Kayınvalide sorunsalı

Çizgiyi çekmek karşılık vermek zorundasınız aksi halde şikayetinizi mutsuzluğunuzu nasıl bilecek? Yani bazı eşler yüzüne bakınca hal hareketlerden anlayabiliyor ama sizin eşiniz söylemeyince anlamayan tiplerden. Evlilikte en büyük hata, gördüğün hissettiğin anda söylememek derdini anlatmamak. O çizgiyi bir çekin herkes haddini hududunu bilsin. Kazanacağınızın garantisi yok ters de tepebilir ama ümit var mı yok mu en azından daha net anlarsınız. İyilikle yaklaşmak güzel bir davranış ama bir tarafı mutlu edip diğer tarafı üzüyorsa iyilik sayılmıyor. Matilda1'in eşi terapide düzelmiş, siz de gidin götürün eşinizi. Yok ben normalim bende bir sorun yok vs deyip umursamazsa ayrılın gitsin derim. İkimiz yalnızken çok iyiyiz diyorsunuz da normali o zaten. Asıl sorun dışarıdan bir müdahale gelince korumacı oluyor mu, sizi değerli hissettiriyor mu? Zor anımda beni rahatlatmayan daha da strese sokan, iyi günde iyi olan kocayı ne yapayım.

Eşinizin önceliğini belirlemesi gerekiyor, annesinin araya girdiği her durumda çat diye sizin tarafınıza geçmeli. Su uzattığınızda düşünmeden sizden almalı mesela, annesinin eli havada kalsın. İyi insan olmak başka şey, eşini öncelik yapmak bambaşka.

ben içicem ben içicem demiş ya eşinize öyle durumlarda
aşkım içme boşver bugün içki kokusu almasam olur mu diyin eşinize tatlı tatlı :)
kv ye de bikaç saniye ters ters bakın yeterli

gün içerisinde sizi aradığında açmayın mesela ayıp olur diye düşünmeyin
sonra canınız istediğinde arayın alışacaktır

Tavsiyeleriniz gerçekten benim için önemli, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…