selam kaynanazede arkadaşlarım bende sizler gibiyim beraber oturuyoz kaynanamla zor günler geçiyorum tam açıklamasakda birbirimize ikimizde anlaşamıyoruz aslında ben ayrılmak istedim ama kaynım evlenince beni ayıracakmış öle dedi(yalannn:)eşimle severek evlendik oda annesinin bazı haraketlerinden rahatsız oluyo askerliğim olmasa şimdiye ayrılmıştım diyo ben kaynanadan çeksemde Allaha şükürki eşim destek oluyo.ama bu aralar kendimi biraz toparladım melek gibi davranıyom ona dikkat ettim oda bana iyi oldu bana kazaklar etekler almaya başladı şaşırdım valla sonra dedimki belkide hata birazda bende artık iyi davranıcam ona her sözüne cevap vermiyecem belkim düzeliriz bence gelinler olarak kendi hatalarımızı görmeliyiz(tabi hatamız varsa)zamanla onlarda düzelir ama anlayışlı insanlarsa....
ah canım ya vallahi bugününe kadar kalbini kıracak bişey yapmadım hatta onlar yaptı gidip özür diledim belki hatasını anlar diye bir daha daha dikkatli ol dendi ve gerçekten hiç birinde suçum yokken... sizede nazar değmesin canım ne güzel demekki kayınvaliden iyiymiş