Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı?

1 sene sonra , iyi ki bu kararı vermişim diyeceksiniz.

sonra pişman olmaktansa, şimdi zorla olsa da kararınızı uygulayın.

Bende öyle düşünüyorum, boşanma muhabbeti oldu. Kadın istemiyor. Artık çık aradan dedim bende sevgilime.
Biraz şu olaylar gündemdeyken boşanırsa ne olur falan diye konuşacağım. Bakalım tepkisi ne olacak. Ama benim düşüncem belli.

Umuttan kaynaklanan bir şey aslında. Süreç her şeyi gösterecek.
Bir insanın asla değişmeyeceğini bil , beklentilerini sıfıra indir harika bi yaşamın olur. Kaynanayla yaşamak zordur yani gelirine giderine kadar karışır yediğine içtiğine eve alıp almadıklarına davranışına kadar burnundan getirir , allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..

Amiinnnn
Bende aynı fikirdeyim bir insan 7 de neyse 70 de de odur.
Beklenti inmesi zor.
Kimse kaynana eline düşmesin cidden. Düşmanıma bile istemem.

Burcu akrep duygusal ve manipülasyona açık biri bende akrep burcuyum. Bazen bende onu manipüle ediyorum sonradan fark ediyorum falan.
3 sene çok uzun ya. Mecbur kalmak ayrı bir durum insan mecburken daha az batar bence.
Yok zehir oldu bana o 3 yıl nerdeyse boşanmanın eşiğine geldik benden sana tavsiye asla girme o toplara.

Amiinnnn
Bende aynı fikirdeyim bir insan 7 de neyse 70 de de odur.
Beklenti inmesi zor.
Kimse kaynana eline düşmesin cidden. Düşmanıma bile istemem.
Beklentiyi düşürmen çok kolay zor değil :) hiç kimseden bişey bekleme umursamaz bencil olursan kendi kıymetini bilirsen okadar kolay oluyor ki merak etme hayat kafana vura vurq öğretir ..

Beklentiyi düşürmen çok kolay zor değil :) hiç kimseden bişey bekleme umursamaz bencil olursan kendi kıymetini bilirsen okadar kolay oluyor ki merak etme hayat kafana vura vurq öğretir ..

Belli durumları gördükten sonra aslında düşürülür de işte.
Haklısınız hep zaten önce ailem kocam çocuklarım diye diye bu hale geliyoruz.

uyurken bile tedirgin olursun, ağız tadıyla bir haftasonu keyfi yapamazsın, cocukları onu gormeye cat kapı gelir, senin özel hayatın olmaz. hastalansa bile sen bakmak zorunda gıbı olursun, aynı evde oldugun ıcın. senın aılen bıle evıne rahat gelemez, tedırgın olurlar

daha neler neler, ben bızzat yasadım asla yapma bunu kendıne. kımse ıcın yapılmamalı, ne erkek yapsın ne de kadın. evlılık cok yıpranıyor, esımle bır kez kendı meselemızden tartısmadım, hep annesı oldu konu, annesınden dolayı bosanma noktasına geldım.

Ben şükür farklı ülkede yaşıyorum beraber yaşayanlara allah sabır versin iyi kaynanalara denk gelsinler zor insanla başa çıkmak yorucu

Ben şükür farklı ülkede yaşıyorum beraber yaşayanlara allah sabır versin iyi kaynanalara denk gelsinler zor insanla başa çıkmak yorucu
en güzeli, farklı semt, farklı şehir ya da sizinki gibi farklı ülke.

çünkü fiziki mesafe olunca, varlıkları da daha az oluyor

ha sorun cıkaran yıne cıkarır, bela olan yıne olur da, ama enazından bırsey olsa gorusmek ve gormek zorunda kalmıyorsunuz mesela bu sekılde. ama aynı apartman, ya da aynı evde yasamak, dunyanın en kotu durumu bence. herkes ıcın.

