bu benim kaderim neşe arkadaşım aynı temennileri ben de yapıyorum ilk gelinleriyim ve en büyük çocukları ile evliyim,bende eşim olmadan gitmem evlerine istemem de zaten allahtan çok uzaktalar ama telefonlada yapacaklarını yapıyolar..neyse...benimde tek duam arkamda bekar bir kaynım ve görümcem var allah bana ne yaşattılarsa iyi yada kötü aynısını kızları da yaşasın,arkamdan gelecek gelinde inşallah beni aratsın...diyor Allah'a sığınıyorum...eşlerimiz anlayışlı olsun gerisi vız tırıs.......
sözlümün annesi o kadar iyi bir kadın ki anlatamam.bir insan bu kadar mı iyi olur ama bu sefer fazla iyi olmasına sinir oluyorum..çocuğunu çok seviyor ve çocuğunun mutlu olduğunu gördükçe o da mutlu oluyor..bizi iyi görünce her sefernde gözleri sulanyor..bana hep sarım sarım..biliyor ki o çok sevdiği çocuğunun mutlu olması için benimle iyi geçinip benimle iyi olması gerektiğini:)herşeye rağmen ben de seviyorum onu aramız çok iyi..allah yardımcnız olsun kızlar problemi olanlar..
haklısın canım nedense eve gelin gelince oğulları daha bi kıymetli oluyor anacım yok onu yemez ona ayrı yapalım aman üşümesin benim annemde bitane ama bren annemi bırakıp eşimle yaşama kararı alıyorum ama o annesinden bir türlü vazdeçemiyor ne hikmetse bazen öyle canım sıkılıyoki al annenle bir ömür yaşa diyesim geliyor allah allah ya sabır
merhabalar ah arkadaslar ah nedır bızım cektıgımız benım durumum sızden beter benım basımda kaynana ve cetesı var gorumce eltı ve kaynananın kardesı arkamdan toplu halde dedıkodu yapıyorlar sonra eltım butun dedıkoduları kaynıma anlatıyor o da esıme ve o da gelip bana catıyor ama bunların hepsi bizi huzursuz etmek için bakın anneler gunumu de burnumdan getırdıler evlerıne gıdıyorum bır kelıme dahı konusmuyorlar ben de esıme gıtmeyeyım dıyorum ama o benım hıc yanımda olmuyor ne olur bana da bırseyler soyleyın
arkadaşlar eşiniz tek çocuk kayın valideniz şizofreni hastası sadece teşhisle kalmış ve sizi kuması olarak görüyor aklınıza gelebilecek herşeye karışıyor, ayrıca eşiniz annensinin hasta olduğunu kabullenmiyor ve o ne yapsa haklı sakın onun hakkında 1 kelime bile söyleme ne söylerse kelimesi kelimesi ne yap diyor. Hiç abartmıyorum ayrıca eksiği bile var. Siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız.
kayınvalidemle hep problemliyiz ama eşimin davranışlarınında etkisi yok diyemem çünkü ailesine istemediği birşeyi söyleyemen bir insan hayır demiyor baştan oyalıyor sonra şöyle olduda ondan ben böyle yaptım diyor bu sefer ailesi onu yalnış tanımış olduğu için beni suçluyorlar gelin istemiyordur yada işte gelin istiyordur benim oğlum öyle şey yapmaz falan filan tabi bende çok açık sözlü olduğum için batıyor onlara alışık değiller
kayınvalidemle hep problemliyiz ama eşimin davranışlarınında etkisi yok diyemem çünkü ailesine istemediği birşeyi söyleyemen bir insan hayır demiyor baştan oyalıyor sonra şöyle olduda ondan ben böyle yaptım diyor bu sefer ailesi onu yalnış tanımış olduğu için beni suçluyorlar gelin istemiyordur yada işte gelin istiyordur benim oğlum öyle şey yapmaz falan filan tabi bende çok açık sözlü olduğum için batıyor onlara alışık değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?