Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalide ile tartısmam
- Konu Sahibi pumpkiinn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok kabul edip ona harika bir şey yapmıs gibi o fırsatı vermem umrumdada değil yaşı başı. Yaşının insanı gibi davransın gerekirse ben ona anlayacağı dilden konuşacağım ve zerre umrumdada değil ne düşündüğüBende begendim giydiriyorum demem zaten alir tesekkur eder çöpe atarim sorarsada ben 2. El giydirmeyi tercih etmiyorum der gecerim gereksiz polemik yaratamam o anda degmez kendime dert mi yok baska ... ugrasin bakalim pisirebileceginizi saniyorsaniz 50 kusur yasindaki insanlari pişirin tabi .. cahil her zaman cahildir düzelmez cahile laf anlatmayi ,adam etmeye calismayi birakali cok oldu
Uzatmasaydım inanın daha beterini yapacaktı. Simdi tepki vermesem sonra tepeme çıkacaktı umrumda değilaa çok güzel ne gerek vardı diyerek hediyeyi alıp giydirip giydirmemek size kalmış bir şey tabi hamilelik hormonları anlayabiliyorum ama uzatmayın bence bu konuyu çünkü kızacağınız üzüleceğiniz bir şey yok
Parasının olmadığından değil dediğini yaptırsın diye alıyor ama artık hiç bişi onun istediği gibi olmayacakBende kabul etmezdim. Iyi yapmışsın. Ne oldugu belli olmayan şeyi bebegime giydiremem. Zaten çok pahali bişey degil ki 2. El alcak kadar
- 14 Temmuz 2023
- 2.924
- 3.010
- 53
- 22
Iyi yapiyorsun kararinda sınırını çek sonra bebek olunca çok karışmak istiycekParasının olmadığından değil dediğini yaptırsın diye alıyor ama artık hiç bişi onun istediği gibi olmayacak
- 8 Şubat 2024
- 4.071
- 5.931
- 73
Belli bir anlaşmazlık var galiba yoksa sorun çok basit.Yani teşekkür edip alıp goydirmemek daha kolay olurdu.Sanirim bunu istemediniz çünkü sizin dediğiniz tam anlaşılmalı ve bu getceklesmeliydi degilmi.Tabiki size önceden ne söylendi ne yapıldı bilemem siz pimpirikli sizin tabirinizle olabilirsiniz.Cok doğal lakin gerçek pimpirikletin bile sınırlarını aşan sevdikleri vardır biliyoruz.Kayinvalidenizi sevmiyorsunuz belki net böyle demem.Sinirlarinizi şimdiden çizmek istemenizi de anlıyorum.Genede bu yolu onermezdim.Devaminda çok işe yaramayabilir.Olaylari büyütmeden ve karşı tarafın hak arayışına getirmeden koruyun sınırlarınızı.
Yorumunuz ve yönlendirmeniz için çok tesekkür ederim lakin karsı tarafın utabma duygusu yok her defasında daha kötüsüyle karsılastığım için bu sınırı çizmek zorundayım ve umrumda değil üzülüp kırılmasıBelli bir anlaşmazlık var galiba yoksa sorun çok basit.Yani teşekkür edip alıp goydirmemek daha kolay olurdu.Sanirim bunu istemediniz çünkü sizin dediğiniz tam anlaşılmalı ve bu getceklesmeliydi degilmi.Tabiki size önceden ne söylendi ne yapıldı bilemem siz pimpirikli sizin tabirinizle olabilirsiniz.Cok doğal lakin gerçek pimpirikletin bile sınırlarını aşan sevdikleri vardır biliyoruz.Kayinvalidenizi sevmiyorsunuz belki net böyle demem.Sinirlarinizi şimdiden çizmek istemenizi de anlıyorum.Genede bu yolu onermezdim.Devaminda çok işe yaramayabilir.Olaylari büyütmeden ve karşı tarafın hak arayışına getirmeden koruyun sınırlarınızı.
