- 22 Temmuz 2014
- 91
- 71
-
- Konu Sahibi oybenneregidemm
Öyle olur zaten. Eğer kararlarında netseler ben yoluma bakarım zaten yapamam. Özel hayat gerçekten kalmaz.Bilerekte lades demeyin her zaman böyleler,helede aynı evin içinde olunca çok daha zor olur.
Bir yere gitseniz triplenir ben neden yokum diye özel hayat kalmaz.
Kesinlikle dogru yazmissin.Çünkü kocasından alamadığı ilgiyi çocuklarına empoze ederek kendine pervane çocuklar yetiştirmiş. Kocasının yerinde çocukları var, işe de yaramış
Kocaman ev tutayım sen de gel anacım diyor. Bu zamana kadar anasına sahip çıkıp çocuklar babasından ayırıp ayrı ev açmamışlar da evlenince yanına alıyor ne kadar ilginç. Sevgilisine sormadan annesine soruyor, karı koca yaşayacakları eve annem gelsin diye alt yapı yapıyor.
Gelin beni istemedi diye zaten kadın gıcık kapacak
Annem sana fazlalık oldu diye vır vır oğlan konuşacak
Sürekli o bu kötüleniyor, hadi baba kötü abi kötü abinin eşi kötü? Ne ara tanışıldı da kötü oldukları anlaşıldı. Kötü ise abinin eşi ne demeye bebe yapmışlar. Bir sürü yanlı manipülatif bilgi var. Annem mağdur acıların kadını ki olabilir de ama bu hayatı bile isteye defalarca seçen de o ama olsun. Annem gelecek bu eve diyecek oldu bitti yapacak işler dönülmez noktaya gelsin diye bekliyor
Ben olacakları söyleyim,kesin erkek arkadaşınız annem asla karışmaz şöyle etmez böyle davranmaz diyecektir.Öyle olur zaten. Eğer kararlarında netseler ben yoluma bakarım zaten yapamam. Özel hayat gerçekten kalmaz.
Bence yaş almaya bile bakmaz bu. Karı koca evlendiği andan itibaren kv karı koca nereye giderse gitmek ister. Ee adam zaten reddedemez, konu sahibi mecburen her yere kv ile gider.
En basiti, sabah duş alınsa kv " siz birlikte mi oldunuz?" diye sorar veya böyle bir şeyi ima eder.
Konu sahibi arkadaşlarını, akrabalarını rahatça eve davet edemez, evin içinde isteği kıyafetle dolaşamaz.
Mesela konu sahibi banyoya girince evde sadece kocası olsa veya kimse olmasa unuttuğu bir şey varsa banyodan çıplak çıkar, istediğini alır, tekrar banyoya girer. Ama kv varken bu zor. Şimdi kimisi bu yazdığımı abartılı ve komik bulur ama bu bile öyle harika bir rahatlık ki.
E niye çünkü neden annen abinde değil de bizde kalacak dediğinde abimin eşi şirret demek içinKesinlikle dogru yazmissin.
Ayricada öbur eltiyede arada laf sokuluverdi zaten,kötuymüs para icin evlenmis .
Elti ya zaten hep kötü nedense:)
İnanın anlamlandıramadığım tek şey bu. Para desen değil, ev desen değil. 55 yaşında gayet sağlam ama sanki çok yaşlıymış gibi davranılıyor. Olay sadece yalnız kalıp psikolojik olarak kafayı yememesi.Annenin yasi cok genc, bakima muhtac degil ki Allah korusun. O neden istemiyor sadece kendine ait kucuk bir daire ya da ev, illa birilerinin ozel hayatinib icinde olacak, maddi durumlari iyiymis.
O kadar haklısın ki...Rabbimden belanı mı arıyorsun canım arkadaşım?
Beybi hayaller hayatlar :) kaynana tarafından layd Diananın bile yüzü gülmemiş Elizabeth bile kaynanalık yapmışHer yere getirilir zaten aynı evde yaşıyorsan. Haftasonu iznimde bir kahvaltıya gidicez sakin sakin kv de gelir yani.
İma edebileceğini düşünmüyorum bana konuşmaz ama oğluna konuşur. Öyle bir ilişki. Zaten kv yaşama mevzusunda arkadaş, akraba hep dışarıda görüşülür. İşten sonra eve gelip dinleneceğime orda burda cafelerde arkadaşlarımla görüşürüm. Abartılı komik değil aslında bunlar olabilecek ihtimaller.
Senin ve sevgilinin yaşı kaç?İnanın anlamlandıramadığım tek şey bu. Para desen değil, ev desen değil. 55 yaşında gayet sağlam ama sanki çok yaşlıymış gibi davranılıyor. Olay sadece yalnız kalıp psikolojik olarak kafayı yememesi.
