Baktığımızda öyle ama olayı zorlaştıran kim ve neden zorlaştırıyor?Çözülmesi en az kolay durumlardan biri.
Üç günlük dünyada zaten yeterince mücadele vermeye çalışırken bir de bu durumlar insanı ekstra yoruyor. Buna gücünüz var mı?
Eşiniz gibi tipler istiyor ki, kan kusup kızılcık şerbeti için. Annesi ne yaparsa yapsın onu çok sevin, susun, şikayet etmeyin. Acaba buna değer mi?
Yani şu durumda sizin ilişkiniz, annesine olan sevgisinden geçiyor. Karar verecek olan sizsiniz. Hayat sizin hayatınız. Neyi seçerseniz onu yaşarsınız.
Üç günlük dünyada dediğiniz gibi zaten mücadele vermeye çalışırken bunların aile içine yansıtılması ne kadar doğru? Buna gücümü geçtim, neden, niçin soruları düşünmeden edemiyorum. Eşimle konuştum ve her sorunun altında ailesinin olduğunu kendisine gözlemledi, öyleyse neden böyle yapıyor. Hatta evlendikten sonra daha çok dedikodu içerisinde buldum kendimi dedi. Bunun nedeni nedir biliyor musunuz? Annesine benziyor, oturup saatlerce dedikodu onun dıdısı bunun dıdısı bunu yapmış gördün mü, benimle konuşmaya kalktığında ben banane dediğimde, senle de bir şey konuşulmuyor oluyor. Benimle hayatımızla alakalı konuş başım üstüne. Bakın eşler arasında konuşulur mesela dedikodu ufak tefekte olsa, sonra konuşma boşver günahı boynuna der geçilir. Gülünür hatta, Kv yeni dedikodu türetiyor ya. Benim buna ayıracak vaktim yok ama aklım hep orada, neden? 1 yıldır bunun için mi evlendim, Hayır.
Eşim E bir annem mi kötü diyor, ben kötü demiyorum ama bundan zevk aldığı belli. 3 günlük dünyada bunları bile isteye çekmek değmez. 1 yıllık evlilikte bunlar normal değil. Kesinlikle değil. Eşim bana karşı olmayıp seni de anlıyorum ama beni de anla dese yine bir ihtimal. Giderim ya gerçekten giderim, Seçtiğimi yaşıyorum ve yine kendim bir yol çizmek istiyorum. Tek sebep bunlarda değil elbet, bir çok şey yansıtıldı.