Uyuzun ta kendisi o. O yuzden korkmuyor demekki böyle salgından vsuyuz salgını var, sakın sakın
Bide benim ona gösterecek tevazu kredim tükendi artık. O kadar suistimal etti ki o kadar pişman etti ki beni artık gerçekten kendimi ve çekirdek ailemi korumaya almış durumdayım. Kadın gerçekten yürüyen bir tehlike.. sevmiyor değilim nefreeett ediyorum rüyalarıma giriyor uykularım kaçıyor o derece bir duygu besliyorum kendisine. Şu 2-3 gündür sesi soluğu cıkmıyor ya yeniden doğmus gibi hissediyorum kendimiBelli bir anlaşmazlık var galiba yoksa sorun çok basit.Yani teşekkür edip alıp goydirmemek daha kolay olurdu.Sanirim bunu istemediniz çünkü sizin dediğiniz tam anlaşılmalı ve bu getceklesmeliydi degilmi.Tabiki size önceden ne söylendi ne yapıldı bilemem siz pimpirikli sizin tabirinizle olabilirsiniz.Cok doğal lakin gerçek pimpirikletin bile sınırlarını aşan sevdikleri vardır biliyoruz.Kayinvalidenizi sevmiyorsunuz belki net böyle demem.Sinirlarinizi şimdiden çizmek istemenizi de anlıyorum.Genede bu yolu onermezdim.Devaminda çok işe yaramayabilir.Olaylari büyütmeden ve karşı tarafın hak arayışına getirmeden koruyun sınırlarınızı.
- 30 Kasım 2017
- 8.722
- 1
- 4.378
- 173
Bir insan bunu ya inadına yapar yada düşüncesizğinden. Ben olsam teşekkür eder alırım sonrada eşime söyler çöpe atarım.Herkese merhaba,
Hamileliğimin son evrelerindeyim artık hormonlar tavan yapmıs sinirler gerilmiş durumda bende :)
Bugun ise şöyle bir durum oldu.
kv semt pazarından 2.el bir kaç parça zıbın tarzı şeyler almış resmini attı ilk basta anlamadım kırısık vs görünce pazardan alabileceği için sorun etmedim kesinlikle bende alıyorum ama etiketsiz olduğu için içim rahat etmediğinden sordum mağazadan mı aldın diye yok dedi işte ünlü markanın ürünlerini satan bir yer falan gibisinden anladım teşekkürler ama ben biraz pimpirikliyim mecbur kalmadıkça (aile yakınlarımın yeğenimin kıyafetlerinden bahsetmiyorum bu arada ) ikinci el ürünleri giydirme taraftarı değilim düşünmüşsün kesene bereket vs dedim yok ne kadar ayıp siz nasıl insanlarsınız (eşimle bana diyor kendisde benimle aynı fikirde olduğu için) bir dahada hiç bir şey almam bilmem ne yani böyle tartısma cıkacaksa almaman daha iyi olacak bizim için sağolasın dedim konuyu kapatmaya calıstım uzattıkça uzattı kaynım aradı eşime bağırıyor vs annem almıssa kabul edeceksiniz bilmem ne her konuda böyle çöpün kenarından bulduklarını alır eder zaten ama bari ilk torununa yapma ben bunu kabul etmek zorunda değilim ki ayıp etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum bu kadına
Not : kendisi bunu daha öncede yapmak istedi ben kibarca reddettim kabul etmeyeceğimi söyledim ona rağmen yaptı
Kayınbiraderin aşırı gereksiz bir insan ben anlamıyorum kadın tartışmaların içinde kendisinin ne işi var ? Vasifi nedir kocan varken ?
Geçen sefer de bi kadın yazmıştı buraya kayınbiraderi arayıp bağırıp çağırmış Buda yeni moda oldu kayınların araması olaylara karışması felan. Ben olsam lafı yapıştırırım bişeye mecbur değiliz işine bak adının geçmediği olaylara bulaşma diye terbiyesiz görgüsüz.
- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
Salak mı bu kadın ya , 2. El bebek giysisi satın almak nedirHerkese merhaba,
Hamileliğimin son evrelerindeyim artık hormonlar tavan yapmıs sinirler gerilmiş durumda bende :)
Bugun ise şöyle bir durum oldu.
