Evet ilk zamanlar öyleydi. Eşim hep ben istemiyorum ben beğenmedim şeklinde yaklaşıyordu bu seferde sen karısma karı gibi herşeye avukatımısın sana ne oluyor gibi çirkin dönüşleri oldu. Sonra dayanamadım artık ben doğrudan söylemeye basladım cünkü ne yaparsak yapalım zaten hep onun isteği olmalı. Tam bir narsist kişilik. İtaat bekliyor olmadığında istediği şey ortalığı birbirine katacak tipte bir kadın.Ben zaten her yol denendiyse uzlaşmak için uzak durmaya katılıyorum Sadece kendimi öne atmazdim eşiniz evlat hoşgörülür Ben maşa varken elimi direkt ateşe sokmam.Sınırları onun üzerinden daha kesin çizebilirdiniz sadece ben ona bırakırdım tavır tepki olayını oğlun dedi oğlun yaptı oğlun istedi vs .Bu yonlendirme hem sizin istediğinizi gerçek kılar hemde sizi acik hedef yapmaz olaylara sadece bir yöntem buda.Cunku bu tarz vakalar belli yıllardan sonra ama annem haklı ne var bunda ya da dönebiliyor.Hakkinizda iyisi olsun dilerim.
Anlıyorum canım üzme canını inan küçücük olay esin arkandaysa onu bunu takma hiçCok doldum gerçekten bana etmediğini bırakmadı. Bir kaç arkadas sormustu durumu yetersiz mi niye böyle yapıyor diye hayır mağazayı satın alabilecek maddi güce sahip. Diyorum ya o alamadığından değil maksat ucuza kaçmak olsun kurnazlık yapmak beni sinir etmek istiyor. Ama gerçekten kaldıramıyorum konuşmak yüzünü görmek istemiyorum. Henüz doğum yapmadım bu kadına yüz vermeye devam etmiş olsaydım lohusalıkta tepeme cıkacaktı. Haddini bilsin
Pazarlarda 2cı el zıbın mı satılıyorHayır değil idare edebilecek durumdayım. Ama kendsi bizi düşük görmüş demekki. Kendi kızı ve diğer oğluna veremeyrceği seyleri bizde değerlendirmek istiyor sanırım
Sevgisiz gercekten. Kendi annesini bile nasıl azarlıyor bi bilseniz. Herkesin odak noktası o olacak herkes ona itaat edecek o konuşurken bile kimse tek kelime etmeyecek .. cins biri. Dediğin gibi bu el. Halası yapar mı bunu insana hayret ediyorumBir kadin, kizi yerine koymasi gereken baska birinin evladina (hem de torununu tasiyor) ne kadar kotu ve acimasiz olabiliyor di mi...Gerci orda kendi ogluna bile laf etmis kaldi ki seni sevecek, sevgisiz sefkat yoksunu bi kadin...Hadi o el...Ben bunu kendi akrabamda da goruyorum...Bak benim babam öldü ve babam olur olmez, babamin kiz kardesi bana her turlu mobbingi yapmaya basladi firsat bu firsat...Sevgisiz insanlarla muhatap olmayacaksin ya da min. sekilde...Bisey mi aldi tsk edip susacaksin ne yorum ne bisey...
Dedim ya 2.el olup olmadığını sordum ne evet diyor nede hayır. Ama buruşuk kırış kırış etiketsiz paketsiz bir şey. Ne olduğu nerden geldiği belli değil insanın çıldırası geliyorPazarlarda 2cı el zıbın mı satılıyor
Sevgisiz gercekten. Kendi annesini bile nasıl azarlıyor bi bilseniz. Herkesin odak noktası o olacak herkes ona itaat edecek o konuşurken bile kimse tek kelime etmeyecek .. cins biri. Dediğin gibi bu el. Halası yapar mı bunu insana hayret ediyorum
Gerçekten öyle kendi annesine yaptığı zorbalığı görseniz el kızı olarak bana bunları yapması o kadar normal kiBenim kendi dedigime de ilgi gosterdigin icin tesekkur ederim...Evet halam bana sahip cikip daha cok bagrina basmasi gerekirken (ki gercekten oyle buyuk beklentilerim yoktu kimseden sonucta kocaman kadinim da) bana babam oldugunden beri daha da zorbalasti...Ama senin konunla alakasi su, ben halam baktigimda kendi kizina karsi da bi sevgisizlik gordum ve dedim ki sorun sen degilsin o kendi kizina sefkat gostermiyor sana mi gosterecek tabi ki sana zorbalik yapacak...Sen de oyle bak yani olaya ve mumkun oldugunca uzak dur cunku bu tur insanlardan hicbi beklentin olmasin...2.el kiyafet almak tam da ona uygun bi davranis baktiginda, sasirma yani evet sevgisiz biri gidip sevgiyle hediye secse esas sasirirdik...
