• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide kayinpeder sorunu!! ay cildiricam

Beni misafirlerimin önünde rezil eden adamı hadi onu geçtim bana resmen terbiyesizlik yapan insanı kim olursa olsun silerim illa konuşmak zorundaysam da canım cicim davranıcak halim yok. Karakter meselesi. Madem insanların karakteri ayak uydurmamak yönünde ki ben bu yönde bişey istediğimi sanmıyorum bende kimseye ayak uydurmak zorunda değilim. Bi insanı tanımadan bencil ve şımarık demek annesine laf etmek hakarettir ha siz bunuda sindirebiliyosaniz sabırlı insansiniz demek bu benim kisiligim kabul eden böyle eder etmeyen etmez kimseye de kendimi kabul ettirmek zorunda da değilim. Son olarak ben dertleselim dediysem demek aynı şeyleri yayasayanlara soylemisim sizin canlariniz belli ki tartışma yaratmak istiyor eleştiriler polemik yaratma gayesi gutmuyorsa yapıcı olur. Beni bu dünyadaki tek bir kulun pohpolamasina ihtiyacım yok :)
Durumu en iyi ifade eden kelimeler onlar, dikkat ederseniz uygun bir dille söylemeye calistigimi belirttim. Anca o kadar oldu.
Belki sizde de hata vardir elestiriler bunu görmenize yardimci olur, bence yaptiginiz ayip mesela herseye bir mazeret bulmussunuz. Onlar yardim etmeye gelmis siz mizmizlanmissiniz sürekli.
Kendi hatalarinizi görmek istemiyorsaniz siz de böyle yorumlari görmemezlikten gelin.
Acikca söylüyorum ben okurken sıkıldım tavrinizdan sürekli bir negatiflik var üstünüzde. Kale alirsiniz almazsiniz siz bilirsiniz.

Inan bikere saygısızlık yapmadım ama yardım değil bu yani neler yazmışlar. Kesinlikle bide ben kendi islerimi yıllardır kendim gördüm elektrik bile baglamisligim hiçbi dönemde mumudahaleden hoslanmam bunu bile bile yapmaları ki eşim defalarca o müdahale sevmiyor demesine rağmen yapmaları garip geldi iyi niyetliler diye kendimi teselli ediyorum ama bi yandan düşünmeden edemiyorum bile bile neden yapar insan diye.. bide ben dün yatak odasında is yaparken oturdum dinlenmek için onlar salonda çay iciyordu geldi kv noldu dedi dinleniyorumm dedim elimde de bu patlatilan şeyler var ya mobilyaya sarılan onlardan var patlatiyorum. Güldü iyi oyna oyna stres atarsin belki dedi gülerek.
hassas bi dönemdesin kedini üzme sinirini bozma bozsanda kvalidene belli etme.belki hamilleliğin etkisiyle yaptıkları batmıştır sana belki normal halinde olsan o kadar sinirlenmeyecektin. taşınma olayı geçti bitti unut diyorumya bundan sonrası önemli senin k.validen tam benimki gibi eğer sınırları çizmezsen özelin kalmaz olmadık zamanlarda kendini onunla otururken bulursun benden söylemesi.mesela benimki birazdan bize gelicek halbuki dün görüştük insan bazen çok sıkılıyor konuşacak şey bile bulamıyor ama mecbur kalıyor.ben yeni yeni kendime çeki düzen vermeye reddetmeye bşladım ama geç kaldım sen yok yakınken eşinle aranı bozmadan çizgiyi çek

