• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINVALIDE ILE YASANAN DIYALOG

Herseyi sizin aileniz yapmis. Sakin kaynana ve nisanliniz karsisinda ezilip büzülmeyin. Ipleri kendi elinize alın.
"Beraber bir hayat kuracagiz, masrafi kimin yaptiginin ne onemi var" dusuncesi normal insanlar icin gecerli. Sizin nisanliniz ve ailesi icin degil.

Zaten baba da anladığım kadarıyla vicdan yükünden yapıyor, ben elimden geleni yaptım deyip çekilecek kenarına, aman aman takipçisi olacağını sanmıyorum açıkçası.
Buraya geliyorum kv ve nişanlıya güven olmaz yarın aileye çalışmaya devam bu tarafa geliyorum neticede babamdır yapmam dese gene yapmazdı ama hiç mi sevmiyor ki ? geriye anamla bi ben kaldık.ev var içi var ama mutluluk yok sevgi yok.

benzer durumdan bende geçtim 20 yaşında falandım şimdi olsa saçımın telini bile vermem çoğu şeyi ailem üstlendi karşı tarafın durumu yok diye bu ona özgüven verdi tabi aldattı tabi aynı durumu yaşayacaksın diye bi kaide yok ama babanızı biraz engelleyin yatırım yapacaksa sizin adınıza para biriktirsin damat kaynana yapsın Allah razı olsun çocuğum için fedakarlık yapıyor ellerinden öpüyorum ama sizin kıymetinizi bilmezzz bırakın o çabalasın ya siz bekarsınız onun 2 . evliliği o çırpınsın kendi değerinizi siz belirlersiniz yaşamış biri olarak söylüyorum bunları size.

Valla neresinden bakarsam burda yaralı olan ben oluyorum.
Daha bismillah. Siz asıl yaraları bu adamla evlendikten sonra alacaksınız. Evi, eşyaları hatta nerdeyse düğünü babam yapsın ama ben bir şeye hayır dediğimde adam bana kızsın, öyle mi? Sizin aklınızdan zorunuz var galiba..

Neyse ben biraz taktik vereyim. Diger meseleleri yazmislardir 🤣

Düğünü onlar yapiyo diye sakın takilari almalarina musaade etmeyin. Hemen banka kasasina atın. Elini cebine atmayan insanlar cok masrafimiz oldu, odemesini yapacagiz diye ister bunlar. O salon takimlari, beyaz esyalar nasil aliniyor? Nisanliniz kredi mi cekti? Daha onlar odenecek

benzer durumdan bende geçtim 20 yaşında falandım şimdi olsa saçımın telini bile vermem çoğu şeyi ailem üstlendi karşı tarafın durumu yok diye bu ona özgüven verdi tabi aldattı tabi aynı durumu yaşayacaksın diye bi kaide yok ama babanızı biraz engelleyin yatırım yapacaksa sizin adınıza para biriktirsin damat kaynana yapsın Allah razı olsun çocuğum için fedakarlık yapıyor ellerinden öpüyorum ama sizin kıymetinizi bilmezzz bırakın o çabalasın ya siz bekarsınız onun 2 . evliliği o çırpınsın kendi değerinizi siz belirlersiniz yaşamış biri olarak söylüyorum bunları size.
Herşeyi damat yapsa da aldatır ki.Kendi emek verince aldatmıyorlar mı sanki

Selamlar herkese çok uzun yazmamaya çalışacağım düğünüm var, nişanlımın 2. Benim ilk evliliğim.Nişanlım tabiki düğün yapmak istemediler, ama babam ve annem isteyince benimde sonradan fikrim düğün olsun yönünde değişti bende istedim ve düğün olacak dendi, ayarlandı.Nişanlımda sağolsun senin de hakkındır anlarım dedi.Bu arada evi babam verdi zaten, tadilat, mutfağı, salonu ve yatak odasını da babam yaptı.Nişanlım da düğünü, beyaz eşya aldı, birde alırsa oturma grubu alacak.Kayınvalide görümcem tatil istediği için mecburen tatile gittiler ( kız biraz buhranlı bir dönem geçirdi tatile ihtiyacı vardı ama ne hikmetse tüm yaz durdu düğüne 1 ay kala gidesi geldi )
Dün tatile gidecekleri için Kv benle buluşmak istedi.Havadan sudan konuşurken konu haliyle hem iş yoğunluğu hem bu düğün telaşından açıldı, bende haliyle biraz gergin ve stresliyim normal olarak bana yine ‘ aslında bir nikah olacak yurtdışında kıyıp, gelinip kurtulunacak tarzında bişi dedi’ bende bu sefer dayanamayıp ‘ o işler öyle olmuyor maalesef, aile faktörü, sonra içte ukte kalması vs oluyor, sizin de kızınız var bilirsiniz ‘ dedim.Orda bir sessizlik oldu tabi.
Yani düğün salonu vs ayarlanmış, herşey zaten özellikle bizim tarafımızca ilerliyor gerçekten hiçbir konuda yardımı olmuyo sadece arada arayıp bişe olursa söyle diyip kapatıyor,Nişanlım demese bazı şeyleri kendinden az yapıyo.Hatta bazen arayıp ben haber veriyorum ona şunlar yapıldı, bunlar oldu diye…Herkes yapmak zorunda değil asla anlarım , istemek zorunda da değil gerçekten de..Başta tanımadığım için bekledim biraz açıkçası ama artık beklemiyorum.Kendi hakkında da karakter olarak aşırı rahatına düşkün, salaş ve zora gelemeyen olarak tanımlıyor zaten.Düğün istememesi, uğraşmak istememesi kendi açısından çok normal ama yani sürekli bunu dile getirilmesi ve o isteksizlik hoşuma gitmiyor, siz ne dersiniz. ? ben artık onu öyle kabul ettim ve tanıdığımı hissettim iyice o görüşmede.Bilmiyorum ben beklentiyi çoğalttım ama şimdi iyice düşürmem gerektiğini anladım bu muhabetle.Kötü geçinmek istemiyorum.Ama valla çok arayasım da yok.
Düğün olmasın diyip, bi ton arkadaş çağırması peki ? Gelinin bile o kadar arkadaşı yok 😊
Öyle işte kızlar.İçimden bir o ilk kopuş koptu kayınvalideye karşı kimbilir neler göreceğim orası ayrı mesele ama size anlatayım dedim nasıl yapsam sonrası İçin davransam bilemedim artık.Böyleli işte…
İkinci düğünü yapmak istemiyorlar.Onlara da hak verebilirim çünkü birkere düğün yapılır akrabalar tek sefer altın getirir.Keske hiç evlenmemiş birini bulsaydiniz.