Allah ıyı kalplı ınsanlara, akıl ve merhametı olan ınsanlara, kendı kızının hayatına karısmayıp ogluna gelınıne de karısmaması gerektıgını farkeden ınsanlara denk getırsın herkesın. ugrasılmıyor valla kotuyle. ya sız de kotu ınsana donusuyorsunuz, ya da evlılıgınız darbe alıyor ve hatta bıtıyor

Düşüncesi bile berbat gerçekten.
Bir evde kaynana dahilse olacak olan her şey kötüleşiyor.
Benim ailem de tam olarak öyleler gelmezler.

Yapamam zaten çok ters gerçekten. Yani benzemiyoruz da birde. Muhtemelen boşanırım. Evlilik 2 kişi arasında yaşanmalı bana göre ama bunu nasıl anlayabilirim yani annesini seviyor mu yoksa farklı bir bağ mı var arasında çözmem gerekiyor.

Farklı semt olsa da yine de yakın oluyor her türlü ulasabiliyor. Aslında bir yurtdısı düşüncemiz var ama ben nasıl konuya girsem karar veremiyorum. Önceden hep karşıydım hayır diyordum ailemden uzaklaşacağım diye. Şimdi kv faktörü girince oraya gelemez ve saat farkı var diye mantıklı bulmaya başladım.
Sorun çıkartsa dahi yurtdışına taşınsak saat farkından kaynaklı telefondan konuşmaları çok daha az olur. Görüşmeleri de aynı şekilde tabi.
Amin insallah. Aminnn dua o kadar güzel ki.

farklı semt olsa da zor tabi

ayrı şehirler en güzeli. ben ilk evliliğimde tecrübe ettim, hem uzaktaydık hem de şu anki insanlardan çok daha iyi insanlardı, dürüst olmam gerekirse. o yüzden de sorun yaşamadık yıllarca.

sizin imkanınız varsa olabildiğince uzak olun, benim herkese tavsiyem budur. kendi annem bile kaynana olsa, başkasının kızının anneme yakın olmasını istemem. çünkü annem melek olsa da, melek kaynana olmayacak. 1 milyon anneden 1 tanesi , iyi kaynana olur. bu bir gerçek. Türk yapısında, özellikle erkek annelerinin hastalıklı bir bağ ve beklentisi oluyor cocuklarından da cocuklarının eslerının de.

buarada bazen inanın kız anneleri de benzer olabiliyor, o yüzden en güzeli her iki aileden de uzak olunması.

kadın, sizi hatta sizin annenizi bile kendine rakip görüyor. oglunu, hayatını paylasıyor hısıs ıle bır cocuk gıbı, bu ayıcık benim benim... ben buyuttum, ben dogurdum algısına gırıyor maalesef.

sonra sızın gelınlık ya da eslık ya da annelık ozellıklerınızı, kendısı ıle kendı donemı ıle kıyaslayıp sureklı bır laf soylemeler, ya da kendı kızları ıle bıle kıyaslama. gıydıgınıze yedıgınıze dısarı esınızle cıktıgınıza bıle yorum yapan, karısan bırı oluyor. ve bunlar ınsanı acayıp yukseltıyor, sureklı tartısma tartısma yoksa da gergın bır ortamda yasam devam edıyor bu da sızın esınıze gergın ya da soguk olmanıza bıle neden oluyor ya da esınız durumu farkedıp, sıze karsı tepkılı oluyor mesela. yanı bıtmez anlat anlat, etkılerını.

cocuk olsa daha da buyuk sorun, cocugunuza yedırdıgınız gıydırdgınıze bıle yorum yapan karısan, sızı etkısız eleman halıne getırıp cocugu da, oglumun parcası olarak, aynı zıhnıyette hastalıklı bır ruhla sahıplenen bırı oluyor. hayatınızdakı alanınız ve ozgurlugunuz kısacası, bır kaynanaya ne kadar yakın olursanız o kadar kısıtlanır. bu kesın.

erkeklerın hepsı annesını cok sever, anormal durum olmadıkca. yanı bızdekı ılıskılerden daha farklı onların arasındaki ılıskı. ama bır de sevgıye ek olarak %80 sevgıden cok , bagımlılık oluyor aralarında.

Ay yok saat farkı olsa da araşıyolar benim eşimde hergün telefonda :) uyduruyolar saati hiç merak etme ordan buraya da dilleri kavuşuyo da işte en azından uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…