ah canım kendimden çok şey buldum sende ben de çok sık görüşelim istemem. kendi anneme bile çok yakın olsak da her gun gitmem ama sen en buyuk hatayı o kadar yakınlarına taşınarak yapmışsın. ben evlenmeden kayınvalidemle anne kız gibiydik yani o hiç içten değildi hisseidliyordu yine ama görüntüde öyleydik ve apt lar karşı karsıyaydı şimdi arabayla 10dk mesafedeyiz de rahatım :) ohh. sen nerden buldun gittin orayı tuttun be canım ya :s
ama hem hamileyim bişey olursa yardımları dokunur diye yakın ev tutuyorsun hem de sen tasınırken gelmesinler karışmasınlar istiyorsun burada bir çelişki yok mu sence de? gelmeseler hamile halimle tek başıma ev tasıdım diyeceksin. evet perdeye ona buna karışması iyi değil. anne ben yavas yavas bi kafamı oparlayayım sırayla hepsini yaparız deseydin yine bildiğini okusaydın. ne diyeyim canım. Allah kolaylık versin. sağlıkla ebbeğini kucağına al inşallah ama bebek gelince daha sık görüşürsünüz bunu unutma :KK66: bi de canım babanı silme. ben de çok problemlerle buyudum baba evinde, ağlamadan bir günüm geçmedi. evlenince kurtuldum gibi hissettim. neler neler anlatsam roman olur. ama babanı silme. ana baba hakkı ödenmez. Rabb'im affetmez ahirette. eğer Rabb'ine karşı sevgi besliyorsan içinde babanı ara. aranı hoş tut. zaten aynı evde yaşamıyorsun. asgari müştereklerde görüşürsün. ama anna baba silinmez. Allah korusun. canım ben de kayınvalidemle karşılıklı otururken pzr sabahı saat 9da biz kahvaltıya geldikkkk diye geliolardı düşün. ama biz giderken hep aradık müsait misiniz diye, sen de böyle yol gösterebilirsin. mesela kayınvalidemle bi yere gideceğimiz zaman gideceğimiz kişi bizim geldiğimizi bilse bile zile aşağıdan basardım hep alt apt kapısı açık bile olsa. kayınvalidem kızım kapı açık basmasaydın derdi ben de olsun anne müsait değildir yukarı çıkana dek toparlanır müsait olur derdim. böle böle bişeyleri işaret edip göstermeye çalıştım. sen de bu yolları deneyebilirsin.
Evet belki öyle gosterebilirim canım haklısınn :) benim yardım dediğimi çoğu kişi yanlış anlamış yardimdan kastım doğuma giderken veya acil bişey olursa hemen arabayi alıp gidebilelim yoksa gelip beni tasisinlar falan değil bide tek sebep o değil muhit güvenilir çocuk olucak ya şimdi siteler falan olsun diye bide eşim is değiştirdi ona yakın olsun diye yani onu yazınca biraz yanlış anlatmisim :) baba konusunda yıllar boyu annemi çocuklarını doven nerdeyse oldurucek bi adam malesef affetmem mümkün değil.. zaten en sonunda kendisi bırakıp gitti kendi bunlara rağmen dugunume çağırdım benim senin gibi kızım yok gelmem dedi sonra düğün günü evi basmaya kalktı değişik bir adam yani bazı sorunları var..

Yazık kayinvalidene. Allah ona layık insanlari çıkarsın karşısına

hassas bi dönemdesin kedini üzme sinirini bozma bozsanda kvalidene belli etme.belki hamilleliğin etkisiyle yaptıkları batmıştır sana belki normal halinde olsan o kadar sinirlenmeyecektin. taşınma olayı geçti bitti unut diyorumya bundan sonrası önemli senin k.validen tam benimki gibi eğer sınırları çizmezsen özelin kalmaz olmadık zamanlarda kendini onunla otururken bulursun benden söylemesi.mesela benimki birazdan bize gelicek halbuki dün görüştük insan bazen çok sıkılıyor konuşacak şey bile bulamıyor ama mecbur kalıyor.ben yeni yeni kendime çeki düzen vermeye reddetmeye bşladım ama geç kaldım sen yok yakınken eşinle aranı bozmadan çizgiyi çek
Haklısın canım ama hani biraz da diyemiyorum bişey beni yanlış anlarlar belki diye. Halbuki bende hiç gorusmeyelim oğlunu goremezsin mi diyorum hatta eşime daha bugün dedim artık yakınız aksamlari işten gelirken annene uğra 5 dk cik gönlünü hoş et. Ama ben hergün dipdibe gorusemem 2 haftada bir haftasonumuzu beraber ggeçirelim işte ne biliyim.

