Kayınvalide ile tartısmam

Evet ilk zamanlar öyleydi. Eşim hep ben istemiyorum ben beğenmedim şeklinde yaklaşıyordu bu seferde sen karısma karı gibi herşeye avukatımısın sana ne oluyor gibi çirkin dönüşleri oldu. Sonra dayanamadım artık ben doğrudan söylemeye basladım cünkü ne yaparsak yapalım zaten hep onun isteği olmalı. Tam bir narsist kişilik. İtaat bekliyor olmadığında istediği şey ortalığı birbirine katacak tipte bir kadın.

Anlıyorum canım üzme canını inan küçücük olay esin arkandaysa onu bunu takma hiç

Bir kadin, kizi yerine koymasi gereken baska birinin evladina (hem de torununu tasiyor) ne kadar kotu ve acimasiz olabiliyor di mi...Gerci orda kendi ogluna bile laf etmis kaldi ki seni sevecek, sevgisiz sefkat yoksunu bi kadin...Hadi o el...Ben bunu kendi akrabamda da goruyorum...Bak benim babam öldü ve babam olur olmez, babamin kiz kardesi bana her turlu mobbingi yapmaya basladi firsat bu firsat...Sevgisiz insanlarla muhatap olmayacaksin ya da min. sekilde...Bisey mi aldi tsk edip susacaksin ne yorum ne bisey...

Sevgisiz gercekten. Kendi annesini bile nasıl azarlıyor bi bilseniz. Herkesin odak noktası o olacak herkes ona itaat edecek o konuşurken bile kimse tek kelime etmeyecek .. cins biri. Dediğin gibi bu el. Halası yapar mı bunu insana hayret ediyorum

Benim kendi dedigime de ilgi gosterdigin icin tesekkur ederim...Evet halam bana sahip cikip daha cok bagrina basmasi gerekirken (ki gercekten oyle buyuk beklentilerim yoktu kimseden sonucta kocaman kadinim da) bana babam oldugunden beri daha da zorbalasti...Ama senin konunla alakasi su, ben halam baktigimda kendi kizina karsi da bi sevgisizlik gordum ve dedim ki sorun sen degilsin o kendi kizina sefkat gostermiyor sana mi gosterecek tabi ki sana zorbalik yapacak...Sen de oyle bak yani olaya ve mumkun oldugunca uzak dur cunku bu tur insanlardan hicbi beklentin olmasin...2.el kiyafet almak tam da ona uygun bi davranis baktiginda, sasirma yani evet sevgisiz biri gidip sevgiyle hediye secse esas sasirirdik...
..

Gerçekten öyle kendi annesine yaptığı zorbalığı görseniz el kızı olarak bana bunları yapması o kadar normal ki

Konu açacak bir durum yok o halde anlayamadm ben sizi

Durum güncellemesi hala beni yada oğlunu aramadı allahım sana çok şüküüürr. Sanırım oldu bu kez

Kabul etmedim resim atmıstı iade edebilirsin ben giydirmeyi tercih etmiyorum dedim. Oda bozuldu işte
ben olsam alır kenara koyar ve giydirmezdim konu uzamazdı
eğer sorarsa da 2. el üstelik iç çamaşırı sayılacak bişeyi giydirmiyorum o an seni kırmamak için almıştım vs der geçerdim
keşke öyle yapsaydınız

kaynınız karışmasın herşeye o evli mi?

Tabiki buda bir tercih ama ben bunu ilk kez düşüncesizlik yapan birine gösterebilirdim ama evlilik +nişanlılık +flört döneminde bana yaptığı o kadar cok saygısızlık var ki inanın bu sabrımı taşıran son damla oldu. Kendime yemin etmiştim beni bu kadar aşağıya cekiyor ya gün gelir benim yavruma aynısını yapmaya kalkarsa onu annesinden emdiği süte pişman edeceğim diye sanırım günü ve zamanı geliyor benim için.
Zor bela ve bir hevesle aldığım bir kaç parça bebek eşyasını onlara gösterme gafletinde bulundum bana neler dedi ne çingeneliğim kaldı ne zevksizliğim. Bir de ne diyor biliyor musunuz babaannesi ölmedi daha ben her şeyin en güzelini alırım torunuma .. evettt bu bir kaç el bezi tarzı zıbınla göstermiş oldu ölmediğini :)
Kaynım bekar. Kendinde o haddi bulmuş olacakki eşime hesap sordu..

Bende Kadıköy Salı pazarının ikinci el kısmından çook alışveriş ettim güzel şeylerde oluyor ama kendime yaptım. Çocuğuma giydirmek istemem. Tabi şartlarım müsait olmaz mağazadan alamam vs onlar apayrı konular ama imkanım varken mümkün değil almam. Kendim giyeyim ama çocuğum temiz ürün kullansın. Zaten bağışıklık sistemleri gelişmemiş oluyorlar. Kullanmak istememekte haklısınız bence. Karşıda ki kişi de anlamıyorsa tamam diyip alıp kullanmayın. Boşuna başınız ağrımaz

Benimkide kırık dökük iki oyuncak göndermişti aldım ayakkabılıgın süütne attım ordan çöpe çıakrıyoruz genelde ambalaj karton felan olunca cümle aleme yayıyo bunları niye attınız çocuk oynasaydı. Bilerek yapıyolar

Kızım ailenin ilk torunu. benim de ilk çocuğum olması nedeniyle asla ikinci el almadım hiç bir şeyi, insan özeniyor çünkü. Binlerce kıyafeti olmadı ama olanlar yetti de arttı. Ama anneannem, babaannemin bana yaptıkları bebek battaniyelerini, bazı gerekli parçaları kullandım kızımda, şimdi de saklıyorum. belki benim torunumda da kullanılır, kullanılmasa da hatırası var.

Sizi burada haklı buldum. Bu şekilde hatırası olan şeyler verilseydi belki kullanmasanız da saklardınız. Ama yalan söyleyerek size ikinci el bebek kıyafetlerini resmen kakalamaya çalışmış. İyi etmişsiniz tartışarak.

Bende kabul etmedim kaynım basladı eşime bağırmaya tabiki oda ona karsılık verdi konu uzadı benim tercihimden dolayı niye olay bu raddeye geldi cidden anlamadım suan sinirden ağlıyorum
Mikrobu falan kapar neyin ne oldugu bilmiyoruz ki kabul etmemeniz iyi oldu. Ikinci el alacagina yepyeniden alsaydi? Bosverin bebeginiz icin sakin kalmaniz gerek. Muhataba almayin doguma kadar görüsmeyin sizin sagliginiz acisindan da relax olmaniz gerekir

pardon çingene zevksiz derken
haddini bil diyip bir daha görüşmeseydiniz keşke

terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…