- 8 Nisan 2022
- 1.679
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Şunu gördüm ama ben aile ile ilgili laf sokunca nişanlımda ters tepiyOlacak. Kaçış yok. Şimdiden yerlerini gösterin, siz düşüneceğinize nişanlınız düşünsün, Itsgalatea 'nın tersi pis, azcık doğru durayım da beni de haşlamasın desin.
Babamın evi babamın üzerine.Kira vs almayacak bir beklentisi yok ama tapu ondaEvi içini vs babanız veriyor derken, babanın üstünemi? Yada senin üstünemi?
Aksi bi durumda hiçbir katkısı olmadığı halde yarısını bölmesine istemem senin adına.
Ayrıca nişanlınında başta düğün vs istememesini çok saçma buldum. Senin ilk evliliğin ve sen istemesende sana kendisi içinde kalmasın yapalım vs demeli. Yapar yapmazsın o senin tercihin.
Sürekli böyle olumsuz konuşan birine açıkçası ben misafir kotası koyardım. Hem isteme hem olumsuz konuş ve yorum yap.
Hiçbirşeye yardımcı olmuyorsan, bi zahmet fikirde beyan etme.
Açıkçası ben sizi fazla hoşgörülü buldum.
Babamın evi babamın üzerine.Kira vs almayacak bir beklentisi yok ama tapu onda
yok daha neler bir de özür dileseydiniz.Vedalaşırken kötü ayrılmadım zaten sizi seviyorum aklınız kalmasın da dedim.
Yani mesela benim üstüme evlenmeden önce tapu olsa evlendikten sonra yine bölünüyor mu çok saçmaSevindim en azından aksi bi durumda birşey talep edemez. Dediğim gibi biraz fazla hoşgörülü buldum seni ve aileni
Artık işte dün diyeceğimi dedim. Vedalaşırken kötü ayrılmadım zaten sizi seviyorum aklınız kalmasın da dedim.Ama işte daha fazlasına da gerek yok demek ki.Belki de zaten o da samimi olmak istemiyordur.çünkü samimiyet demek külfet demek.Zaten o yapıda birinin isteyeceğini de sanmiyorum
merak ettiğim acaba baba ev vermeseydi , eşyaları düzmeseydi yine evlenecekmiydi damat bey?Aynen ben de babaya çok şaşırdım.
İnsan evladına niye bunu yapar ki?
Hadi bu küçük kızımız bilmiyor baba,tecrübelidir,kızının kıymeti olmayacak bunu çok iyi biliyordur.
Benide evlatlik alirmi acaba babasiEvi baba vermiş içini baba ayarlıyor temizlik babada ohhh ne ala memleket damada bi hediye paketi yapıp gelmesi kalıyor
Siz baya korkuyorsunuz bu adamdan. Her şeyi önüne seren kaç kadın bulabilecek? Onun korkması lazım değil mi?Şunu gördüm ama ben aile ile ilgili laf sokunca nişanlımda ters tepiynun ince ayarını yapmam lazım yani dur yapma etme nasıl denir ki ?
yani o zaman işte uzak durumdan mecburen biraz mesafeli olmak zorundayımHiç bu işlerden anlamadığınız baba kız belli. Evlenip de onun masraf yapma dönemi bitince öyle bir samimiyet isteyecek ki.
Ah ya bide şunu ben anlasam keşkeSiz baya korkuyorsunuz bu adamdan. Her şeyi önüne seren kaç kadın bulabilecek? Onun korkması lazım değil mi?
Yine bir altın c.klu bosanmis adamAh ya bide şunu ben anlasam keşke
Artık mesafeyi korumalıyım bunu kesin anladımHımmm.
Anladım.
Siz ailecek bile bile çıkmaza yürüyorsunuz.
O zaman siz bilirsiniz yapacak bir şey yok.
İşte bazıları böyle şanslı oluyor katip adam korkacağına sürekli kızcağız tetikte aman üzülmesin aman birşey olmasın diye. Bazı şeyler tecrübe işte. Yaşanmadan öğrenilmiyor.Siz baya korkuyorsunuz bu adamdan. Her şeyi önüne seren kaç kadın bulabilecek? Onun korkması lazım değil mi?
Kendi pislikleri açığa çıkması konusu neden öyle dediniz ?Normalde böyle konularda babalara üzülürüm ama sizin babanız kendi pislikleri açığa çıktığı için, affettirme amaçlı bu kadsr verici davranıyor muhtemelen. O konuda bir şey deneyeceğim o yüzden.
Kayinvalide konusunda da kendi yapmıyor zaten karışmasın yahu kina da yaparsınız düğünde. Heves kaçırmaya ne gerek var?
Bir sey yapmama konusunda da nişanlıniz ikinci evliliğini yapacak olan koca adam kendi yapsın ne yapacaksa. Birikimi vardı diyordunuz, borca girmeden alsin alacağını, siz zaten baba kaynaklı yeterince şey yapmışsınız. Düğün sonrası birde borç ödemeyin.
Peki uzak durursan ben üzülürüm derse nişanlınız ne yapacaksınız? Bunu oturun evlenmeden önce bir düşünün.. lütfen beni yanlış anlamayın, ama evlilik bazen hakkını koruman gereken bir kurtlar sofrası haline gelebiliyor, babanız en baştan vermiş ipleri. Mecbur artık siz dişli olacaksınız.yani o zaman işte uzak durumdan mecburen biraz mesafeli olmak zorundayım
Kadınların ve ailelerinin bu kadar verici olması doğal değil, zaten bunu kaldıracak bir aile ve toplum yapımız yok, illa bi yerde cortluyor o iş. Destek olmayı geçmiş, artık aileniz sizi bildiğin finanse ediyor ama bunun bi getirisi de yok, normalde sözü de nazı da geçen taraf siz olmanız gerekir ne var ki deli gibi korkuyorsunuz nişanlınızdan. Kölelik bu resmen.Ah ya bide şunu ben anlasam keşke
Daha az arar sorarım yapmıyorsa KV kendisi de biraz mesafeli kalır becerebilirim umarımPeki uzak durursan ben üzülürüm derse nişanlınız ne yapacaksınız? Bunu oturun evlenmeden önce bir düşünün.. lütfen beni yanlış anlamayın, ama evlilik bazen hakkını koruman gereken bir kurtlar sofrası haline gelebiliyor, babanız en baştan vermiş ipleri. Mecbur artık siz dişli olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?