köylülerin düşünceleri nasıl oluyor çok merak ettim doğrusu benim annemde köylü bazı şeyleri yazarken dikkat edelim bence
köylüler olmasa çoğu gıdadan eksik kalırız bunu da unutmayalım
bide dul görümcem var.şimdi.diğeri evlendi gitti.dul olanda evlenecekmiş.bana diyorki sandığındakileri bana ver.yok artık dedim.tartıştık.kocama dedimki böyle böyle bana verecem deseydin ne var diyor.suçlu çıkardı beni.ya niye verim.ikiside ev kızıydı kocamın parsıylşa çeyiz yaptırmışlar zaten bi iş bilmezler.ne yemek ne el işi. ya daha neler neler.ama diyorum ya Allahı unutuyorlar işte
innocent..
canım aynı sorunları bende yaşadım, bir yıl oldu işe başlayalı.çocuğum olduğu için onlar bakıyordu.evlerimiz de çok uzak kreşe veremezdim çünkü ödenecek birtakım borçlar vardı.neyse alma güçleri olduğu ve beni ev alacağız diye oyaladıkları halde 6 ay boyunca beni evimden uzaklaştırdılar.neyse artık dayanamadım ve evime gitmek istediğimi söyledim 6 aydır bulunamayan ev 1 haftada bulundu.ondan sonrada kayınpederimin köy sevdası çıkmasınmı zaten yeni kavuştum evime bu seferde aman kayınvalidem yalnız kalmasın diye onunla kalmaya başladık artık benim şarteller attı anlıycan.ve dedimki anne biz biraz yalnız kalmak istiyoruz,sende babamla köye gitsen olmazmı dedim ve oda gitmek zorunda kaldı.çocuğa bakacak birilerini buldum rahata kavuştum yav.
kızlar kayınvalideniz sizin eşinizin annesi onunla görüşmesine bizim evimize gelip gitmesine bişey diyemeyiz ama onlarada bazı beklentilerimizi açıkca söylememiz gerekir. çünkü onlar bunu anlayamayabilirler.herkes çok anlayışlı değildir.durumu izah etmekte faydavar.hala anlamazlıktan geliyorlarsa o zaman kötü niyet var demektir ki bu durumda görev eşinize düşer.
Allah hepinize kolaylık versin.a.s.
neşe belki özel bi soru ama merak ettim severek mi evlendiniz görücü mü oldu evliliğiniz...?bizimki severek ben o kadar çok olay yaşadım ki istenmeyen gelinim eşim beni istedi diye kayınvalidem uzun bi süre eşime çektirdi ama çok şükür birlikteyiz aşk galip geldi ve bende evlerine gelin geldim bu seferde benimle uğraşmaya başladı kayınvalidem suratıma çalışmayan bi gelin isterdim hatta aklımda 3 kişi vardı diyerek birisi akraba 3 kız ismi verdi bana biriside karşı komşu kızı ve bunları bayram seyran görebilme ihtimalim var görüyorum da çok sinirleniyorum...pes etmiyor bizim aramızın bozuk olması kayınvalidemi çok mutlu ediyor buna artık eminim.kayınvalidem öyle bir kadın ki nişan günü beni arayıpta ilk göz ağrımı elimden aldın sen benim diyen bir insan eşime de bunu söylediğimde ŞAKA YAPMIŞTIR lafını duydum yok böyle bi olay ya.diğer kızlar konusundada annesinin şaka yapmış olabileceğini söyledi eşim...peki ben geçipte kayınvalidemin suratına desem ki benimde aklımdaki anne profili böyle böyleydi ama senin gibi bi insan çıktı karşıma desem ve gülsem sonrada desem ki şaka yaptım neler olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?