haklı veya haksızsın diyemem
ancak canım hatların çok sert ve köşeli
biraz yuvarlatırsan rahat edersin
kocanı gül, ailesini diken kabul et
gülü seven dikenine katlanır diyebilmelisin

perdeler için eşime bağırdım diyorsun, ama aslında laf k.valideye gidiyor
o gün için eşin alttan almış olabilir ama başka bir zaman da aynısını bekleme
kimin olsa ağrına gider
istediğin gibi konuşursan, istemediğini işitirsin

madem tahammülü az bir insansın, k.validene yakın taşınmayacaktın
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyecektin :)
acil durum için bir sefaları olacaksa, bu olup bitenler ve olacakları da cefa gör
cefasız sefa olmuyor ki canım

allah hayırlı doğum versin :nazar:

HHala sorun 1 bardak sananlar var. Ne kadar boş konuşmayı seven milletiz. Herkesin aile yaşantısı hayat görüşü sizinle bir olmak zorunda mi ? Devamlı madem oraya tasinmayacaktinlar okumadan konuşuyosunuz . Bu ilçe eşimin ailesinin arsasi falan mı ? Ben buraya tasindim diye herseyime Karışma devamli görüşme hakları mi var ? Biri de yazmış allah kv ne sabır versin allah senin etrafindakileretrafindakilere sabır versin asıl kendini karakter tanrısı falan saniyosun heralde. Layık insanmis ne biliyosunda ne konusuyosun yemin ederim caninizin sikintisindan bosluktan millete saldirmaya yer ariyosunuz. Elinde olmayanin dilinde derler belli ki bir yaraniz var siz soylememissiniz herkese yapay samimiyetler vermissiniz ki benim dobra konuşmalarım sizi cok rahatsız etti. Haksız bulabilirsiniz birini haksız bulmaniz sizin doğru olduğunuz yada karsinizdakine terbiyesizlik yapmanız anlamına hiiiic gelmiyor bu yorumlara sadece gülüyorum. Saldırganlıgini bırakıp derdini paylasicak veya sakince eleştirisini yapicak arkadaslarima sonsuz saygım var seve seve dinlerim. Diğerlerine çok gülüyorummm evet şımarık negatif kötü hhuylu cadaloz bir gelinim ben ve sizi hiç alakadar ettiğini sanmıyorum :) :)

