Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı? Yardımm. Rica ediyorum okuyun. Herkesin fikrine ihtiyacım var.

Kesinlikle dogru yazmissin.
Ayricada öbur eltiyede arada laf sokuluverdi zaten,kötuymüs para icin evlenmis .
Elti ya zaten hep kötü nedense:)

Öyle olur zaten. Eğer kararlarında netseler ben yoluma bakarım zaten yapamam. Özel hayat gerçekten kalmaz.
Ben olacakları söyleyim,kesin erkek arkadaşınız annem asla karışmaz şöyle etmez böyle davranmaz diyecektir.
İkna olmayın sakın dediklerine,bu sitede neler okuduk aynı evde yaşamak isteyen erkekler hakkında,o eve girince gerçek dünya başlar.

Her yere getirilir zaten aynı evde yaşıyorsan. Haftasonu iznimde bir kahvaltıya gidicez sakin sakin kv de gelir yani.
İma edebileceğini düşünmüyorum bana konuşmaz ama oğluna konuşur. Öyle bir ilişki. Zaten kv yaşama mevzusunda arkadaş, akraba hep dışarıda görüşülür. İşten sonra eve gelip dinleneceğime orda burda cafelerde arkadaşlarımla görüşürüm. Abartılı komik değil aslında bunlar olabilecek ihtimaller.

Kesinlikle dogru yazmissin.
Ayricada öbur eltiyede arada laf sokuluverdi zaten,kötuymüs para icin evlenmis .
Elti ya zaten hep kötü nedense:)
E niye çünkü neden annen abinde değil de bizde kalacak dediğinde abimin eşi şirret demek için
Sonra da ağızdan bir kez tamam aşkım yaşayalım sözünü aldığı an, kız bitti geçmiş olsun. Sen söz verdin de bilmem neler kırk hikaye. "Bakarız" kelimesi tehlikeli. Tamam aşkım istemiyorsan böyle bir şey yapmayız demiyor.

Annenin yasi cok genc, bakima muhtac degil ki Allah korusun. O neden istemiyor sadece kendine ait kucuk bir daire ya da ev, illa birilerinin ozel hayatinib icinde olacak, maddi durumlari iyiymis.
İnanın anlamlandıramadığım tek şey bu. Para desen değil, ev desen değil. 55 yaşında gayet sağlam ama sanki çok yaşlıymış gibi davranılıyor. Olay sadece yalnız kalıp psikolojik olarak kafayı yememesi.

Beybi hayaller hayatlar :) kaynana tarafından layd Diananın bile yüzü gülmemiş Elizabeth bile kaynanalık yapmış

Senin ve sevgilinin yaşı kaç?
55 yaş çok genç bir yaş. Artık 80 yaş sonrasına " yaşlı" deniyor.

Ayrıca şimdilerde o yaşta biri hem işte çalışıyor hem 10 yaşlarında çocuğuyla ilgileniyor vs vs. O kadar genç bir yaş yani.

Evet kesinlikle başarılı olmuş. Anne arıyorsa o telefon kesinlikle açılır, istenilen kadar konuşulur, dertleşilir. Yani babasından ayrı evi geçiyorum, ayıramamışlar. Ya zaten öyle olacak. Ben istemediğimi açık açık belirttim. Kendisi benim istemediğimden değil kendisine bu fikrin artık saçma geldiğinden bahsederek annesinin kafasından bu fikri çıkartacak ya da beni kaybedecek. Ben abisinin eşiyle ve babasıyla hiç tanışmadım, söyledikleri kadarıyla tanıyorum fakat iyi insanlar değiller. Bebeği yapan erkek olsa da onunda kendince farklı çıkarları var. Evlilikleri bir farklı onların o yüzden anneyi yanına abisinin almayacağını biliyor. İnanın ben 30 defa söyledim annen burdan affederse artık bundan şikayetçi olamaz diye o da buna hak verdi. Burada hatalı olan kişi annesi yani. Birde ne kadar dönülmez nokta varsa öyle bir durum olduğunda dönebileceğimi bilecek kadar akıllı bence.

İnanın bende anlamıyorum. 55 genç. Babannem 78 yaşında ve köyde tek başına kalıyor. Kışın sadece 3 ay gelir kalır onda da kar yağmasa gelmeyecek. Bazı insanlar gerçekten tuhaf.

Bu birlikte yaşama bi defa gündeme geldiyse bence ileride de karsiniza cikacak diye dusunuyorum. Simdi evli degilsiniz hayir diyorsunuz ama evlenip bir kac sene gecip cocuk oldugunda "annem bakar sen de rahat edersin abimin cocuguna da bakmisti" derken kendinizi süresiz sekilde ayni evde yasarken bulma ihtimaliniz cok yuksek.
Çogu kadin boyle seyler icin boşanmiyor cunku cocuk olmasa da benzer teklif gelebilir.

Zaten şimdiden etkiliyor ki. Yani psikolojik olarak kötü durumda.

25 benim yaşım sevgilim 29 yaşında.
Yaşın daha çok genç. Sen bu aileye gelin gidersen her şeyde seni " maydonoz", " kara kedi" gibi görürler. Haberin olsun.

Çünkü aile desen aile yok, ana baba kopmuş. Kardeşler desen hepsi ayrı bir alemde. Sevgilin daha büyümemiş, anasıyla aynı evde ömür geçirmek istiyor, sanırsın anası yatalak hasta.

Ben bu aileyi sevmedim, bir değişikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…