KAYINVALIDE ILE YASANAN DIYALOG

Niye bu kadar çok verdiğinizi ve ses cikarmadiginizi anlamak için. Korkmayın nisanlinizdan siz nasıl biyolojik saat diye cekiniyorsaniz o da bir daha bu kadar yağlı kapı bulamaz. Kvye de yüz vermeyin.
Benim tek derdim sevilmek mutlu olmak da işte pembe bulutlar da yok babamın evinde kaldı

çok iyi anladım.Ben yine iyi gecıneyim diyordum ama cidden sormayacağım o ararsa söylerim burayı dinlemekte fayda var zaten
Açık konuşuyorum. Elbette hoşlanıyorsundur nisanlindan ama yasim geldi evliligi bu. 25 yaşında olsan ister miydin bu adamı? O zaman en azından çakal kvye ezilme. O gevrek mi sen daha gevrek ol. Yükle bekarlığa vedanı.

Onu yaptım çağırmadım desem peki :)))) sadece fotolarını koymadım nete aslında çok kıyasım tam zamanı koysam mı :)
Nişanlıniz söylememiş midir ailesine sizin düzenlendiğiniz bir şeyse?
Canınıza nasıl istiyorsa öyle yapın.
Paylaşmak istiyorsanız paylasin, gizli tutacağınız bir şey yok ortada.

Nişanlıniz söylememiş midir ailesine sizin düzenlendiğiniz bir şeyse?
Canınıza nasıl istiyorsa öyle yapın.
Paylaşmak istiyorsanız paylasin, gizli tutacağınız bir şey yok ortada.
Valla şöyle oldu.Ben iş arkadaşlarım ve yakın arkadaşlarımla 10 kişi bride parti pikniği düzenleyeceğim dedim.O da kardeşimi çağır istersen yardım etsin falan dedi bende yok dedim çağırmadım ama nete foto falan da koymadım.Hatta olay oldu ben bi ara arkadaşları beklerken çok kısa yalnız kaldım bana kardesım gelseydi böyle olmazsı falan diyip laf çaktı nişanlım.Ama ben istemedim.ona da söyleme istersen dedim bilmiyorum söylediyse de söylemediyse de önemli değil su dk da

Kendi oğlu küçükmü sanki 42 yaşında çocuğu yok
Hehe de kendi bildiğini yap. 45 yasinda doguran var, hic dogurmayan var, evlatlik alan var. Biyolojik yas diye apir sapir tiplere ezdirme kendini. Arada da nisanlin ve kvde oranın babanın evi olduğu hatırlat ki çok ziplamasinlar.

Hehe de kendi bildiğini yap. 45 yasinda doguran var, hic dogurmayan var, evlatlik alan var. Biyolojik yas diye apir sapir tiplere ezdirme kendini. Arada da nisanlin ve kvde oranın babanın evi olduğu hatırlat ki çok ziplamasinlar.
Bide nişanlım herşeyi anlatmıyorum diyor ama evde konuşuyorlar olayları aktarım yapıyor yapmıyorum dese de biraz gibi geliyor kadın böylelikle süreci de biliyor kv

Bide nişanlım herşeyi anlatmıyorum diyor ama evde konuşuyorlar olayları aktarım yapıyor yapmıyorum dese de biraz gibi geliyor kadın böylelikle süreci de biliyor kv
Çok büyük bir mucize olmazsa şu an arazi olan kv düğünden sonra herseyi kendi yapmış gibi ortaya çıkacak. Hazırlıklı ve mesafeli olun. Arada sanki bir katkısı oldu da deyin. Nisanlinizda cemiyetin aranan simasi değil yani.

Konu sahibinin babası olmasa çok zora gireceklerdi, adamda yok doğru düzgün bi imkan. Altı üstü ortalamayı biraz zorlayan bir tip, tamam ezme ama bu kadar da şımartma da yani. Adam surat eğse konu sahibinin karnına ağrılar giriyor. Bi sperm için değer mi ya bunlara? Sokakta kaynıyor bu heriflerden. Konu sahibi sokağa çıksa 10 tanesini getirir ama o adam bi yağlı kapı daha bulamaz böyle.

Son düzenleme:
Bu arada evi babam verdi zaten, tadilat, mutfağı, salonu ve yatak odasını da babam yaptı.Nişanlım da düğünü, beyaz eşya aldı, birde alırsa oturma grubu alacak.

herşey zaten özellikle bizim tarafımızca ilerliyor gerçekten hiçbir konuda yardımı olmuyo
Her şey bizim tarafımızca ilerliyor derken neyi kastettiniz,ona göre yorum yapacağım. Çünkü bana göre yapılması gerekenleri eşinizle paylaşmışsınız. Sizin yapmanız gerekenleri babanızın yapıyor olması fark etmiyor,ya da eşinizin yapması gerekenleri kvnizin yapması gerektiği anlamına da gelmiyor bence. Düğün ile oturma grubu ne kadar tutacak mesela? Babanızın verdikleri kaç lira değerinde?

İşte madem girdi bu işe, zaptedecek. Çok açık vermis adama. Konu sahibi de bence içten içe çocuk bir olsun da diyor.

Katibim gene konuşmuş aşkitom.
Kız olsun erkek olsun çocuğuna ev verip eşya alıp evlendiren tipler bana doğruyu yapıyormuş gibi gelmiyor be canım. Çocuğumu okuturum eyvallah. Ama evlendirmem ya. Destek belki olabilirim,o da çocuğum yeterince sorumluluk sahibiyse. Atıyorum ev almıştır,arabasını alabilirim,eski arabası varsa yükseltirim. Ama asla kalkıp da full kadro evlendirmem,o kadar delirmedim daha

Zaten baba da anladığım kadarıyla vicdan yükünden yapıyor, ben elimden geleni yaptım deyip çekilecek kenarına, aman aman takipçisi olacağını sanmıyorum açıkçası.

Yani emek yok.ev tadilat oluyo sormuyo bişi lazım mı diye.Yada beni arayıp hatır yardım lazım mı aormuyo ama düğüne gerek yoktu diye negatif yapıyo.Herşey maddiyat da değil ki.Karşı taraf düğünde isteksiz ama maşallah en baştan herkesi çağırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…