Kızlar hepinize Merhaba. Sabahtan beri bdv de kaynana sorunları okumaktan valla canım çıktı. Benim derdim kaynanam iyi niyetli olmasına rağmen çok fazla ısrarcı ve ben isrardan nefret eden bir insanım. En iyisi baştan anlatiyim. Ben 1 yıldır evliyim 5 aylık hamileyim. Kaynanami en fazla 1.5 yıldır tanıyorum yani daha öncesinde bi tanismamiz olmadı. Nişan olduktan sonra bana sende artık bizim kizimizsin dediler klasik cümle. Bitane de kızları var bugüne kadar hiç ona davrandığı gibi davranmadi kimse bana yani neden kizimizsin diyorsunuz o zaman :) neyse. Düğün günü geldi çattı. O zamana kadar hiç problem yoktu kızımız ne derse o diyordu herkes. Düğün günü kayinpeder olay çıkardı. Zaten salon a gelene kadar bin olay geçmiş basimizdan araba bozuldu diğer arabayla kaza yapiyoduk benim elim ayağım titriyor. Salona girdik kayinpeder çekti kocami kenara öyle bir bağırıyor ki. Benim gelinligim acikmis ( yalan herkes ikna etmeye çalıştı kapalı diye çünkü kolları bile vardı) ben sırf onun ailesi tarafı kapalı ve dogulular die gelinligimi kapalı bi gelinlik yaptırdım saygimdan ama testesettür lu değildim ki elbet biraz açık olucak. Benim babam yok bu arada yani ben sildim konuşmuyorum. O yaptığı çok gücüme gitti ben baba yerine koymusum hayatta yapmam normalde onun 7 kat akrabalarini bile dusunmusum o benim o halimle neyin davasını yapıyor. O gün tamam dedim eşime bitti bugünden sonra sakin yüzüme bakmasın baban ben kendi babamı silmisim onu mu silemiycem. Ama dugunum rezil oldu aglamaktan içim çıktı o gün çünkü herkesin içinde bana elini opturtmedi nikahtan sonra. Sorunu benimle değilmiş ogluylaymis bide öyle diyor. Herkesin içinde elim havada kaldı annem akrabalarim hiç öyle utanmamistim. Ama dedigim gibi hiç sorun olmadı benim için silmek. Ama birde ısrarcı kayinvalide var tabi. Önce bana haklısın dedi sonra bayram zamanı ben aradım onlar tatildeydi gidememistik bayramlasmaya anne bayramın mübarek olsun dedim aaa tabi kizim veriyim babanı diye telefonu vermezmi KP e. Kendince baristiricak. Tabi ben bu davranışları gördükçe eşimle kavga etmeye başladım oda çok üzüldü ama nolur idare et onlar yıllardır böyle ben laf geciremiyorum konussamda anlamiyolar diyor. Allahtan öyle görüşelim gidelim diye tutturmaz. Yani benim kayinpeder le olan dava böyle alicengiz oyunlariyla kapanmış oldu. Hadi neyse dedim yine sustum. Kaynana her hafta arar görüşemiyoruz bize gelin bize gelin yemeğe çıkalım bişey yapalım. Yahu gelmişim zaten anamdan uzağa bitane annem var hayatta evleneli daha ne kadar olmuş bi rahat verin. Yok hergün ariycaz hep gorusucez. Allahtan uzaktik gel git çok yoktu . Ta ki düne kadar. Bu hafta onlara yakın taşındık onların oturduğu muhit hem güzel hem hamileyim eşim isteyken bişey olursa acil diye. Gelmeden dedim eşime bak annene söyle ben hicbiseyime karistirtmadim bugüne kadar israrlarina da bi son versin hergün gorusemem kendi annemle hergün görürsem sıkılırim yani yapı olarak öyle bir insanım. Tamam dedi. Dün eşyalar taşındı evlevlerin arası 10 dk. Tabiki durmadı hemen yardım bahanesiyle geldi. Ev çarşamba pazarı gibi o tutturdu perdeler nerde yikayip asalimda evin içi gozukmesin. Dedim anne bi dur ev tasiniyo belli gözükse nolur gozukmese nolur oturuyoruz sanki evde. Yok tutturdu ya bikere. Gitti kolilerin arasından perdeleri buldu yıkadı kafasına göre asmaya başladı. Hangi oda hangi perde bilmeden asmaya çalışıyo. Dayanamadim bagirdim eşime sırasımi şimdi onun bırak as sadece salonla yatak odasını diğer odalar zaten boş koliler duruyor misafir odasına perde asmaya mi ugrascaz şimdi diye. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Onlara sinirleniyorum eşime bagiriyorum bu sefer zaten karnim burnumda. Ben bu halimle ondanondan çok iş yaptım Hayır yap demiyorum ben kkolay kolay kiyamam öyle kendi annemi cagirmadim yorulmasin diye. Sırf is yapiyo gibi görünup ortada dolaşıyor bide benim elimi ayağım dolandiriyor. Neyse perde tantanasi bitti tutturdu baban gelsinde lambaları assin. Ya ben o kadar içli dişli olmak istiyo muyum bakalım ayrıca ev isiksiz kaldı sanki avize sırası mi şimdi. O sırada gorumce diyor ki kitapligida montelesin. Ben daha Kitaplığı nereye koyacagima karar vermedim dedim şuraya yapsın işte diyo kendi evi sanki. Gorumcem çok iyi ama çok el bebek gül bebek büyümüş herseyi kendi yoneticek sanıyor. Bana soran yok tabi gelmesin de diyemiyorum kayinpeder geldi başladılar avizeleri asmaya. Bu arada benim avizelerim özel tasarım. Bi yandan gorumce ve kp avizeleri elestiriyolar çok kotuymus. O sırada kayinvalde tutturmazmi çay demleyelim. Hadi ona da bişey demedim bana diyo bardaklar nerde dedim anne şimdi bardaklari cikaramam koliler altta kaldı plastik bardakta için. Daha koltuklar acilmamis çay keyfi eksik kaldı. Bana tamam dedi ben y.odasini toparliyorum eşime sessiz sessiz diyor ki oğlum bardaklari çıkarmam dedi nur sen cikariver. Bizimkide hemen aramayaagirişti cam bardaklar çıktı. Kv hep bunu yapıyor işte bana söyler ben kabul etmezsem oğluna söyler yada tam tersi. Ama dediğini yaptırana kadar ısrarla söyler. Bunlar özet kızlar gelin dertleselim yoksa catliycam. Bu ısrar hele bu yakınlık hep gelmek istiycekler napicam ben hele çocuk olunca. Offf of.
Bile bile lades demissin yakina tasinmasaydin sen ne yaparsan yap kv bildiğini okuyacak ve sen sinir olacaksın kendi kv biliyorum ay ne dedin sen umursamayip kendi bildiğini yapıyordu çok şükür şimdi küstüm ay inşallah yüzsüzlük yapıpta gelmez bi daha bende kafamı dinlerim bi de biz ayrı şehirlerdeyiz seni hiç düşünemiyorum