Ayrıca şimdilerde o yaşta biri hem işte çalışıyor hem 10 yaşlarında çocuğuyla ilgileniyor vs vs. O kadar genç bir yaş yani.İnanın anlamlandıramadığım tek şey bu. Para desen değil, ev desen değil. 55 yaşında gayet sağlam ama sanki çok yaşlıymış gibi davranılıyor. Olay sadece yalnız kalıp psikolojik olarak kafayı yememesi.
Evet kesinlikle başarılı olmuş. Anne arıyorsa o telefon kesinlikle açılır, istenilen kadar konuşulur, dertleşilir. Yani babasından ayrı evi geçiyorum, ayıramamışlar. Ya zaten öyle olacak. Ben istemediğimi açık açık belirttim. Kendisi benim istemediğimden değil kendisine bu fikrin artık saçma geldiğinden bahsederek annesinin kafasından bu fikri çıkartacak ya da beni kaybedecek. Ben abisinin eşiyle ve babasıyla hiç tanışmadım, söyledikleri kadarıyla tanıyorum fakat iyi insanlar değiller. Bebeği yapan erkek olsa da onunda kendince farklı çıkarları var. Evlilikleri bir farklı onların o yüzden anneyi yanına abisinin almayacağını biliyor. İnanın ben 30 defa söyledim annen burdan affederse artık bundan şikayetçi olamaz diye o da buna hak verdi. Burada hatalı olan kişi annesi yani. Birde ne kadar dönülmez nokta varsa öyle bir durum olduğunda dönebileceğimi bilecek kadar akıllı bence.Çünkü kocasından alamadığı ilgiyi çocuklarına empoze ederek kendine pervane çocuklar yetiştirmiş. Kocasının yerinde çocukları var, işe de yaramış
Kocaman ev tutayım sen de gel anacım diyor. Bu zamana kadar anasına sahip çıkıp çocuklar babasından ayırıp ayrı ev açmamışlar da evlenince yanına alıyor ne kadar ilginç. Sevgilisine sormadan annesine soruyor, karı koca yaşayacakları eve annem gelsin diye alt yapı yapıyor.
Gelin beni istemedi diye zaten kadın gıcık kapacak
Annem sana fazlalık oldu diye vır vır oğlan konuşacak
Sürekli o bu kötüleniyor, hadi baba kötü abi kötü abinin eşi kötü? Ne ara tanışıldı da kötü oldukları anlaşıldı. Kötü ise abinin eşi ne demeye bebe yapmışlar. Bir sürü yanlı manipülatif bilgi var. Annem mağdur acıların kadını ki olabilir de ama bu hayatı bile isteye defalarca seçen de o ama olsun. Annem gelecek bu eve diyecek oldu bitti yapacak işler dönülmez noktaya gelsin diye bekliyor
25 benim yaşım sevgilim 29 yaşında.Yaşlar kaç?
İnanın bende anlamıyorum. 55 genç. Babannem 78 yaşında ve köyde tek başına kalıyor. Kışın sadece 3 ay gelir kalır onda da kar yağmasa gelmeyecek. Bazı insanlar gerçekten tuhaf.55 yasinda gencecik insan neden gelinin yaninda kalmali?
Esi efat etmis, esinden ayrilmis insanlar neden yalniz kalamiyor bu memlekette biri aydinlatsin beni cidden.
El ayak tutarken gencken bu niye gerekli.
Bu nemleketin düsunce tarzi hicmi ilerlemeyecek?
Ne güzel yorum valla.alni olsada öpsemStres hastalıkların başı ise siz de uzak durun o aileden.
Zaten şimdiden etkiliyor ki. Yani psikolojik olarak kötü durumda.Adamın ailesinin sorunlu olması büyük bir sorun. Bir yorumda yazıldığı gibi düşünüyorum; onun anne babasının anlaşmazlığı senin evliliğini çok etkiler. Milletin kötü evliliğinin veya ayrılığının ceremesini en çok sen çekersin.
Sevgilin aynı evde yaşama konusunu açmasa belki farklı düşünürdüm ama durum şu an böyle görünüyor.
Yaşın daha çok genç. Sen bu aileye gelin gidersen her şeyde seni " maydonoz", " kara kedi" gibi görürler. Haberin olsun.25 benim yaşım sevgilim 29 yaşında.
Aynen öyle. Dün bende benimle net konuşmasını ve yumuşatarak konuşmamasını falan istedim.Kesin bir şey demiyor, çünkü aklındaki olduğu gibi söylerse senin bunu kabul etmeyip ayrılacağından emin. Ayrılık olmasın diye yuvarlak konuşuyor.
Bak işte gördün mü? Tamam sevgilin anne babasını seçmedi, ailesi olduğu için üzülmesi de normal.Zaten şimdiden etkiliyor ki. Yani psikolojik olarak kötü durumda.