışı olmuş. Bu kadar iyi olması beni sinir ediyor bazen. Kendimi sorgulamaya başladım ben mi kötü bir insanım acaba diye. Ve gerçekten de bu konular harici çok iyi anlaşıyoruz.Dur tahmin edeyim eşin çok iyi bir insan ve ikinizin hiç sorunu yok hatta hamilesin ama korunarak oldu.
Vallahi hamilelik dışında doğru tahmin ettiniz, nokta atışı olmuş. Bu kadar iyi olması beni sinir ediyor bazen. Kendimi sorgulamaya başladım ben mi kötü bir insanım acaba diye. Ve gerçekten de bu konular harici çok iyi anlaşıyoruz.
Yakın mı oturuyor kadın size?Vallahi hamilelik dışında doğru tahmin ettiniz, nokta atışı olmuş. Bu kadar iyi olması beni sinir ediyor bazen. Kendimi sorgulamaya başladım ben mi kötü bir insanım acaba diye. Ve gerçekten de bu konular harici çok iyi anlaşıyoruz.
İyi niyetliyimiE kayınvalidenizi ortanızda yatırın olsun bitsin.. Onu istiyor gibi de çünkü
Ayrıca siz niye çizginizi çekmiyorsunuz, kadın ota b’oka atlıyıp duruyo.
E kayınvalidenizi ortanızda yatırın olsun bitsin.. Onu istiyor gibi de çünkü
Ayrıca siz niye çizginizi çekmiyorsunuz, kadın ota b’oka atlıyıp duruyo.
EvetYakın mı oturuyor kadın size?
Yani rshatsız mısın? Boşanmıcan daKayınvalidem hep eşimi kendisine bağımlı büyütmüş. Eşim babasına ve babasının tarafına bile annesinin doldurucu ve manipülatif tavırları yüzünden uzak kalmış durumda. Evliler bu arada boşanma gibi bir durum da yok. Annesi oğluna oğlu annesine düşkün. İçten içe eşimin bana olan ilgisini de kıskanıyor gibi düşünüyorum. Bir gün hep birlikte denize gittik ayrı ayrı takılırız falan dediler. Biz eşimle denize girdik, sarmaş dolaş kahkahalar falan bayağı eğleniyoruz. Kayınvalidem de arkamızdan girmiş bir baktık bizi izliyor. Neyse yanına gittik sonra, bu boyunu aşan yerlere gitmiş yüzme de bilmiyor. Boğuluyorum ayağına kendini oğluna kucaklatıp kıyıya kadar götürttü. Ben yalnız denizde kalakaldım.
Aşkım eşinle aranın iyi olmasına çok sevindim ama bir gerçeği gözden kaçırıyorsun tüm bu yaşananların 2 tarafı var eşin ve annesi tüm suçu annesine yıkıp ama eşim çok saf çok masum diyerek devam edersen üzülürsün. Annesinin davraniş ve sözlerini kontrol edemez ama karşılık olarak vereceği tepkiyi kontrol edebilir eşin yani senin rahatsız olduğun huzurunu kaçıran durumlara eşinin tepki vermesi dur demesi gerekir yoksa sen kendi kendine kızıp esip susup kurdukça kurarsın. Eşin çanak tutup izin verirse annesi de devam eder böyle davranmaya.Vallahi hamilelik dışında doğru tahmin ettiniz, nokta atışı olmuş. Bu kadar iyi olması beni sinir ediyor bazen. Kendimi sorgulamaya başladım ben mi kötü bir insanım acaba diye. Ve gerçekten de bu konular harici çok iyi anlaşıyoruz.