İçli dışlı olmak istemiyorsunuz haklısınız.Ama o eve taşınmışsınız ve bu yaştan sonra koskoca insanları huyundan vazgeçirmeniz mümkün değil.Oturduğunuz eve sadece sizin değil, kendi oğlunun evi de olarak baktıkları için, sık gelip gitmeleri onlara göre normal olacak.Tek çözüm o evden taşınmanız, başka türlü mesafe koymak pek mümkün gelmedi bana.

Cnm affedemiyo olablrsn ama mecbur ğörüsecksn esinlede sorun olr yoksa. Her zmn lazımlar çock olinca bi skntıda..

HHala sorun 1 bardak sananlar var. Ne kadar boş konuşmayı seven milletiz. Herkesin aile yaşantısı hayat görüşü sizinle bir olmak zorunda mi ? Devamlı madem oraya tasinmayacaktinlar okumadan konuşuyosunuz . Bu ilçe eşimin ailesinin arsasi falan mı ? Ben buraya tasindim diye herseyime Karışma devamli görüşme hakları mi var ? Biri de yazmış allah kv ne sabır versin allah senin etrafindakileretrafindakilere sabır versin asıl kendini karakter tanrısı falan saniyosun heralde. Layık insanmis ne biliyosunda ne konusuyosun yemin ederim caninizin sikintisindan bosluktan millete saldirmaya yer ariyosunuz. Elinde olmayanin dilinde derler belli ki bir yaraniz var siz soylememissiniz herkese yapay samimiyetler vermissiniz ki benim dobra konuşmalarım sizi cok rahatsız etti. Haksız bulabilirsiniz birini haksız bulmaniz sizin doğru olduğunuz yada karsinizdakine terbiyesizlik yapmanız anlamına hiiiic gelmiyor bu yorumlara sadece gülüyorum. Saldırganlıgini bırakıp derdini paylasicak veya sakince eleştirisini yapicak arkadaslarima sonsuz saygım var seve seve dinlerim. Diğerlerine çok gülüyorummm evet şımarık negatif kötü hhuylu cadaloz bir gelinim ben ve sizi hiç alakadar ettiğini sanmıyorum :) :)
Herkesin yasam bicimi SİZE göre de degil, esinizin ailesinin mesela, siz de mecbur onlara ayak uydurucaksaniz yeri geldigi zaman, dedigim dediksiniz ne vardi yani anne o perdeler salonun bu perdeler suranin demede, olay sadece bardak degil ki, sizin sürekli sergilediginiz tavir
O kadar iyi niyetimizi belirttik ama hala ayni asabilik, Allah esinize de de sabir versin ne diyim

Siz bilip bilmeden ne hakla benim anneme yorum yapıyosunuz ya ! Kim veriy size bu hakları ben kaynana da olsa ana da olsa haddini bilmeyen insana sinir olurum anlatabiliyo muyum hele böyle alem bilip bilmeden hadsizlesirse hepten sinir olurum. Benim Annem beni bu yaşıma tek başına büyüttü getirdi hala sabahtan aksama kadar köpek gibi çalışıyor bitane tatil gününde anne kalk 4 saat yol gel Evimi yerlestir git mi diycem! Kimseden yardım istediğim yok elim ayağım tutuyor anladigim kadarıyla siz pek nazlisiniz işimi tek başıma görüyorum düzgün okuyun bilip bilmeden konusmayin

