Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı?

dünyanın en mağdur insanı olsa da, en melek annesi de olsa, sizinle annenizden bile daha yakın bir ilişkisi bile olsa... asla beraber oturmayın cunku en guzel ılıskı bıle bozuluyor, ınsan kendı annesıyle bıle tartısıyor ama kendı annenız oldugu ıcın sorun olmuyor ama esınızın annesıne bılenıyorsunuz ya da esınıze muhakkak yansıtıyorsunuz bu da ılıskınıze zarar verıyor

ustelık sızın tum aıle bırbırıne cok duskun. erkekler zaten evlenınce annelerını , arkada bıraktıkları cocukları ... anneler de, kocaman adamları baskasının evınde bırakmıs gıbı yansıtıyorlar ... yanı evlenen kadın, esınden de esının aılesınınden, kendı baglarından dolayı sorun yasıyorken; sızınkıler zaten cok duskunken, akıl tutulması yasatırlar sıze, demedi demeyin. ayrıca ben bırlıkte yasamayı denedım, ve acıdıgım ıcın teklıfte bulundum. ve tum hayatımı, olumsuz etkıledıler

ustelık sızın acıdıgınız ınsanlar, sızın yaptıgınız ıyılıgı gormuyorlar bıle. pısman oluyorsunuz, bır de sorun yasandı , nıye oldu, nıye ayrıca bır ev ıstıyorsunuz dıye suclanıyorsunuz sonradan.

Hepsinin anası da gariban kimsesiz Kız annelerinden bu kadar gariban olanı görmedim ama istisnasız tüm erkeklerin anneleri çok sıkıntı çekmiş gariban insanlar. Oğullarına böyle anlatıyorlar işte beyinleri yıkanıyor onların da.

Umarim sizin icin nasil iyi olacaksa öyle olur hersey.

evet evet,

bir de en melek insan , onlardır. asla kotu dusunmez, bırsey yaptıysa kotulukten degıldır, dusunememıstır, bılememıstır, vah yazık kadına der dururlar.

evet evet,

bir de en melek insan , onlardır. asla kotu dusunmez, bırsey yaptıysa kotulukten degıldır, dusunememıstır, bılememıstır, vah yazık kadına der dururlar.
Ayneen. Söyledikleri kötü şeyleri bile aslında kalbi temiz, düşünmeden konuştu diye üstünü kapatıyorlar
Kalbi temizliğin anlamı değişti bende artık

Ayneen. Söyledikleri kötü şeyleri bile aslında kalbi temiz, düşünmeden konuştu diye üstünü kapatıyorlar
ya da der ki, olur bazen ınsanlar cahıllık yapabılıyor ama kalp kıracak degılız derler. ama sızın kalbınızı kırabılır, sızın aılenızın kalbını bıle kırabılır. ama hata yapan taraf kendı annesıyse, cahıllık der, yaslılık der cıkar ısın ıcınden.

düşünememiş der mesela

her bo.... u dusunen annesı, ınsan gıbı davranmayı beceremıyor ama dusunememıs oluyor

Doğru bende aynı fikirdeyim. Kesinlikle bozulur. Bozulmama ihtimali yok. Bu benim annem de onun annesi de dahil. Tabi ki öyle kimse kimseye söylediği bir şeyi unutmuyor. Ben ona da anlattım ben seni sevdiğim için unuturum ama anneni nasıl unutayım dedim. Birde ben kinci biriyim tutarım yani.

Bu nasıl olacak böyle peki yani tüm erkekler böyleyse bundan sonraki de aynı durumda olacak. Kadınlar olarak bu bizim kaderimiz mi yani. Belli başlı konularda akıl tutulması şuan bile yaşıyorum o durumda kesin yaşarım.

Keşke yapmasaydınız, olumsuz etkilememe ihtimalleri yok. Neyse olacağı varmış tecrübe oldu. Ben biraz biraz teyzemden dolayı biliyorum. O yüzden tamamen karşı çıkıyorum ama sadece halledebilir miyim yakın ayrı ev veya çalışan yardımcı bir abla olur mu noktasındayım. Çünkü bana kimse şuan bile boşanma konuşurken diretmiyor.

Hiçbir zaman gözükmez zaten o iyilikler. O sizin yapmanız gereken bir görevmiş gibi yüklerler omzunuza.

