Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı?

Evet bence de. Dünde annesinin daha çok genç olduğunu söyledim farklı bir konuda. O da biliyor farkında her şeyin aslında.
Bende aynı şeyi söyledim. evlenmeyip istedikleri kadar analarına baksınlar.
ha bir de saglık sorunu yokken ya da gencken; sıze bunu empoze etmeye calısan bır es, zaman gectıkce , annesını sızın cocugunuz halıne getırır. bızzat yasadım ve yasayan da cok. yanı sımdıden boyleyse, ılerde annesı cocugunuz gıbı olacak, demedı demeyın. anneme bakalım, annem uzulur, annem sıkılır, tek kalmasın. yanı resmen sadece aranızda yatmayacak onun dısında hayatının hem mekan hem zaman olarak hep ıcınde olacak. sız 3 kısılık bır hayat ve evlılık yasayacaksınız yani.

anneniz size kufretse, unutursunuz affedersınız ama esınınızın annesı bır sıtem etse ıcınızde kalır. yanı kaynana -gelın ılıskısı hıcbırseye benzemıyor. ustelık benım 2. evlılıgım, ılk evlılıgımde kaynana sorunu yasamamısken, sımdı yasıyorken ... sıze cok dogru ve net yorum yapabılırım.

ya da mesela sunu dıyeyım, teyzelerımle yasıtım, lıseyı bırlıkte okuduk, onları bıle annemden kıskanırım, aynı evde yasarken. yanı ısın ıcerısıne sevdıgınız adamın annesı olarak bır baska hem de yetıskın kadın gırdıgını dusunun, ogluna hukmedebılen, gerekırse analık hakkı kozunu da kullanabılecek bır kadın. yanı kulvarlar farklı, bır yarıs ıcınde gıbı olacaksınız ve asla gırmeyın boyle bır yarışa. cunku gunun sonunda, bır anneye kotuluk yapan, onu ıstemeyen, ya da onunla tartısan saygısız bırı olarak yansıtacaklar sizi. haklıyken, haksız oluyorsunuz toplumda bile maalesef. ve kaybedeceğiniz bir yarış oluyor maalesef bu.

ya da kazanacaksınız diyelim, savasa gırmeye deger mi, cok yorucu herseyden önce... asla yapmayın.

kıymetli ogluna, değer bıcmek ıcın evlendırıyor ki. toplumda evlı erkek evladı olacak, ovunecek, torunu olacak, annesı oglunu buyuttu bak evlendırdı dıyecekler ki kendıyle gurur duyacak. yani, kendısı ıcın evlendırıyor oglunu. annelerın, zıhnıyetı budur . cok okudum, inanın.

Evet çok doğru gerçekten. Bir çoğu aslında farkında olmadan çocuğu istismar ediyor. Duygusal anlamda. Dediğiniz gibi kocasından göremediği tüm her şeyi çocuklarından karşılamaya çalışıyorlar. Sonuç hüsran.
Hep aynı hiakeyeyse biz niye bile bile evleniyoruz ki ya o zaman.

En korktuğum şey bu benim için.. Kimseyi çocugum yapamam koca kadın. Yaşayamadığı hayatı 10 senedir yaşasaymış.
Ben ilişkiyi her zaman 2 kişi yaşamak istiyorum. 3 hiçbir şekilde olmaz. Bende 4'ü eklerim (işin şakası)
anneme bakalım, annem uzulur, annem sıkılır, tek kalmasın bu beni en çok tedirgin eden.
Aynı ev mümkün değil.

Evet annem olduğu için unuturum ama ben niye birinin annesinin bana karşı söylediği şeyi unutayım.
Gerçekten benzemiyor. 2 kadının bir erkeği paylaşamaması aynı şey.

Oğluna tam hükmedebiliyor mu şüpheliyim ondan ama acıtasyonla işlerinin tamamını yaptırıyor net. Yarış içinde olabileceğim bir yerde olmam daha iyi. Kötü her zaman gelinlerdir. Birde yeni bir kelime türemiş yeni nesil gelinler bu da şey demek galiba kaynana karşısında saygı demeyip ağzının payını veren vs.

Değmez tabi ki. Bunun garantisini almadan asla ciddi bir şeye kalkışmam.

Bu açıdan bakmamıştım. Doğru büyüttü okuttu evlendirdi. Kendi başarısı.

Ya ikna et ya da koşarak uzaklaş mümkün değil. 3 sene yaşamış biri olarak söylüyorum dünya iyisi de olsalar ol mu yooor. Eskiler ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler

Ya ikna et ya da koşarak uzaklaş mümkün değil. 3 sene yaşamış biri olarak söylüyorum dünya iyisi de olsalar ol mu yooor. Eskiler ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler
Sizce simdiden sevgiliyken ikna edersem sonrasında başıma kalır mı evlendiğimde? Sizde nasıl olmuştu?
Allah size baya sabır vermiş 3 sene bile çok.

Okumadım direk başlık için yazıyorum patlar bu iş. Oku burda beraber yaşayanları öyle gel bize sonra kararını söyle merak ediyorum okuyunca ne diyeceksin.

Sizce simdiden sevgiliyken ikna edersem sonrasında başıma kalır mı evlendiğimde? Sizde nasıl olmuştu?
Allah size baya sabır vermiş 3 sene bile çok.
o tamamen sevgilinize bağlı bir süre sonra annem yalnız ah vah yapıp sizi manipüle edebilir mi o potansiyel var mı? Biz pandemi zamanı 1 2 ay en fazla diye gittik bi baktım 3 sene olmuş iş sıkıntılatımız vs oldu baya bi mecbur kaldık ama hafızamdan silmek istiyorum o 3 seneyi.

düşünememiş der mesela

her bo.... u dusunen annesı, ınsan gıbı davranmayı beceremıyor ama dusunememıs oluyor
1-2 kere yapsalar da cahillik deseler tamam diyecem mesela ama yok annelerinin her günü ayrı vukuat ama asla kötü kalpli değil gariban olduğu için bilemiyor konuşmasını

Burcu akrep duygusal ve manipülasyona açık biri bende akrep burcuyum. Bazen bende onu manipüle ediyorum sonradan fark ediyorum falan.
3 sene çok uzun ya. Mecbur kalmak ayrı bir durum insan mecburken daha az batar bence.

1-2 kere yapsalar da cahillik deseler tamam diyecem mesela ama yok annelerinin her günü ayrı vukuat ama asla kötü kalpli değil gariban olduğu için bilemiyor konuşmasını
off hep aynı demagoji sıkıldık artık.
Birde buna inandığımızı düşünüyorlar. Annesi sadece ona gariban, eski toprak farkında değil shfs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…