Ben ve karşı tarafın ilk evliligiydi.Ben ufak birşey de ayrıldım ama sürekli birseyler yapmak istemedikleri için ayrıldım.

Buraya geliyorum kv ve nişanlıya güven olmaz yarın aileye çalışmaya devam bu tarafa geliyorum neticede babamdır yapmam dese gene yapmazdı ama hiç mi sevmiyor ki ? geriye anamla bi ben kaldık.ev var içi var ama mutluluk yok sevgi yok.
Üzmek için konuşmuyoruz yanlış anlamayın. Farkında olun ki sonra daha az yıkılın. Her zaman ideallerimiz gerçeklerimizi tutmayabilir. Hayallerde yaşamaktan iyidir gerçeklerle barışmak. Gerçekler zordur ama güvenlidir. Aslında daha az üzülün diye uğraşıyoruz.

Neyse ben biraz taktik vereyim. Diger meseleleri yazmislardir 🤣

Düğünü onlar yapiyo diye sakın takilari almalarina musaade etmeyin. Hemen banka kasasina atın. Elini cebine atmayan insanlar cok masrafimiz oldu, odemesini yapacagiz diye ister bunlar. O salon takimlari, beyaz esyalar nasil aliniyor? Nisanliniz kredi mi cekti? Daha onlar odenecek
Valla ben dedim onu alacak mısın dedim.Yüzsüzlük yapıp yok dedi ama bilmem tabi.Kv sanki değişecek gibi güven olmaz

Üzmek için konuşmuyoruz yanlış anlamayın. Farkında olun ki sonra daha az yıkılın. Her zaman ideallerimiz gerçeklerimizi tutmayabilir. Hayallerde yaşamaktan iyidir gerçeklerle barışmak. Gerçekler zordur ama güvenlidir. Aslında daha az üzülün diye uğraşıyoruz.
Teşekkür ederim biliyorum elbette ki hayat toz pembe değil ki.Ama kv mesafe olayını iyiçe pekiştirdim bu konuyla emin olabilirsiniz

Valla ben dedim onu alacak mısın dedim.Yüzsüzlük yapıp yok dedi ama bilmem tabi.Kv sanki değişecek gibi güven olmaz
Kimseye guvenmeyin. Bir evliliğin yurumesi icin düğün, ev, eşya olmasi olmasinin onemi yok. Onemli olan davranislar. Onca tadilat icinde yalandan da olsa yapacak bisey var mi diye sorabilirlerdi

Nişanlının eski karısı kvde yüzünden mi ayrılmış merak ettim. Bir kadın için evliliği bitirmek zordur. Eminim ki kvde ve koca burnundan getirmiştir.

Nisanlin çok pasif.

Baban olmasa ev bile kuramayacsksiniz. İte kaka ile olmaz bu işler.

Sizden önce de umarım bunlar evlenmez dediğim 2 kişi olmuştu şimdi de siz 3.oldunuz.

Yükle fotoları. Arıza çıkarsa kusura bakma 35 yaşında kadınım, kimi nereye ne zaman davetcedecegimi ben bilirim, hem neyin tribi bizimle, evle, düğünle alakaları bile yok dersin. Ben olsam bu kadar rahatlığa izin vermem.

Yükle fotoları. Arıza çıkarsa kusura bakma 35 yaşında kadınım, kimi nereye ne zaman davetcedecegimi ben bilirim, hem neyin tribi bizimle, evle, düğünle alakaları bile yok dersin. Ben olsam bu kadar rahatlığa izin vermem.
Evet, sen kimsin cürmün kadar konuş demenin 95848484 yolu var, ille dimdik söylemek gerekmiyor, yüzgöz olmak saç baş yolmak gerekmiyor.

Back