Durumu en iyi ifade eden kelimeler onlar, dikkat ederseniz uygun bir dille söylemeye calistigimi belirttim. Anca o kadar oldu.Beni misafirlerimin önünde rezil eden adamı hadi onu geçtim bana resmen terbiyesizlik yapan insanı kim olursa olsun silerim illa konuşmak zorundaysam da canım cicim davranıcak halim yok. Karakter meselesi. Madem insanların karakteri ayak uydurmamak yönünde ki ben bu yönde bişey istediğimi sanmıyorum bende kimseye ayak uydurmak zorunda değilim. Bi insanı tanımadan bencil ve şımarık demek annesine laf etmek hakarettir ha siz bunuda sindirebiliyosaniz sabırlı insansiniz demek bu benim kisiligim kabul eden böyle eder etmeyen etmez kimseye de kendimi kabul ettirmek zorunda da değilim. Son olarak ben dertleselim dediysem demek aynı şeyleri yayasayanlara soylemisim sizin canlariniz belli ki tartışma yaratmak istiyor eleştiriler polemik yaratma gayesi gutmuyorsa yapıcı olur. Beni bu dünyadaki tek bir kulun pohpolamasina ihtiyacım yok :)
Belki sizde de hata vardir elestiriler bunu görmenize yardimci olur, bence yaptiginiz ayip mesela herseye bir mazeret bulmussunuz. Onlar yardim etmeye gelmis siz mizmizlanmissiniz sürekli.
Kendi hatalarinizi görmek istemiyorsaniz siz de böyle yorumlari görmemezlikten gelin.
Acikca söylüyorum ben okurken sıkıldım tavrinizdan sürekli bir negatiflik var üstünüzde. Kale alirsiniz almazsiniz siz bilirsiniz.