sen bir kendine gel önce.burada insanlara hakaret ediyorsun burada yazdıkların bile nasıl biri olduğunu açıkça gösteriyor zaten annene laf ediyen yok farkındaysan hakaret etmedim birşey yapmadım annen gelemiyorsa kaynananın yardımına nakörlük yapma hakkın yok dedim. Nerede oturuyorsunuz da 4 sat yol sürüyor onu da alamadım da kadın birşey yapmamış ki kaynananızla derdiniz nedir zaten yüz göz olalım her gün gelir demiyor ki kadın arıyor bu hafta birşeyler yapalım diyor ne var yani haftada iki gün görüşseniz. Hayır yani yaptığı bir kötülüğü söyler misiniz size? kadın perdeleri takmak istiyor sırası mı demişsiniz, avizeler takılacak sırası mı asıl yaranamayan size onlar. Pekala anne o perdeler oranın değil demek zor olmasa gerek ya da şöyle sorayım siz görümcenizin evine yardıma gitseniz ve her yaptığınız yardıma laf dese, yüzünü assa, onun sırası mı şimdi perde asma avize takma dese nasıl sinirlenirsiniz dimi. Madem tek başına işini görebilirsin çağırmasaydın ya da her işimi de kendim yaptım diye şikayet eden de sensin geldiler işe yaramadılar diyorsunuz hala.Neyin ucundan tutsalar kardır mecbur değillerdi ama gelmişler suçları bu mu çok çok agresif bir insansınız.

Ayrıcaaa bana nazlı demişsiniz ya hanımefendi ben şehir dışına evlendim ve evlendiğimden beri çalışıyorum. Evde değilim sizin gibi. Ve evime 7 senelik evliliğimde bir kere kadın almadım annem zaten yanımda yok kaynanam zaten 75 yaşında hasta elinden iş gelmez hem çalışıyorum hem de kimseye muhtaç olmadan işimi de yapıyorum. Haa yardım edebilselerdi eğer küçücük birşey bir yerden bir yere bile götürse Allah razı olsun derdim nakörlük yapmazdım anneniz gelemiyor hamilesiniz sizi yalnız bırakmamışlar ama gördükleri mumameleye bakın ne zararı var size? iftira mı atıyor, eşinizle kavga etmenize mi neden oluyor evde neye ellerini atsalar bir kusur bulmuşsunuz yarın bir gün çocuk olacak yardım edecekler her anlamda ne laflar duyacaklar acaba iyi ki gerçekten kötü kaynana size denk gelmemiş. Yazık.. Evime müdahele ediyorlar da ediyorlar dediğiniz şey sizin yerleşmenize yardım etmeleri sadece zaten sizi rahatsız etmiyorlarmış ki isterseniz mesafeyi koyarsınız ama gelip de evinize yardım eden insanlara müdahele etmek istiyorlar diyemezsiniz perde avize takmanın nesi sizin işinize karışmak oluyor bu devirde kimse kimseye yaranamıyor dobra olun ama dobralıkla terbiye sınırlarını aşmak insanlara haketmediği şekilde davranmak arasında çok fark var sanki insanlar evinizin düzenine karışıyorlar annenizle aranız uzaksa çocuk olunca da yardıma gelecekler şimdide acıdım kadına ve karakter filan çok kötü yorumlar yapmışsınız hakaret diz boyu kiblendiniz haberiniz olsun..

Son düzenleme:
sen bir kendine gel önce. Asıl sen kendini ne sanıyorsunda burada insanlara hakaret ediyorsun burada yazdıkların bile nasıl biri olduğunu açıkça gösteriyor zaten annene laf ediyen yok farkındaysan hakaret etmedim birşey yapmadım annen gelemiyorsa kaynananın yardımına nakörlük yapma hakkın yok dedim. Nerede oturuyorsunuz da 4 sat yol sürüyor onu da alamadım da kadın birşey yapmamış ki kaynananızla derdiniz nedir zaten yüz göz olalım her gün gelir demiyor ki kadın arıyor bu hafta birşeyler yapalım diyor ne var yani haftada iki gün görüşseniz. Hayır yani yaptığı bir kötülüğü söyler misiniz size? kadın perdeleri takmak istiyor sırası mı demişsiniz, avizeler takılacak sırası mı asıl yaranamayan size onlar. Pekala anne o perdeler oranın değil demek zor olmasa gerek ya da şöyle sorayım siz görümcenizin evine yardıma gitseniz ve her yaptığınız yardıma laf dese, yüzünü assa, onun sırası mı şimdi perde asma avize takma dese nasıl sinirlenirsiniz dimi. Madem tek başına işini görebilirsin çağırmasaydın ya da her işimi de kendim yaptım diye şikayet eden de sensin geldiler işe yaramadılar diyorsunuz hala.Neyin ucundan tutsalar kardır mecbur değillerdi ama gelmişler suçları bu mu çok çok agresif bir insansınız.