kv semt pazarından 2.el bir kaç parça zıbın tarzı şeyler almış resmini attı ilk basta anlamadım kırısık vs görünce pazardan alabileceği için sorun etmedim kesinlikle bende alıyorum ama etiketsiz olduğu için içim rahat etmediğinden sordum mağazadan mı aldın diye yok dedi işte ünlü markanın ürünlerini satan bir yer falan gibisinden anladım teşekkürler ama ben biraz pimpirikliyim mecbur kalmadıkça (aile yakınlarımın yeğenimin kıyafetlerinden bahsetmiyorum bu arada ) ikinci el ürünleri giydirme taraftarı değilim düşünmüşsün kesene bereket vs dedim yok ne kadar ayıp siz nasıl insanlarsınız (eşimle bana diyor kendisde benimle aynı fikirde olduğu için) bir dahada hiç bir şey almam bilmem ne yani böyle tartısma cıkacaksa almaman daha iyi olacak bizim için sağolasın dedim konuyu kapatmaya calıstım uzattıkça uzattı kaynım aradı eşime bağırıyor vs annem almıssa kabul edeceksiniz bilmem ne her konuda böyle çöpün kenarından bulduklarını alır eder zaten ama bari ilk torununa yapma ben bunu kabul etmek zorunda değilim ki ayıp etmek istemiyorum ama artık dayanamıyorum bu kadına
Not : kendisi bunu daha öncede yapmak istedi ben kibarca reddettim kabul etmeyeceğimi söyledim ona rağmen yaptı
Bu arkadasta her ikiside var. Hem düşüncesiz hem inatçı. Diyorum ki ben giydirmem bu 2.el aldığın tulumu sonra gidiyor artık çuval içinden mi seçti ne yaptı bilmiyorum burusuk kırısık etiketsiz saçma sapan zıbınları alıp geliyor. Yani kabul eder miyim? Ve niye edeyim. Canımızı dişimize taktık eşimle olabildiğince özen gösteriyorken sen bir babaanne olarak kendine nasıl yakıstırdın. Yani 3-4 zıbın toplam tutarı ne kadar olacakki sıfırını almak yerine gidip bilmediğin yerden alıyorsun. Bide kaynımın bu tavrı var tabi. Alıp çöpe atacaksınız. Emri vaki.. yok ya almıyorum güzel kardeşim cok beğendiysen al doğunca cocuğuna sen giydir. Ben karakterimi hiç edip insanları pohpohlayamam. Baştan bilsin neyin ne olduğunu. Bebeğimden önce bana etmediğini demediğini yapmadığını bırakmadı hep sustum eşim var arada dedim kimsenin kalbi kırılmasın dedim senelerce hep odalara kapanıp ağlayan ben oldum. Artık haddini bilecek. Bilmiyorsa torununu yedi kat yabancıdan bile daha az görecek yada hiç göremeyecek. Buda bir anne olarak benim en doğal hakkım.Bir insan bunu ya inadına yapar yada düşüncesizğinden. Ben olsam teşekkür eder alırım sonrada eşime söyler çöpe atarım.
Kayınbiraderin aşırı gereksiz bir insan ben anlamıyorum kadın tartışmaların içinde kendisinin ne işi var ? Vasifi nedir kocan varken ?
Geçen sefer de bi kadın yazmıştı buraya kayınbiraderi arayıp bağırıp çağırmış Buda yeni moda oldu kayınların araması olaylara karışması felan. Ben olsam lafı yapıştırırım bişeye mecbur değiliz işine bak adının geçmediği olaylara bulaşma diye terbiyesiz görgüsüz.
