selam kaynanazede arkadaşlarım bende sizler gibiyim beraber oturuyoz kaynanamla zor günler geçiyorum tam açıklamasakda birbirimize ikimizde anlaşamıyoruz aslında ben ayrılmak istedim ama kaynım evlenince beni ayıracakmış öle dedi(yalannn:)eşimle severek evlendik oda annesinin bazı haraketlerinden rahatsız oluyo askerliğim olmasa şimdiye ayrılmıştım diyo ben kaynanadan çeksemde Allaha şükürki eşim destek oluyo.ama bu aralar kendimi biraz toparladım melek gibi davranıyom ona dikkat ettim oda bana iyi oldu bana kazaklar etekler almaya başladı şaşırdım valla sonra dedimki belkide hata birazda bende artık iyi davranıcam ona her sözüne cevap vermiyecem belkim düzeliriz bence gelinler olarak kendi hatalarımızı görmeliyiz(tabi hatamız varsa)zamanla onlarda düzelir ama anlayışlı insanlarsa....
bayanlar benim sadece kayınvalide değil görümceler kayınpeder ve akrabalar çıldırmamak elde değil allah heppimize sabır versin evet bir ömür nasıl çekilirrrr
kayınvalidem köylü kafalı inatçı sinir bozocu laf sokucu bir kadın eşim problemlere zemin hazırlamıyor benim kayınvalide zaten sorun bir kişi allah hepimize sabır versin ama bukadına nasıl katlanıcam 1 ömür bilmiyorm
arkadaşlar ben zehra . markete gidince 1 alana 2..si bedava hiç duydunuzmu .mutlaka öyle bişey almışsınızdır.bu evlilik de aynen öyle kocayı alıyosun anneside promosyon olarak hediye . hatta görümcelerde varsa hediyeler çoğalıyo. yapmanız gereken buhediyelere sevinmelisiniz .kaynana kullanma kılavuzu .görümce mat etme kılavuzu isimli kitapları okuyup uygulayın .bukaynanalarınsa gelin kullanma kılavuzunu okuyup hatmettiklerinden emin olabilirsiniz .bu kitaplar sayesinde olayları kendi faydanıza çevirebilirsiniz canım.allah kolaylık versin .
cnm benimkine bişey etkilemiyo gurusuz anam laf söyler duymamazlıktan gel hiç tın açıkça konuşurum ben patavatsızım biraz ama nafile ben sölerim küser hiç. konuşmam gene gelir kendi barışır Kötü Kazen
tabi bizimki arka çıktıkça onlarda şımarıyor. ya süşünün sanki bizim ev onun bizim dolap onun bizim eşyalar onun. en alt çekmecemdeki eşyaları bile biliyor.onlar yüzünden sinirden iki kere düşük yaptım ama suç bana kaldı. onlar bakmış güya ama ne bakma eve bişeyler alalım para ver diyorlar eşime oda salak sanıyorki düşünüyorlar.kadın evine götürüyor.desen inanmıyor. sankim muska yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?