Ayrıcaaa bana nazlı demişsiniz ya hanımefendi ben şehir dışına evlendim ve evlendiğimden beri çalışıyorum. Evde değilim sizin gibi. Ve evime 7 senelik evliliğimde bir kere kadın almadım annem zaten yanımda yok kaynanam zaten 75 yaşında hasta elinden iş gelmez hem çalışıyorum hem de kimseye muhtaç olmadan işimi de yapıyorum. Haa yardım edebilselerdi eğer küçücük birşey bir yerden bir yere bile götürse Allah razı olsun derdim nakörlük yapmazdım anneniz gelemiyor hamilesiniz sizi yalnız bırakmamışlar ama gördükleri mumameleye bakın ne zararı var size? iftira mı atıyor, eşinizle kavga etmenize mi neden oluyor evde neye ellerini atsalar bir kusur bulmuşsunuz çok ciddi kişilik sorunlarınız var sizin yarın bir gün çocuk olacak yardım edecekler her anlamda ne laflar duyacaklar acaba iyi ki gerçekten kötü kaynana size denk gelmemiş. Yazık..
Valla bişeyi söyleyip söylemedim diyen sizde ciddi kişilik sorunları görüyorum ben. 4 saat yol neresi sürüyor derken algilayamadiniz heralde kendi sehrimden başka şehre evlendim. Madem sizde başka sehirdesiniz neyin tantanasi? Ben size Nazlı demedim siz çok Nazlı davrandıniz heralde dedim ben kendi işimi kendim yapıyorum öyle seviyorum evde oturdugum sonucuna nerden vardiniz bu bir evde oturan kadınlara bi kininiz mi var buda 2. Sizin gibi evde oturmuyorum bilmemne ay ne kadar çirkin konusmalar ya. Kimseyi de yardıma çağırmadim gelen kendi geldi okumaniz mi yok ? Nerelerden nerelere getiriyo konuyu ya sana mi kaldı benim karakter tahlilimi yapmak ? Sen dünyanın en mükemmel insanisin tamam sakin ol. Maşallah nasıl da zaman buluyosun hem çalışıp hem temizlik yapıp hem millete saldırmaya. Cidden uğraşamam sizde gidip islerinize yogunlasin burda kafa yormayin benim konuma bence.

Ayyy yemin ediyorummm şiştim :KK57: ben de de var böyle bir kayınpeder ve sülale..şu an eşim tv de serdar ortaçın eşini bana örnek veriyo bak kayınvalidesiyle güne gidio dieee ay ölürmüsün öldürürmüsün:confused: ay bu kaynana kayınpeder, yok eşin sülalesi olayı nefretlik geldi.bi de ben türkiyede de büyümedim yok adet yok örf yok o yok bu, yok sus yok pus, yok alttan al, yok o büyük yok şu küçük kafayı yiycemm..Hem kayınpederin kim oluoyrda senin gelinliğine karışıyor, gitsin kendi kızına karışsın.kayınvaliden tipindeki kadınlardan da iriyte olurum:eek:.Allahtan eşin çok bağlı değil anladığım kdarıyla yine şanslısın yani..benim eşim bi de taparcasına bağlı ailesine.Sana tavsiyem deli deliyi bastırır taktiğini uygula ben kayışı kopardım öyle yapıyprum.Allah yardımcın olsun..

Ayyy yemin ediyorummm şiştim :KK57: ben de de var böyle bir kayınpeder ve sülale..şu an eşim tv de serdar ortaçın eşini bana örnek veriyo bak kayınvalidesiyle güne gidio dieee ay ölürmüsün öldürürmüsün:confused: ay bu kaynana kayınpeder, yok eşin sülalesi olayı nefretlik geldi.bi de ben türkiyede de büyümedim yok adet yok örf yok o yok bu, yok sus yok pus, yok alttan al, yok o büyük yok şu küçük kafayı yiycemm..Hem kayınpederin kim oluoyrda senin gelinliğine karışıyor, gitsin kendi kızına karışsın.kayınvaliden tipindeki kadınlardan da iriyte olurum:eek:.Allahtan eşin çok bağlı değil anladığım kdarıyla yine şanslısın yani..benim eşim bi de taparcasına bağlı ailesine.Sana tavsiyem deli deliyi bastırır taktiğini uygula ben kayışı kopardım öyle yapıyprum.Allah yardımcın olsun..
Hayır bide burda sanki hepimiz Türk goreneklerine göre buyumusuz gibi yorumlar. Yok gelenek gorenek. Yok bizde gelenek gorenek sanki dün öğrendiler. Nasıl bi taktik o çok şükür halden anlayan biri daha :KK19:

