- 8 Nisan 2022
- 1.679
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Şimdi yoldalar tatile gidiyorlar akşam vardınız mı nasıl geçti diye sorayım mı mesela ? İçimden gelmiyor ama negatiflik sürerse diye de istemiyorum tamamen nişanlım İçin açıkçası , belki sadece bir mesaj atarım ama inanın içimden soğuma geldi.Ne yazsam mesela ?İpleri baştan eline vermişsiniz. Nisanlinizin ikinci evliliği olabilir ama sizin ilk evliliginiz kayinvalideniz bunu göze alarak bu işlere kalkişmaliydi. İçinizde kalmayacak şekilde istediğinizi yapın düğünden sonra da kayinvalideyi arayıp sormayın.
Bence sormayın.Şimdi yoldalar tatile gidiyorlar akşam vardınız mı nasıl geçti diye sorayım mı mesela ? İçimden gelmiyor ama negatiflik sürerse diye de istemiyorum tamamen nişanlım İçin açıkçası , belki sadece bir mesaj atarım ama inanın içimden soğuma geldi.Ne yazsam mesela ?
Araniz iyi olsa da bunu asla yapmayin ne alaka cocugunuz mu kv de vardin mi diye sorcaksiniz? Bence fazla bile samimisiniz biraz mesafe koyun olsun bitsin, mesafe kotu gecinmek degil birbirinin hayatina karismamaktir. En fazla donduklerinde laf lafi acinca nasil gecti tatil dersiniz ki buna bile gerek yok:)Şimdi yoldalar tatile gidiyorlar akşam vardınız mı nasıl geçti diye sorayım mı mesela ? İçimden gelmiyor ama negatiflik sürerse diye de istemiyorum tamamen nişanlım İçin açıkçası , belki sadece bir mesaj atarım ama inanın içimden soğuma geldi.Ne yazsam mesela ?
Dediğim gibi bunların hepsini babam yaptıysa düğün dernek misafir evlilik hakkında ne kayınvalideyle nede görümceyle konuşmam.Dış kapının mandalı olduklarını soğukkanlılıkla hissetiririm.Dahil olmaya çalışsalar,veya fikir beyan ederlerse inadına tam aksini söyler, aa yok ben öyle yapmayacağım,ben öyle düşünmüyorum biz böyle karar aldık diye delirtirim.Evimi babam verse,tadilatımı babam yaptırsa,kınamı babam yapsa,mutfak ve salonu babam yapsa. Kayınvalideye affedersiniz siz kimsiniz tanıyamadım derdim
Ne gerek var ay aklıma bile gelmezdi nasıl geçti diye sormakŞimdi yoldalar tatile gidiyorlar akşam vardınız mı nasıl geçti diye sorayım mı mesela ? İçimden gelmiyor ama negatiflik sürerse diye de istemiyorum tamamen nişanlım İçin açıkçası , belki sadece bir mesaj atarım ama inanın içimden soğuma geldi.Ne yazsam mesela ?
Katılıyorum , sormazdım bananeNe gerek var ay aklıma bile gelmezdi nasıl geçti diye sormak
Aynen benim de öyle.Ne gerek var ay aklıma bile gelmezdi nasıl geçti diye sormak
Evet evet bazı insanlar aşırı samimi geliyor bana ya bilmiyorum. Hal böyle olunca da ayrılık tez geliyorAynen benim de öyle.
Kocam ararsa selam söylerim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?