..
Konu açacak bir durum yok o halde anlayamadm ben siziYok kabul edip ona harika bir şey yapmıs gibi o fırsatı vermem umrumdada değil yaşı başı. Yaşının insanı gibi davransın gerekirse ben ona anlayacağı dilden konuşacağım ve zerre umrumdada değil ne düşündüğü
Anlamayacak bir şey yok. O an derdimi paylaşmak istedim ve konu açtım. Acıp acmama insiyatifimi kullanarak. Gerek olup olmadığı kararını ben verebilirim kendi konum ile ilggiliKonu açacak bir durum yok o halde anlayamadm ben sizi
Sakın geri adım atmayın. Gösterdiğiniz her tolerans size daha büyük saygısızlık olarak geri döner.Durum güncellemesi hala beni yada oğlunu aramadı allahım sana çok şüküüürr. Sanırım oldu bu kez
ben olsam alır kenara koyar ve giydirmezdim konu uzamazdıKabul etmedim resim atmıstı iade edebilirsin ben giydirmeyi tercih etmiyorum dedim. Oda bozuldu işte
Asla atmam geri adım. Zaten konunun bu raddeye gelmesinin sebebi zamanında onun her edepsizliğine boyun eğmemdi.Sakın geri adım atmayın. Gösterdiğiniz her tolerans size daha büyük saygısızlık olarak geri döner.
Tabiki buda bir tercih ama ben bunu ilk kez düşüncesizlik yapan birine gösterebilirdim ama evlilik +nişanlılık +flört döneminde bana yaptığı o kadar cok saygısızlık var ki inanın bu sabrımı taşıran son damla oldu. Kendime yemin etmiştim beni bu kadar aşağıya cekiyor ya gün gelir benim yavruma aynısını yapmaya kalkarsa onu annesinden emdiği süte pişman edeceğim diye sanırım günü ve zamanı geliyor benim için.ben olsam alır kenara koyar ve giydirmezdim konu uzamazdı
eğer sorarsa da 2. el üstelik iç çamaşırı sayılacak bişeyi giydirmiyorum o an seni kırmamak için almıştım vs der geçerdim
keşke öyle yapsaydınız
kaynınız karışmasın herşeye o evli mi?
Bende Kadıköy Salı pazarının ikinci el kısmından çook alışveriş ettim güzel şeylerde oluyor ama kendime yaptım. Çocuğuma giydirmek istemem. Tabi şartlarım müsait olmaz mağazadan alamam vs onlar apayrı konular ama imkanım varken mümkün değil almam. Kendim giyeyim ama çocuğum temiz ürün kullansın. Zaten bağışıklık sistemleri gelişmemiş oluyorlar. Kullanmak istememekte haklısınız bence. Karşıda ki kişi de anlamıyorsa tamam diyip alıp kullanmayın. Boşuna başınız ağrımazHerkese merhaba,
Hamileliğimin son evrelerindeyim artık hormonlar tavan yapmıs sinirler gerilmiş durumda bende :)
Bugun ise şöyle bir durum oldu.