İnanın bilmiyorum. Bugune kadar yaptıklarında neye şaşırdıysam hep daha kötüsünü yaptı. Yani inanılmaz bir insana denk geldim hayatı sorguluyorumSalak mı bu kadın ya , 2. El bebek giysisi satın almak nedir
- 30 Kasım 2017
- 8.722
- 1
- 4.378
- 173
Sen haklısın zaten Bayada dolmuşsun çok üzüldüm sende hiç uzatma bikere hayır de küserse küssün. Tabi ki babaanne olarak daha heyecanlı olup daha iyisini alması gerekirdi. Durumu varmı yokmu bilmiyorum ama durumu sadece ona yetiyor olabilir mi Dicem ama zıbının parası dediğin gibi çok bişey değil.. bence hiç münakaşa olma doğum yaptın mı onu da kaçırdım yapmadıysan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hiç bebeği de kendini de strese sokma eşin de şimdi sinirlenir kaynında olaya karıştı ya baya doldurabilirler onu da erkekler için aile dedin mi duruyor herşey.. böyle şeyler tartışma olcak konu bile değil istemeyebilirsin elbette normal.Bu arkadasta her ikiside var. Hem düşüncesiz hem inatçı. Diyorum ki ben giydirmem bu 2.el aldığın tulumu sonra gidiyor artık çuval içinden mi seçti ne yaptı bilmiyorum burusuk kırısık etiketsiz saçma sapan zıbınları alıp geliyor. Yani kabul eder miyim? Ve niye edeyim. Canımızı dişimize taktık eşimle olabildiğince özen gösteriyorken sen bir babaanne olarak kendine nasıl yakıstırdın. Yani 3-4 zıbın toplam tutarı ne kadar olacakki sıfırını almak yerine gidip bilmediğin yerden alıyorsun. Bide kaynımın bu tavrı var tabi. Alıp çöpe atacaksınız. Emri vaki.. yok ya almıyorum güzel kardeşim cok beğendiysen al doğunca cocuğuna sen giydir. Ben karakterimi hiç edip insanları pohpohlayamam. Baştan bilsin neyin ne olduğunu. Bebeğimden önce bana etmediğini demediğini yapmadığını bırakmadı hep sustum eşim var arada dedim kimsenin kalbi kırılmasın dedim senelerce hep odalara kapanıp ağlayan ben oldum. Artık haddini bilecek. Bilmiyorsa torununu yedi kat yabancıdan bile daha az görecek yada hiç göremeyecek. Buda bir anne olarak benim en doğal hakkım.
- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
Sadece seninki değil , var böyle tuhaf kayınvalideler daha aşırıları da varİnanın bilmiyorum. Bugune kadar yaptıklarında neye şaşırdıysam hep daha kötüsünü yaptı. Yani inanılmaz bir insana denk geldim hayatı sorguluyorum
- 8 Şubat 2024
- 4.071
- 5.931
- 73
Ben zaten her yol denendiyse uzlaşmak için uzak durmaya katılıyorum Sadece kendimi öne atmazdim eşiniz evlat hoşgörülür Ben maşa varken elimi direkt ateşe sokmam.Sınırları onun üzerinden daha kesin çizebilirdiniz sadece ben ona bırakırdım tavır tepki olayını oğlun dedi oğlun yaptı oğlun istedi vs .Bu yonlendirme hem sizin istediğinizi gerçek kılar hemde sizi acik hedef yapmaz olaylara sadece bir yöntem buda.Cunku bu tarz vakalar belli yıllardan sonra ama annem haklı ne var bunda ya da dönebiliyor.Hakkinizda iyisi olsun dilerim.Yorumunuz ve yönlendirmeniz için çok tesekkür ederim lakin karsı tarafın utabma duygusu yok her defasında daha kötüsüyle karsılastığım için bu sınırı çizmek zorundayım ve umrumda değil üzülüp kırılması
Cok doldum gerçekten bana etmediğini bırakmadı. Bir kaç arkadas sormustu durumu yetersiz mi niye böyle yapıyor diye hayır mağazayı satın alabilecek maddi güce sahip. Diyorum ya o alamadığından değil maksat ucuza kaçmak olsun kurnazlık yapmak beni sinir etmek istiyor. Ama gerçekten kaldıramıyorum konuşmak yüzünü görmek istemiyorum. Henüz doğum yapmadım bu kadına yüz vermeye devam etmiş olsaydım lohusalıkta tepeme cıkacaktı. Haddini bilsinSen haklısın zaten Bayada dolmuşsun çok üzüldüm sende hiç uzatma bikere hayır de küserse küssün. Tabi ki babaanne olarak daha heyecanlı olup daha iyisini alması gerekirdi. Durumu varmı yokmu bilmiyorum ama durumu sadece ona yetiyor olabilir mi Dicem ama zıbının parası dediğin gibi çok bişey değil.. bence hiç münakaşa olma doğum yaptın mı onu da kaçırdım yapmadıysan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hiç bebeği de kendini de strese sokma eşin de şimdi sinirlenir kaynında olaya karıştı ya baya doldurabilirler onu da erkekler için aile dedin mi duruyor herşey.. böyle şeyler tartışma olcak konu bile değil istemeyebilirsin elbette normal.
Şeytan görsün yüzlerini ne diyeyimSadece seninki değil , var böyle tuhaf kayınvalideler daha aşırıları da var