leydi seninle aynı şeyleri yaşamışız.evlenirken aynı zaten.benimkiler herşeyi isterlerdi.alırlar götürürlerdide. bigün görümcem evlenecek geldi masanın üstündeki dantelleri sabunbezini bile istedi.hatta yemek takımımı tencere takımını bile.yok artık dedim. bizdende yiyecek çok götürürdü.şimdi sadece ben yokken.ama kadın taktik biliyor.ben yokken oğlum mutfakta iş varsa yapim diyip giriyor.sonra götürüryor.evi taşında hasta ayağına yattı ağladı herşeyi bana yaptırdı.toplama yerleştirme temizlik.pislikten herkes onu kınadı düşün.hasta değildi gezdi gezdi akşama kadar.akşam hastayım dedi işten dönüyorum eşim arıyor annem hasta yiyecek bişeylerde getir pişir.düşün yani.gündüz akşama kadar gezmiş halbuki.şimdide Quatr çıkmış.bende aynı durumdayım nağacam bilmiyorum ameliyat olacakmış.düşünmek bile istemiyorum.
şu anda bende eşimle küsüm 3 gündür.kayınvalide görümce kayınlar hepsi lafın nereye gisip dokunacagını bilmeyen insanlar.kayınvalidemin yaptıklarını burda anlatmak terbiyem el vermiyor.eşimdende o kadar sogudum ki anlatamam.:çok üzgünüm:2 yıllık evliyim ama evlendşiğimden beri huzrum yok.eşim benim yanımda ahkam keser kendinde küçük kardeşlerine ve ablaısna bana ahkam kestiği şeylerde onlara yalakalık yapar.artık sözünede güvenmiyorum eşimin.suratınada söyledim.bugün kayınvaliddedeydeydim artık benim suratıma gülüpte arkamdan iş çevrilmesin dedim bana yapılanın aynısını bende yaparım dedim.görümcemin yaptıklarını söyledim.eşim benim hakkımı ve beni savunamayan bir insan artık kendim savunacagım.evlilkten aradaıgımı bulamadım umudumda yok.bu işin nasıl atlacagım ruhumdaki bu yaraları nasıl tamir edecegim bilemiyorum çok yorgunum.senağlamasenağlama
istenilen herşeye evet dememek lazım
ben bazı şeyleri ben buna gelemem diye baştan kapatıyorum zaten çok hassasım üzülmek için sebep arıyorum kendime bide onlar üstüme gelse hasta olurum walla.
oyüzden bazi şeyler konusunda mecburen katı davranıyorum bi de çok fazla yüz göz olmamak mesafeli durmak lazım bence
evet arkadaşım sana katılıyorum bendede fobi oldu benimkide hastalık hastası yakın oturuyoruz gündüzleri hiç yalnız gitmek istemiyorum ya yatıyordur yada 5 karış suratla açar kapıyı her yer her yerdedir içim sıkılır anlıyacağın dediğin gibi adı geçerken elim ayağım titriyor aslında bana pek karışmaz o mesafeyi koydum ama hastayım dedikçe çıldırıyorum daha 48 yaşında pek muhabbetide yoktur bende tüp bebek tedavisi görüyorum anla yani halimi pskolojimitatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?