kv semt pazarından 2.el bir kaç parça zıbın tarzı şeyler almış resmini attı ilk basta anlamadım kırısık vs görünce pazardan alabileceği için sorun etmedim kesinlikle bende alıyorum ama etiketsiz olduğu için içim rahat etmediğinden sordum mağazadan mı aldın diye yok dedi işte ünlü markanın ürünlerini satan bir yer falan gibisinden anladım teşekkürler ama ben biraz pimpirikliyim mecbur kalmadıkça (aile yakınlarımın yeğenimin kıyafetlerinden bahsetmiyorum bu arada ) ikinci el ürünleri giydirme taraftarı değilim düşünmüşsün kesene bereket vs dedim yok ne kadar ayıp siz nasıl insanlarsınız (eşimle bana diyor kendisde benimle aynı fikirde olduğu için) bir dahada hiç bir şey almam bilmem ne yani böyle tartısma cıkacaksa almaman daha iyi olacak bizim için sağolasın dedim konuyu kapatmaya calıstım uzattıkça uzattı kaynım aradı eşime bağırıyor vs annem almıssa kabul edeceksiniz bilmem ne her konuda böyle çöpün kenarından bulduklarını alır eder zaten ama bari ilk torununa yapma ben bunu kabul etmek zorunda değilim ki ayıp etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum bu kadına
Not : kendisi bunu daha öncede yapmak istedi ben kibarca reddettim kabul etmeyeceğimi söyledim ona rağmen yaptı
Benimkide kırık dökük iki oyuncak göndermişti aldım ayakkabılıgın süütne attım ordan çöpe çıakrıyoruz genelde ambalaj karton felan olunca cümle aleme yayıyo bunları niye attınız çocuk oynasaydı. Bilerek yapıyolarHerkese merhaba,
Hamileliğimin son evrelerindeyim artık hormonlar tavan yapmıs sinirler gerilmiş durumda bende :)
Bugun ise şöyle bir durum oldu.
kv semt pazarından 2.el bir kaç parça zıbın tarzı şeyler almış resmini attı ilk basta anlamadım kırısık vs görünce pazardan alabileceği için sorun etmedim kesinlikle bende alıyorum ama etiketsiz olduğu için içim rahat etmediğinden sordum mağazadan mı aldın diye yok dedi işte ünlü markanın ürünlerini satan bir yer falan gibisinden anladım teşekkürler ama ben biraz pimpirikliyim mecbur kalmadıkça (aile yakınlarımın yeğenimin kıyafetlerinden bahsetmiyorum bu arada ) ikinci el ürünleri giydirme taraftarı değilim düşünmüşsün kesene bereket vs dedim yok ne kadar ayıp siz nasıl insanlarsınız (eşimle bana diyor kendisde benimle aynı fikirde olduğu için) bir dahada hiç bir şey almam bilmem ne yani böyle tartısma cıkacaksa almaman daha iyi olacak bizim için sağolasın dedim konuyu kapatmaya calıstım uzattıkça uzattı kaynım aradı eşime bağırıyor vs annem almıssa kabul edeceksiniz bilmem ne her konuda böyle çöpün kenarından bulduklarını alır eder zaten ama bari ilk torununa yapma ben bunu kabul etmek zorunda değilim ki ayıp etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum bu kadına
Not : kendisi bunu daha öncede yapmak istedi ben kibarca reddettim kabul etmeyeceğimi söyledim ona rağmen yaptı
Mikrobu falan kapar neyin ne oldugu bilmiyoruz ki kabul etmemeniz iyi oldu. Ikinci el alacagina yepyeniden alsaydi? Bosverin bebeginiz icin sakin kalmaniz gerek. Muhataba almayin doguma kadar görüsmeyin sizin sagliginiz acisindan da relax olmaniz gerekirBende kabul etmedim kaynım basladı eşime bağırmaya tabiki oda ona karsılık verdi konu uzadı benim tercihimden dolayı niye olay bu raddeye geldi cidden anlamadım suan sinirden ağlıyorum
pardon çingene zevksiz derkenTabiki buda bir tercih ama ben bunu ilk kez düşüncesizlik yapan birine gösterebilirdim ama evlilik +nişanlılık +flört döneminde bana yaptığı o kadar cok saygısızlık var ki inanın bu sabrımı taşıran son damla oldu. Kendime yemin etmiştim beni bu kadar aşağıya cekiyor ya gün gelir benim yavruma aynısını yapmaya kalkarsa onu annesinden emdiği süte pişman edeceğim diye sanırım günü ve zamanı geliyor benim için.
Zor bela ve bir hevesle aldığım bir kaç parça bebek eşyasını onlara gösterme gafletinde bulundum bana neler dedi ne çingeneliğim kaldı ne zevksizliğim. Bir de ne diyor biliyor musunuz babaannesi ölmedi daha ben her şeyin en güzelini alırım torunuma .. evettt bu bir kaç el bezi tarzı zıbınla göstermiş oldu ölmediğini :)
Kaynım bekar. Kendinde o haddi bulmuş olacakki eşime hesap sordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?