İyi niyet başka bişey yalnızİyi niyetliyim
O çok fena işte, eşinizin takma demesiyle olmaz. Mesafeli davranacak, yoksa kadın yüz buldukça devam edecek bu saçma hareketlere.İyi niyetliyimi
Evet
Bu i adamdan cok gecmeden boşanırsiniz hamile kalmayin sabredecek olursaniz ancak peygamber sabriniz olmasi lazim sonu iyi görünmüyor çözümü de yok ana ogul bas başa birakin onlarıKayınvalidem hep eşimi kendisine bağımlı büyütmüş. Eşim babasına ve babasının tarafına bile annesinin doldurucu ve manipülatif tavırları yüzünden uzak kalmış durumda. Evliler bu arada boşanma gibi bir durum da yok. Annesi oğluna oğlu annesine düşkün. İçten içe eşimin bana olan ilgisini de kıskanıyor gibi düşünüyorum. Bir gün hep birlikte denize gittik ayrı ayrı takılırız falan dediler. Biz eşimle denize girdik, sarmaş dolaş kahkahalar falan bayağı eğleniyoruz. Kayınvalidem de arkamızdan girmiş bir baktık bizi izliyor. Neyse yanına gittik sonra, bu boyunu aşan yerlere gitmiş yüzme de bilmiyor. Boğuluyorum ayağına kendini oğluna kucaklatıp kıyıya kadar götürttü. Ben yalnız denizde kalakaldım.
Valla şahsen benim de düzeldi sonradan. İlk senemiz de aynı şeyleri yaşadık sonra eşim annesine sınır koydu her aradığında açmadı mesajlarına hemen cevap vermedi ve gittiğimiz yerleri söylemedi bayram vs hakkında söz vermedi kadın 2.sene düzeldi şuan basit şeyler varDüzelir. Benimki düzeldi. Daha az önce dert yandım ilk seneler neler çektim diye. Kafanı takma diyor boş muhabbetlere. Sen de güzel kafanı boş muhabbetlere takma eşinle aran iyi olsun yeter.
Sorgulamaya kendinizden değil eşinizden başlayın. Zayıf karakterli ve seçmek zorunda kalırsa annesini seçecek bir eş nasıl çok iyi oluyor? Kayınvalideler isterse dağları delsinler, oğulları dur orada demiyorsa kabahat eşte değil mi? Sizin anneniz böyle yapsa konuşmaz mısınız, anne baba bunu şunu yapmayın demez misiniz? Siz de annenize düşkün değil misiniz? Ee size yazık değil mi ana oğul böyle devamlı ezikliyorlar. Eşiniz sizin anneniz böyle davransa kabul eder mi? Ne güzel sağında anası var solunda karısı, durumu idare edip denge kuracağına çarpışın iyi olan kazansın diye sizi kapıştırıyor. Adam karısının sunduğu suyu içemiyor eziklikten korkudan. Oğlu da ansına düşkün yazdınız. Yani sorun tek kayınvalidede değil. Eşiniz iyi ama çevresi kötü değil, eşiniz de aynı hamurdan. Bile bile devam ediyorsanız çekmekten başka seçenek yok gibi görünüyor çünkü düşkünlük tek taraflı değil. Kocanız sizin değil annesinin ağzına bakıyor.Kendimi sorgulamaya başladım ben mi kötü bir insanım acaba diye. Ve gerçekten de bu konular harici çok iyi anlaşıyoruz.
Valla şahsen benim de düzeldi sonradan. İlk senemiz de aynı şeyleri yaşadık sonra eşim annesine sınır koydu her aradığında açmadı mesajlarına hemen cevap vermedi ve gittiğimiz yerleri söylemedi bayram vs hakkında söz vermedi kadın 2.sene düzeldi şuan basit şeyler var
Ama biz de psikolog dedi anneniz bağımlı diye benim pek etkim olmadıEvet erkekler de aile olmayı yeni ogreniyor bizim gibi. İyi ki sabretmisim.
Yazı yarım kalmış özür dilerim. İyi niyetliyim demeyecektim. İyi niyetliymiş gibi yaklaşıyor her şeye, durum böyle olunca ben de kendisine bir karşılık verirsem bu sefer kötü olan ben olacağım. Ne şekilde çizgi çekeceğimi bilemiyorum hal böyle olunca.İyi niyet başka bişey yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?