Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı? Yardımm. Rica ediyorum okuyun. Herkesin fikrine ihtiyacım var.

Yani şöyle söyleyeyim Abi baba gibi olmuş bu zamana kadar. Baba sadece akşam eve gelen biriymiş.
Tabi aldatma olayları olduktan sonra abi evlendiğinden evde de yokmuş. Tüm her şeyi sevgilim birebir yaşamış.

Kesinlikle dogru yazmissin.
Ayricada öbur eltiyede arada laf sokuluverdi zaten,kötuymüs para icin evlenmis .
Elti ya zaten hep kötü nedense:)
Eltimin size daha benimle tanışmadan yaptıklarını anlatsam önümde saygıyla eğilirsiniz. Ön yargılı bir insan değilim. Bildiklerim üzerine konuşuyorum. Mantık evliliği yapılmış. Ayrıca sadece eltiyle tanışmadım ama inanın tanışmış kadar oldum.

Şimdiden öyle söylüyor. Bende aynı şeyi ona söylüyorum. Annen sadece sana melek bana nereden biliyorsun öyle olacağını. Daha önce 3 kişi aynı evde mi yaşadınız vs dedim.

Ben evliligin ilk seneleri hickimseye aile binayi vaya genel olarak ayni evi tavsiye etmem. Dinde bile bosuna kadina ayri bir düzen kurulmasi lazim denilmiyor. Annesi cektiyse sizin yüzünüzden degil, o adami cekmeye devam etmesi yüzünden cekmis. Onun kararlarinin sonuclarini siz cekmek zorunda degilsiniz. Insan ailesini zaten destekliyor. Ama bütün hayatini onlara göre ayarlayamaz. Hele cocuk olunca. Benim esim de ailesine bagli, ama bagimli degil. Yarin baska eve cikalim desem cikariz. Aileler icin birsey yapmak, ördek ailesi gibi yasamayi gerektirmiyor

Yok zaten öyle yapmasın diye onlar için karaktersizlik yaparlarsa tarzında bir cümle kullandı bende ben neden karakterli olup kendi evliliğimi bitirmeliyim dedim. Ben tamam demem diyemem. Ayağıma sıkmış kadar olurum. Bakarız kelimesi zaten benim kafamı kemiren şey.

Kayınvalide ile yaşama fikri benim açımdan çok aşırı uç bi fikir değil tabi ama ben deneyimlemediğim için yorum yapamam. Sadece çocuğunu koca yerine koymuş bir kadının oğluyla evlenmek size büyük sıkıntı çıkarabilir, Allah korusun. Annesine aşırı bağlı olan erkekler her zaman biraz sorunludur sizi çok göz ardı edebilir çıkmaza sokabilir başlamadan bitirmek en iyisi olur ama sonuçta karar sizin. İyi günleriniz olsun

Weldone0 çok haklısın yaş almayada bakmıyor ay bakıp bakıp gidiyorum konuya konu sahibinin hakkında hayırlısı.Madem villa olacak altlı üstlü sizde anne baba teyze dayı yenge getirin oraya hep beraber .Valla bu sevgiliye ben bunu derdim benim annem babamda bizle yaşayacak bizde adet böyle sende onları hoş tutacaksın varmı öyle yağma Millet bı kendine akıllı bı milletin annesi pek kıymetli sanki.Sizin anneniz ne diyor konu sahibi ay ben yataklara düşerdim şahsen Allah'ım korusun kızım bunu yapsın gider yerleşirim oraya bende damadın ensesindeyim yok öyle bizde o işler zor öyle

Evet, bende bundan çekiniyorum. Ama çocuguma benden daha iyi bakamaz ya. Ben zaten çocuğum olduğu zaman 4 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum o da aynı fikirde. Zaten fizyoterapistim kendime bir yer açabilirim oraya götürürüm çocuğumu en kötü.

Teşekkür ederim. Bu kadr bolluk içinde bana çok uç geliyor. Birde ben çok özgürlüğüme düşkünüm. Koca yerine koyduğumu söylesem ne diyorsun falan olurum ama onların ilişkisi normal değil. Normalin bir tık üstü aşırı da bağlı değil. Benim için de şuan en mantıklısı bitirmek gibi geliyor.

Güzelim, konu zaten net. Sevgilin annesiyle beraber yasayacak. Sende mecbur uyacaksin. Anam o benim anammmmm sokaga mi atimmmm diye dalacak ortama. Sonra biz calisiriz annem yemek hazirlar annem cocuga bakar diye devam edecek. Konu net, sadece senin planlamadan haberin yok.

İnanın annemi bırakın kız kardeşime anlatamadım. Kimse bilmiyor. Yumuşak haliyle işte anlatıyorum kendim korkuyorum vs diye fikirlerini öğrenme açısından.

Yani bende yapabilirim ama bizimkiler gelmez. Kendi hayatlarını bırakmazlar. Gerçekten öyle kendi aileleri kıymetli bi. Sanki eli ayağı tutmuyor gibi davranıyorlar.

Annesiyle yaşayacaksa başka birini bulmalı benim bunu kabul etmeyeceğimi bilir. Düşünün ki bana ilk anlattığında aldattığı kadınla annesinin beraber aynı evde yaşama muhabbetini anlatıyor sandım. Ben konuya o kadar uzağım yani. Ben yüz yüze çalışmasam da olur. Online çalışma da yapabilirim. Temizlik, yemek, çocuk ben yaparım yeter ki kendi evim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…