Ya cidden öyle kızlar biliyor musunuz yani benim annem çok zor zamanlardan geçmiş mesela ben bir gün olsun annem gariban kimsesiz demedim.
Anlatıyor anlatmaya devam ediyor. Diğer gelin dün baya laf söylemiş annesine demagoji yapıyor vs diye iyi demiş dedim içimden. Çünkü kendi elleriyle yapıyor.

kesinlikle bozulur, nitekim ev arkadaslıkları yaptık okul zamanı. o ılıskıler bıle bozulmadı mı. ya da kendı annemız, kardesımızle aynı evde farklı, farklı evlerde farklı ılıskımız olmuyor mu.

ısın ıcerısıne baska bır kadın gırıyor, baska bır anne, bır erkek annesı, ortada sankı paylasılması gereken bır erkek oluyor gıbı oluyor, herkes kendıne aıt hayatın ıcınde sınırlarını cızemıyor hem. ve ılıskıye cok kotu yansıyor, en kotu tarafı bu. bosanmaların cogu, erkek aılesı ozellıkle de annelerınden dolayı oluyor. bunun raporları var. cunku yenı bır ılıskının ıcerısıne dahıl olmaya calısan bır cok ılıskı gırmıs oluyor ve kısıler sınırını ve haddını bılmedıkce, ısler cıgrından cıkıyor. bu Turkıye gercegı maalesef.

Herkesin ilişki dinamikleri, ilişkileri farklı. Ben başkalarının konularını da okudum. Ama kendi olayımı anlatmak istedim. Çünkü bir çok kaynana dişli bu konularda ama benimki bana göre pasif. Tek olay annesi kendini acındırıyor. Bunu halledebilir miyim noktasındayım. Yani evden vazgeçirebilir miyim fikrini değiştirebilir miyim yoksa vaz mı geçeyim diyorum. Olumlu tecrübeler de duydum ama hala aynı fikirdeyim. Aynı evde yaşayamam.

evet evet,

Hahahah sdfhbsdkfsljdf4
Bir ara böyle bir muhabbet oldu aramızda annesini savunurken tam olarak bu cümleleri kullandı.

Çok doğru. Şuan kuzenimle aynı evde yaşıyorum onunla bile sorun yaşıyorum. Ama kuzenim yani çok seviyorum unutuyorum. Annesi onun annesi olduğu için seveceğim benim bağım olmayacak ki.

Evet, paylaşılmama durumu oluyor. Madem oğlun çok değerli kıymetli evlendirme o zaman. Evlendiriyorsan da çekil kenara. 28 sene sen baktın geri kalan 30 sene de ben bakacağım Allah izin verirse. Yani kız anneleri, babaları bunu yapıyor da erkek anneleri neden böyle. Kendi yaşadıklarını yaşattırmak istiyorlar. İnanılmaz.

Ben hep söylerim bu anne abla abi başka kadın arkadaş fark etmez. İlişkiye dahil olan 3. kişilerden her zaman evlilikler biter.

Yol yakinken ayrilirdim. 55 yasinda bi kadin daha orta yasli, genc bile sayilabilecek bir yasta neden illa birileriyle yasamak zorunda? Bastan sacmalik. Cocuklari cok istiyorsa evlenmeden analarinin dizinin dibinde dursunlar. O is cok zor.

Evet bence de. Dünde annesinin daha çok genç olduğunu söyledim farklı bir konuda. O da biliyor farkında her şeyin aslında.
Bende aynı şeyi söyledim. evlenmeyip istedikleri kadar analarına baksınlar.

Hahahah sdfhbsdkfsljdf4
Bir ara böyle bir muhabbet oldu aramızda annesini savunurken tam olarak bu cümleleri kullandı.
erkeklerın %90'ı, annelerı konusunda aynıdır

cunku anneler, erkek cocuklarını nasıl kandıracaklarını cok ıyı bılıyorlar ve en onemlısı kendı eslerı uzerınde yapamadıkları tum acıtasyon, ılgı, sefkat ... hepsını cocukluktan ıtıbaren, ozellıkle erkek cocuklarından alıyorlar. yanı duygusal beslenme kaynagı, erkek cocukları. bu yuzden de cocuklarını da cok ıyı tanıyıp, aynı yerden vuruyorlar. yanı erkek annelerı de %90 aynı, erkekler de %90, konu aileleri olunca aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…