Bukadar içli dışlı olmak istemiyorsanız ilçe güzelmiş rahatmış araba varmış falan bunlardan vazgeccektiniz siz herşeyi kendinize göre istemişsiniz ilçe rahat onlara yakın ama gelmesinler hayır ogulları yakına taşınmış heralde gelcekler ayrıca kadın kalkmış yardıma gelmiş siz onlardan ayrı oturmuşsunuz, kolilerden iki bardak çıkarıp yıkamak bile zor gelmiş.yardıma gelmişler illaki bir çay kahve molası verilir ne kadar ince ayrıntılara takılmışsınız bukadar düşüncesizlikle.ayrıca kimse sizin özel tasarım avizenizi begenmek zorunda değil iyi kayınvalide ve görümceye denk gelmişiniz vala

Hayır bide burda sanki hepimiz Türk goreneklerine göre buyumusuz gibi yorumlar. Yok gelenek gorenek. Yok bizde gelenek gorenek sanki dün öğrendiler. Nasıl bi taktik o çok şükür halden anlayan biri daha :KK19:

Ayyy o adet örf diyenler yok mu onlara daha bi kıl oluyorumm:KK62:bi komşum var ona kalsa kaynana kayınpeder + kaynım ve eşimin bütün sülalesi afedersin ağzıma edicek bende gelinim ya tmm efendim diycem böyle düşünen insanlara var yaaa.bide beni eleştiriyor bu tipler sadece acıyorumm:KK12:benim kayınpeder beni kovdu yavrum, kaynanam desen sinsi başlarda takıyordum takmıyorum artık bunları...sende takma boşver. senin eşin çok bağlı da değil anladığım kadarıyla koy mesafeni.:KK58:

Gelenek görenek arasında büyüdüm fakat karakter yapımız benzer, ufaktan sinirlerim gerilmeye başlarsa konuyu değiştirme işini yapıyorum, kağıt bardakla çay içelim demezdim mesela ama hadi sabahtan beri çok yoruldunuz, size gidelim veya dışarı çıkıp bir çay içelim derdim, sonra eve döndüğümde kendi işimi kendim yapardım. Zaten taşınma telaşında ne çayı yahu? Sanki cam bardakla içtiler de rahata mı erdiler? Gerçekten iyi niyetliyse, madem yakın evi çayı getirir, veya ben yapayım siz de gelin peşimden der. Gelene git kolay kolay denmiyor farkındayım ama her ne kadar iyi niyetli olsalar da unutmayacakları eşinize yoktan yere (onlara öyle geliyor) sesinizi yükseltmeniz. Kolay gelsin bu arada her anlamda.

Gelenek görenek arasında büyüdüm fakat karakter yapımız benzer, ufaktan sinirlerim gerilmeye başlarsa konuyu değiştirme işini yapıyorum, kağıt bardakla çay içelim demezdim mesela ama hadi sabahtan beri çok yoruldunuz, size gidelim veya dışarı çıkıp bir çay içelim derdim, sonra eve döndüğümde kendi işimi kendim yapardım. Zaten taşınma telaşında ne çayı yahu? Sanki cam bardakla içtiler de rahata mı erdiler? Gerçekten iyi niyetliyse, madem yakın evi çayı getirir, veya ben yapayım siz de gelin peşimden der. Gelene git kolay kolay denmiyor farkındayım ama her ne kadar iyi niyetli olsalar da unutmayacakları eşinize yoktan yere (onlara öyle geliyor) sesinizi yükseltmeniz. Kolay gelsin bu arada her anlamda.
Bende aynı şeyi söylüyorum ama yanlış dusunuyomusuz biz kızlar :)

Back
X